Anladim canim insallah bir daha böyle birsey yasamazsin. Suanda kac haftaliksin?beta hcg degerin kac arkadasim?Malesef 2 dusuk yasadim ve ilk 10 hafta cok riskli bi donem benim icin o yuzden gozumu acip kapatayim 10 hafta gecmis olsun istiyorum riskli donemimi atlatmadanda birseyw heveslenmek iatemiyorum sonra dha cok yikiliyor insan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hadi insallah,yarin keseyi görürsünüz hayirlisiyla. Bende yarin yine kan verecegim ins degerim güzel cikar haftayada kontrolum olacak Allah nasip Kismet ederseGeçtiğimiz sali gunu adetime 3 gun kala yaptirdim 487 cikti yarinda insallah kontrolum var suan tahmini 5 haftalil falan son adetim 3 ekimdi ben 29 ekimde ogrendim hamile oldgumu idrar tahlilinde cikti
Aminnn canim insallahInsallah canim burdaki herkes guzel guzel hberlerle gelirde 9 ay boyunca eksiksiz hamis hamis takiliriz
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Evt ayni gibi gözüküyor arkadasim,peki bu Sonuc 5 dk icindemi cikti?yoksa daha sonrami cikti?10 dk sonra cikan sonuclari biliyorsun dikkate almamamiz gerekiyor.Birde şu testlerime tekrar bakar mısınız?? Daha önce gönderdiğim testte 11.gün kuru 12.gün taze olduğu için farklı görünüyordu. İkisi kuruyunca tekrar baktım fark yok sanki. Daha da koyulaşması gerekirdi sanki. Siz fark görüyormusunuzEki Görüntüle 2203044
Dinlen kendini yorma canim
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
Yok canım damlatır damlatmax çıktı. Hatta idrar önce tahlil çizgisinden geçiyor ya c den bile daha erken çıktı. Anında çıktı ikiside ve ikiside aynı marka yani duyarlılıkları farklı değil. Diğerletindekk değişimi görünce bunda hiç fark yok gibiEvt ayni gibi gözüküyor arkadasim,peki bu Sonuc 5 dk icindemi cikti?yoksa daha sonrami cikti?10 dk sonra cikan sonuclari biliyorsun dikkate almamamiz gerekiyor.
Dinlen kendini yorma canim
Tamam canim hemen ciktiysa ins gebelik vardir ve kan testinde hayirlisiyla cikar:)Yok canım damlatır damlatmax çıktı. Hatta idrar önce tahlil çizgisinden geçiyor ya c den bile daha erken çıktı. Anında çıktı ikiside ve ikiside aynı marka yani duyarlılıkları farklı değil. Diğerletindekk değişimi görünce bunda hiç fark yok gibi
- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
O zaman hos geldin aramiza canim beta hcg degerin kac?sat ne zamandi senin?ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. 4 haftalık
- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol varO zaman hos geldin aramiza canim beta hcg degerin kac?sat ne zamandi senin?
Hayirli olsun :) benimde ilk 38 daha sonra 107 cikti,yarin yine kan verecegim.1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol var
- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
inşallah hayırlı haberler gelirHayirli olsun :) benimde ilk 38 daha sonra 107 cikti,yarin yine kan verecegim.
Yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin,bazilari yasiyabiliyormus bunu. Progestan kullaniyormusun peki?çok stres yaptım ama. her an bisey olcakmıs gıbı korkuyorum.. kahverengi pembe lekeler geliyordu. bugun kesildi akıntı tarzında geliyor su an cok acık renk.. acaba normal mı. ilaç verdi doktor . bakalım ıns hayırlıısı ile devam eder
Aminnn insallah yazarim ins yarin sonuclarimiinşallah hayırlı haberler gelir
- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
eveet kullanıyorum bi de haftada bir iğne verdi. tutunsun diye. Allah tan kardeşim kadın doğum uzmanı . bu konuda cok ıyı olcakYerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin,bazilari yasiyabiliyormus bunu. Progestan kullaniyormusun peki?
- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
ay canım bendensin. Valla çok korkuyorum. Adet olacak gibi ağrım var sende ağrı var mıydı1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol var