- 6 Mayıs 2016
- 133
- 82
- 28
eveeet. bazen cok kötu agrıyor. korkuyorum ama kısa süreli oluyor. bugun de göğsüme bıcak saplanıyor gibi.ay canım bendensin. Valla çok korkuyorum. Adet olacak gibi ağrım var sende ağrı var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeet. bazen cok kötu agrıyor. korkuyorum ama kısa süreli oluyor. bugun de göğsüme bıcak saplanıyor gibi.ay canım bendensin. Valla çok korkuyorum. Adet olacak gibi ağrım var sende ağrı var mıydı
Asa o cok iyi.daha önce düsügünmü oldu igne kullaniyorsun Tutunsun diye?markasi ne aceba söylermisin?bende doktoruma sorayimeveet kullanıyorum bi de haftada bir iğne verdi. tutunsun diye. Allah tan kardeşim kadın doğum uzmanı . bu konuda cok ıyı olcak
ilk gebeliğim. kanama ve lekelenmem var benım deyınce proluton depot adlı iğneyi verdi hemen yaptır dıye. ama cok da faydalı değilmiş. doktor arkadaşlarım oyle soyledı.Asa o cok iyi.daha önce düsügünmü oldu igne kullaniyorsun Tutunsun diye?markasi ne aceba söylermisin?bende doktoruma sorayim
Bende açık kahverengi. İnşallah bişi olmaz. Günde 2 prohesteron kullanıyordum akıntıyı görünce 3 e çıkardım ayaklarımı diktim yattımeveeet. bazen cok kötu agrıyor. korkuyorum ama kısa süreli oluyor. bugun de göğsüme bıcak saplanıyor gibi.
Iyide faydali olmayan birseyi doktorun sana Neden verdi. Hangi acidan sakincasi varmis ignenin?bana doktorum hic bahsetmedi bu tarz birseyden sadece progestan kullan dediilk gebeliğim. kanama ve lekelenmem var benım deyınce proluton depot adlı iğneyi verdi hemen yaptır dıye. ama cok da faydalı değilmiş. doktor arkadaşlarım oyle soyledı.
ya muhakkak etkıısı vardır ama bılemedım. o iğneyi olmasan da olur dıyenler de oldu. ama ben yaptırcam .. garantıye almak adınaIyide faydali olmayan birseyi doktorun sana Neden verdi. Hangi acidan sakincasi varmis ignenin?bana doktorum hic bahsetmedi bu tarz birseyden sadece progestan kullan dedi
ben de günde 3 progst kullanıyorum. artı folik asit ..lekelerim sarı gibi olmaya basladıBende açık kahverengi. İnşallah bişi olmaz. Günde 2 prohesteron kullanıyordum akıntıyı görünce 3 e çıkardım ayaklarımı diktim yattım
Hmm anladim Insallah hepimiz hakkinda Hayirlisi olurya muhakkak etkıısı vardır ama bılemedım. o iğneyi olmasan da olur dıyenler de oldu. ama ben yaptırcam .. garantıye almak adına
amin inşalllahh..Hmm anladim Insallah hepimiz hakkinda Hayirlisi olur
Bende kan veriyorum. En az 50 olması lazım daha düşükse korkacağımben de günde 3 progst kullanıyorum. artı folik asit ..lekelerim sarı gibi olmaya basladı
Haberlerini bekliyorumBende kan veriyorum. En az 50 olması lazım daha düşükse korkacağım
Bence fark var canim hadi insallah seninde guzel hberlerini alirizBirde şu testlerime tekrar bakar mısınız?? Daha önce gönderdiğim testte 11.gün kuru 12.gün taze olduğu için farklı görünüyordu. İkisi kuruyunca tekrar baktım fark yok sanki. Daha da koyulaşması gerekirdi sanki. Siz fark görüyormusunuzEki Görüntüle 2203044
Cnm kendini zorlama cok fazla iste ypma yat dinlen kimisi yerlesme kanamasi oluyor kimiside dusuk riski taşıyor bi doktora gorun derimAy kızlar bende ağrı ve kahverengi akıntı var. Bugün biraz temizlik yaptım şimdi yattım dinleniyorum. Peçeteye silince gelen kahverengi akıntı
O zmn cok sanslisin canim tutunsun diye verdigi igne ne ignesieveet kullanıyorum bi de haftada bir iğne verdi. tutunsun diye. Allah tan kardeşim kadın doğum uzmanı . bu konuda cok ıyı olcak
Canım bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum. Önceki gün çok fazla su içmedim sabah ikinci idrarda 11.gün yaptım. Dün aşırı su içtim gece de kalktım hem tuvalete gittim hem su içtim. Sabah kalkar kalkmaz testi yaptım. İnternete baktım çok su içmek etkiliyormuş üç litreyi geçik su içmiştim. Belki ondan mı acaba dedim. Şimdi kan verdim en az 50 çıkması lazım dua edin nolurBence fark var canim hadi insallah seninde guzel hberlerini aliriz
Bir saate hayırlı haberlere inşallahHaberlerini bekliyorum
Öyle ama gönül öyle demiyor kiInsallah canim rabbim yardimcin olsun amaa cikmazsada umudunu kaybetme hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin rabbim
Sen umudunu kaybetmiceksin ki sonunda hedefine ulasabilesin o yuzden skma caniniÖyle ama gönül öyle demiyor ki
Hadi hayirli haber verirsin ins bizlereBir saate hayırlı haberlere inşallah