- 8 Ocak 2015
- 210
- 294
Ayyy maşallahh canım.... çok sevindim.... gebişler çoğalıyo.... darısı başımıza inşallahMerhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bugün 11. Gün 765 değerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallahh canım.... çok sevindim.... gebişler çoğalıyo.... darısı başımıza inşallahMerhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Amiiin inşaallah canım benimAyyy maşallahh canım.... çok sevindim.... gebişler çoğalıyo.... darısı başımıza inşallah
Bencede bende merak ediyorum seniAy maşşalh ya senin bence kesin ikiz ben daha gidemedim cok merak ediyorum kaç çıkıcak degerim
Daha yeni kan verdim 11 de cıkar ancakBencede bende merak ediyorum seni
Bizi haberdar etDaha yeni kan verdim 11 de cıkar ancak
Hayırlı olsun canımMerhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
amin canım inşaallah :)Hayırlı olsun canım
Rabbim bizede böyle değerler göstersin
Merhabalar ben test verdim
ilki 9. Gün 279 du
Bir sonraki adetimle transfer olacak diye umut ediyorum. Opu dün yapıldı 3 sağlıklı yumoşum var 5. Güne kadar dayanmaları için dua ediyorum
Allah hepimize bu duyguyu tattırsın
İnşaallah canım benim hayırlı olsun inşaallah sağlıkşa sıhhsatle tutundun minikler benimde çift dondurulmuş blastYaaaa maasallah. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın, bence ikizler geliyor .
Ayyy darısı basımıza.
Bu Çarşamba günü ben de transfer olacağım dondurulmus 2 blast embriyo insallah saglikla hayirlisiyla benimkiler de tutunur.
teacheralla naptın transfer günün belli oldu mu
İnşaallah canım benim hayırlı olsun inşaallah sağlıkşa sıhhsatle tutundun minikler benimde çift dondurulmuş blast
topikte şuana kaddar negatifi alan yok inşaallahta olmaz canım :)böyle hamile arkadaşları görmek çok hoş.Umut oldunuz bana .Yarın başlıyorum tedaviye dua edin lütfen
inşaallah hayırlısıyla geçer canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah :)Yaaa... umut oldun bana. İnsallah benimkiler de böyle tutunur saglikla sıhhatle gelirler. Düşüncesi bile insanı mutlu etmeye yetiyor. İnsallah o duyguları yaşarız.
11 Mart oluyor sanırım kan tahlil günüm. Heyecanla o günü bekliyorum İnsallah günler çabuk geçer
ilk deneme de tutma olasılığı nasıl tüp bebeğin.Ben daha önce vajinusmustum.Tedavi asamasında kendimi kasarım nasıl olacak ;(topikte şuana kaddar negatifi alan yok inşaallahta olmaz canım :)
canım kendini sanırım transfer sırasında kasabilirsin ama oraya tamamen rahimi görecek şekilde bir alet yerleştiriyorlar. Açıkçası başta kendini kassanda sonrasında acımadığını hissederek rahat bırakırsın o yüzden korkma ilk denemede tutup tutmayacağı belli olmuyor, Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Biraz rahat olup bolca dua etmek lazım. Hayırlı zamanı dilemek lazım iyi beslenmek ona hazır olmak lazım sanırım.ilk deneme de tutma olasılığı nasıl tüp bebeğin.Ben daha önce vajinusmustum.Tedavi asamasında kendimi kasarım nasıl olacak ;(