• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

Malesef 2 dusuk yasadim ve ilk 10 hafta cok riskli bi donem benim icin o yuzden gozumu acip kapatayim 10 hafta gecmis olsun istiyorum riskli donemimi atlatmadanda birseyw heveslenmek iatemiyorum sonra dha cok yikiliyor insan
Anladim canim insallah bir daha böyle birsey yasamazsin. Suanda kac haftaliksin?beta hcg degerin kac arkadasim?

Geçtiğimiz sali gunu adetime 3 gun kala yaptirdim 487 cikti yarinda insallah kontrolum var suan tahmini 5 haftalil falan son adetim 3 ekimdi ben 29 ekimde ogrendim hamile oldgumu idrar tahlilinde cikti

Geçtiğimiz sali gunu adetime 3 gun kala yaptirdim 487 cikti yarinda insallah kontrolum var suan tahmini 5 haftalil falan son adetim 3 ekimdi ben 29 ekimde ogrendim hamile oldgumu idrar tahlilinde cikti
Hadi insallah,yarin keseyi görürsünüz hayirlisiyla. Bende yarin yine kan verecegim ins degerim güzel cikar haftayada kontrolum olacak Allah nasip Kismet ederse

Insallah canim burdaki herkes guzel guzel hberlerle gelirde 9 ay boyunca eksiksiz hamis hamis takiliriz

Ay kızlar bende ağrı ve kahverengi akıntı var. Bugün biraz temizlik yaptım şimdi yattım dinleniyorum. Peçeteye silince gelen kahverengi akıntı

Birde şu testlerime tekrar bakar mısınız?? Daha önce gönderdiğim testte 11.gün kuru 12.gün taze olduğu için farklı görünüyordu. İkisi kuruyunca tekrar baktım fark yok sanki. Daha da koyulaşması gerekirdi sanki. Siz fark görüyormusunuz
IMG_20181104_175738.jpg

Birde şu testlerime tekrar bakar mısınız?? Daha önce gönderdiğim testte 11.gün kuru 12.gün taze olduğu için farklı görünüyordu. İkisi kuruyunca tekrar baktım fark yok sanki. Daha da koyulaşması gerekirdi sanki. Siz fark görüyormusunuzEki Görüntüle 2203044
Evt ayni gibi gözüküyor arkadasim,peki bu Sonuc 5 dk icindemi cikti?yoksa daha sonrami cikti?10 dk sonra cikan sonuclari biliyorsun dikkate almamamiz gerekiyor.
Dinlen kendini yorma canim

Evt ayni gibi gözüküyor arkadasim,peki bu Sonuc 5 dk icindemi cikti?yoksa daha sonrami cikti?10 dk sonra cikan sonuclari biliyorsun dikkate almamamiz gerekiyor.
Dinlen kendini yorma canim
Yok canım damlatır damlatmax çıktı. Hatta idrar önce tahlil çizgisinden geçiyor ya c den bile daha erken çıktı. Anında çıktı ikiside ve ikiside aynı marka yani duyarlılıkları farklı değil. Diğerletindekk değişimi görünce bunda hiç fark yok gibi

Yok canım damlatır damlatmax çıktı. Hatta idrar önce tahlil çizgisinden geçiyor ya c den bile daha erken çıktı. Anında çıktı ikiside ve ikiside aynı marka yani duyarlılıkları farklı değil. Diğerletindekk değişimi görünce bunda hiç fark yok gibi
Tamam canim hemen ciktiysa ins gebelik vardir ve kan testinde hayirlisiyla cikar:)

O zaman hos geldin aramiza canim:KK200: beta hcg degerin kac?sat ne zamandi senin?
1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol var :D

1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol var :KK70:
Hayirli olsun :) benimde ilk 38 daha sonra 107 cikti,yarin yine kan verecegim.

çok stres yaptım ama. her an bisey olcakmıs gıbı korkuyorum.. kahverengi pembe lekeler geliyordu. bugun kesildi akıntı tarzında geliyor su an cok acık renk.. acaba normal mı. ilaç verdi doktor . bakalım ıns hayırlıısı ile devam eder

çok stres yaptım ama. her an bisey olcakmıs gıbı korkuyorum.. kahverengi pembe lekeler geliyordu. bugun kesildi akıntı tarzında geliyor su an cok acık renk.. acaba normal mı. ilaç verdi doktor . bakalım ıns hayırlıısı ile devam eder
Yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin,bazilari yasiyabiliyormus bunu. Progestan kullaniyormusun peki?

1 ekim sat.. adetimden 2 gün önce kahvrenegi lekeler ve az da olsa kan gelince şüpheledım testte çift çizgi çıktı. ilk beta hcg 70 ikinci beta hcg 179 yükseldi. salı günü tekrar kontrol var :KK70:
ay canım bendensin. Valla çok korkuyorum. Adet olacak gibi ağrım var sende ağrı var mıydı

Back