coook sevindim masallah canim. gözün aydin, saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.Doktora gittim canim suanlik bir sknti yoj coj sukur 4+ 5 gunluk bebisim 10 gun sonra kontrolum var kan sulandirici igneye basliycaz artik bakalim hayirlisi rabbimden
Hosgeldin aramiza,biz henüz görmedik cnm.sende durum nedir?Bende katıldım aranıza ,sağlıkla gelsin bebişlerrrr
Ben bugun keseyı gördümmHosgeldin aramiza,biz henüz görmedik cnm.sende durum nedir?
Hayirli olsun cnmBen bugun keseyı gördümm
Canim insallah kotu dusunme. Dua edelim. Bende simdi kanama geldi ama cok cok az. İnsallah bbisey yoktir. Sabah kan verecegimArkadaslar moralim cok bozuk yorum yaparmisiniz ltf. 30 Ekim degerim 38 di, 1 Kasimda 107 di,bugün 5.Kasim 178 cikti.
Cok korkuyorum size anlatamam Rabbim yüzüme baksin.
Insallah canim ya Allah yardimcimiz olsun, Cok kötü oldum ya aglamak üzereyim. Gerci daha regl günüm gecmedi ama bilmiyorum.allahim lütfen kayip etmeyimCanim insallah kotu dusunme. Dua edelim. Bende simdi kanama geldi ama cok cok az. İnsallah bbisey yoktir. Sabah kan verecegim
İnsallah bisey olmaz. Sen kendini sonucun ne olduğunu bilmeden üzme. Lutfen . İnsallah hhersey iyi olacakInsallah canim ya Allah yardimcimiz olsun, Cok kötü oldum ya aglamak üzereyim. Gerci daha regl günüm gecmedi ama bilmiyorum.allahim lütfen kayip etmeyim
Aminnn insallah arkadasim,ins birsey olmasin Allahim lütfen.İnsallah bisey olmaz. Sen kendini sonucun ne olduğunu bilmeden üzme. Lutfen . İnsallah hhersey iyi olacak
İlk bebegin mi canimAminnn insallah arkadasim,ins birsey olmasin Allahim lütfen.
Evt ilk olacak ins canim.ltf dua edin bana nolur arkadaslarimİlk bebegin mi canim
TeşekkürlerHayirli olsun cnm
Dualarimiz hepimizle. İnsallah helimizin sonuclari ccok iyi ciksiEvt ilk olacak ins canim.ltf dua edin bana nolur arkadaslarim
Amin insallah Rabbim yüzümüze baksin Allahim hayirlisini ver insallahDualarimiz hepimizle. İnsallah helimizin sonuclari ccok iyi ciksi
DR YE GIDECEKMISIN CANIMAmin insallah Rabbim yüzümüze baksin Allahim hayirlisini ver insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?