2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Merhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim ❤️

Yaaaa maasallah. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın, bence ikizler geliyor . :emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::nazar::nazar:

Ayyy darısı basımıza. :dua::dua::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Bu Çarşamba günü ben de transfer olacağım dondurulmus 2 blast embriyo insallah saglikla hayirlisiyla benimkiler de tutunur. :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::dua::dua:

Bir sonraki adetimle transfer olacak diye umut ediyorum. Opu dün yapıldı 3 sağlıklı yumoşum var 5. Güne kadar dayanmaları için dua ediyorum
Allah hepimize bu duyguyu tattırsın

Bende bugün oldum ve benimde üç tane. Bende dua ediyorum inş dayanırlar .. Allah emeklerimizin karşılığını versin ..

Yaaaa maasallah. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın, bence ikizler geliyor . :emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::nazar::nazar:

Ayyy darısı basımıza. :dua::dua::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Bu Çarşamba günü ben de transfer olacağım dondurulmus 2 blast embriyo insallah saglikla hayirlisiyla benimkiler de tutunur. :dua::dua::dua::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::dua::dua:
İnşaallah canım benim hayırlı olsun inşaallah sağlıkşa sıhhsatle tutundun minikler benimde çift dondurulmuş blast

İnşaallah canım benim hayırlı olsun inşaallah sağlıkşa sıhhsatle tutundun minikler benimde çift dondurulmuş blast

Yaaa... umut oldun bana. İnsallah benimkiler de böyle tutunur saglikla sıhhatle gelirler. Düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor. İnsallah o duyguları yaşarız. ❤️
11 Mart oluyor sanırım kan tahlil günüm. Heyecanla o günü bekliyorum ❤️ İnsallah günler çabuk geçer

Yaaa... umut oldun bana. İnsallah benimkiler de böyle tutunur saglikla sıhhatle gelirler. Düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor. İnsallah o duyguları yaşarız. ❤️
11 Mart oluyor sanırım kan tahlil günüm. Heyecanla o günü bekliyorum ❤️ İnsallah günler çabuk geçer
inşaallah hayırlısıyla geçer canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)

ilk deneme de tutma olasılığı nasıl tüp bebeğin.Ben daha önce vajinusmustum.Tedavi asamasında kendimi kasarım nasıl olacak ;(
canım kendini sanırım transfer sırasında kasabilirsin ama oraya tamamen rahimi görecek şekilde bir alet yerleştiriyorlar. Açıkçası başta kendini kassanda sonrasında acımadığını hissederek rahat bırakırsın o yüzden korkma :KK66: ilk denemede tutup tutmayacağı belli olmuyor, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Biraz rahat olup bolca dua etmek lazım. Hayırlı zamanı dilemek lazım iyi beslenmek ona hazır olmak lazım sanırım.

Kısmetse benimde yarın transfer günüm. 3 yumurtadan bir tanesi kaliteli oluşmuş. Hakkımdan hayırlısı inş. Hepimizin Allah emeklerinin karşılığını verir umarım..

Selam ve dua ile ..

X