• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 temmuz anneleriiiiii duayla huzurla inşaallah

eveet kullanıyorum bi de haftada bir iğne verdi. tutunsun diye. Allah tan kardeşim kadın doğum uzmanı . bu konuda cok ıyı olcak
Asa o cok iyi.daha önce düsügünmü oldu igne kullaniyorsun Tutunsun diye?markasi ne aceba söylermisin?bende doktoruma sorayim

Asa o cok iyi.daha önce düsügünmü oldu igne kullaniyorsun Tutunsun diye?markasi ne aceba söylermisin?bende doktoruma sorayim
ilk gebeliğim. kanama ve lekelenmem var benım deyınce proluton depot adlı iğneyi verdi hemen yaptır dıye. ama cok da faydalı değilmiş. doktor arkadaşlarım oyle soyledı.

ilk gebeliğim. kanama ve lekelenmem var benım deyınce proluton depot adlı iğneyi verdi hemen yaptır dıye. ama cok da faydalı değilmiş. doktor arkadaşlarım oyle soyledı.
Iyide faydali olmayan birseyi doktorun sana Neden verdi. Hangi acidan sakincasi varmis ignenin?bana doktorum hic bahsetmedi bu tarz birseyden sadece progestan kullan dedi

Iyide faydali olmayan birseyi doktorun sana Neden verdi. Hangi acidan sakincasi varmis ignenin?bana doktorum hic bahsetmedi bu tarz birseyden sadece progestan kullan dedi
ya muhakkak etkıısı vardır ama bılemedım. o iğneyi olmasan da olur dıyenler de oldu. ama ben yaptırcam .. garantıye almak adına

Birde şu testlerime tekrar bakar mısınız?? Daha önce gönderdiğim testte 11.gün kuru 12.gün taze olduğu için farklı görünüyordu. İkisi kuruyunca tekrar baktım fark yok sanki. Daha da koyulaşması gerekirdi sanki. Siz fark görüyormusunuzEki Görüntüle 2203044
Bence fark var canim hadi insallah seninde guzel hberlerini aliriz

Ay kızlar bende ağrı ve kahverengi akıntı var. Bugün biraz temizlik yaptım şimdi yattım dinleniyorum. Peçeteye silince gelen kahverengi akıntı
Cnm kendini zorlama cok fazla iste ypma yat dinlen kimisi yerlesme kanamasi oluyor kimiside dusuk riski taşıyor bi doktora gorun derim

Bence fark var canim hadi insallah seninde guzel hberlerini aliriz
Canım bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Önceki gün çok fazla su içmedim sabah ikinci idrarda 11.gün yaptım. Dün aşırı su içtim gece de kalktım hem tuvalete gittim hem su içtim. Sabah kalkar kalkmaz testi yaptım. İnternete baktım çok su içmek etkiliyormuş üç litreyi geçik su içmiştim. Belki ondan mı acaba dedim. Şimdi kan verdim en az 50 çıkması lazım dua edin nolur

Insallah canim rabbim yardimcin olsun amaa cikmazsada umudunu kaybetme hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin rabbim

Back