• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Doktora gittim canim suanlik bir sknti yoj coj sukur 4+ 5 gunluk bebisim 10 gun sonra kontrolum var kan sulandirici igneye basliycaz artik bakalim hayirlisi rabbimden
coook sevindim masallah canim. gözün aydin, saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Arkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti.bugünki degerim cok mu düsük?

Arkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti.
Cok korkuyorum size anlatamam Rabbim yüzüme baksin.

Arkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti.
Cok korkuyorum size anlatamam Rabbim yüzüme baksin.
Canim insallah kotu dusunme. Dua edelim. Bende simdi kanama geldi ama cok cok az. İnsallah bbisey yoktir. Sabah kan verecegim :(

Canim insallah kotu dusunme. Dua edelim. Bende simdi kanama geldi ama cok cok az. İnsallah bbisey yoktir. Sabah kan verecegim :KK43:
Insallah canim ya Allah yardimcimiz olsun, Cok kötü oldum ya aglamak üzereyim. Gerci daha regl günüm gecmedi ama bilmiyorum.allahim lütfen kayip etmeyim

Insallah canim ya Allah yardimcimiz olsun, Cok kötü oldum ya aglamak üzereyim. Gerci daha regl günüm gecmedi ama bilmiyorum.allahim lütfen kayip etmeyim
İnsallah bisey olmaz. Sen kendini sonucun ne olduğunu bilmeden üzme. Lutfen . İnsallah hhersey iyi olacak

Bende sabaha kan verecegim bakalim.ne olacak. İlk hamilelikde de cok az ilk kan gelmisti ama bilemedim

Back