Doktorunu aradın mı sordun mu canım durum değişebilir mi diye? 3. Transferiyse belki hala kana gecmemiş olabilir.. sonucta 3. Gün embriyosunda 12. Gün bakılmasının bir önemi var.3. Gün 2 tane transfer edilmişti... cumartesi test günüm 2 günde ne değişir bilmiyorum
Benim de aynen seninki gibi 6. Günün aksamı pembemsi 7. Günün sabahı kahverengi akıntım oldu. Doktor yerleşme kanaması dedi. Sonra ben 7. Ve 8. Gün idrar testi yaptım silik cıktı. Bugün 9. Günüm ve öğleden sonra da kan testim 97 cıktı. Yarın tekrar kan testi vereceğim. Bence 7. Gün için 28 gayet iyi bir değer. Stres olmak yerine mutlu ol benceHerkese selam
Benim de transferim 26 şubattı 5. Gün embriyosu (ilk deneme) daha önce hiç gebelik yok yaş:34
Normal test tarihim 8 mart ama tranferin 6. günü akşamı ve 7. günü sabahı kahverengi lekelenmem oldu. Kliniği aradım beta-hcg baktırmamı istediler. Sanırım takibe erken başlamak için7. Gün değerim 28 çıktı. Hemşire sınırda bir değer dedi. 9. gün gelin tekrar bakalım dediler yani 10. günü bekleyemedim bile. Böyle olunca haliyle stresim ve kaygım iyice artmış durumda.
Evet tabiki pozitif görmek mutluluk verici ama öyle hiç yorum yapmayıp ‘sınırda bir değer takip edelim’ diyince insan kaygı yaşıyor haliyle. Sizin değeriniz çok güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim de aynen seninki gibi 6. Günün aksamı pembemsi 7. Günün sabahı kahverengi akıntım oldu. Doktor yerleşme kanaması dedi. Sonra ben 7. Ve 8. Gün idrar testi yaptım silik cıktı. Bugün 9. Günüm ve öğleden sonra da kan testim 97 cıktı. Yarın tekrar kan testi vereceğim. Bence 7. Gün için 28 gayet iyi bir değer. Stres olmak yerine mutlu ol bence☺
Sizin 9. Gün benim 7. Güne denk gelmiş oluyor benim sonucunda 28 di sınırda dedi hemşire, sizinki benimkinin 2 katı bence güzel bir değer katlanarak artsın sağlıklaArkadaslar bugun kan tahlil yaptirdim 3 gunluk embriyonun 9.gunu bugun beta hcg 54 cikti deger iyi mi sizce?
Ay insallah soyle nur topu bebislerimizi aliriz kucagimiza isteyen olmayan herkesin bebisleri olsunSizin 9. Gün benim 7. Güne denk gelmiş oluyor benim sonucunda 28 di sınırda dedi hemşire, sizinki benimkinin 2 katı bence güzel bir değer katlanarak artsın sağlıkla
Bir de sende idrar yolu enfeksiyon olustu mu benim enfeksiyon oldu kotu oluyor boyleneden olmus olabilir kiSizin 9. Gün benim 7. Güne denk gelmiş oluyor benim sonucunda 28 di sınırda dedi hemşire, sizinki benimkinin 2 katı bence güzel bir değer katlanarak artsın sağlıkla
Yok ben öyle birşey yaşamadım geçmiş olsun. Ben de transferden sonra 6-7. günler kahverengi lekelenme oldu ve 2 gündür kasık ağrısı ve batma hislerim oluyor dayanılmaz değiller. Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor. Bizim sağlığımız da çok önemli bebekleri biz taşıyacağız Allah’ın izni ile... çok zorluk veriyor mu size?Bir de sende idrar yolu enfeksiyon olustu mu benim enfeksiyon oldu kotu oluyor boyleneden olmus olabilir ki
Bende de hic lekelenme olmadi adet benzer kasilma adet olacakmisim agri arada sirada girdi.idrar yolu enfeksiyon oldum ya da vardi jel kullanınca cikti bilmiyorum.bugun hem kan tahlil yaptirdim.hem idrar idrarda lokosit ve eritrosit cikti.doktor da cok uzerinde durmadi ilac verdiYok ben öyle birşey yaşamadım geçmiş olsun. Ben de transferden sonra 6-7. günler kahverengi lekelenme oldu ve 2 gündür kasık ağrısı ve batma hislerim oluyor dayanılmaz değiller. Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor. Bizim sağlığımız da çok önemli bebekleri biz taşıyacağız Allah’ın izni ile... çok zorluk veriyor mu size?
İlacı gebeliğe göre verdi di mi? Geçmiş olsun atlatırsınız inşallah.Bende de hic lekelenme olmadi adet benzer kasilma adet olacakmisim agri arada sirada girdi.idrar yolu enfeksiyon oldum ya da vardi jel kullanınca cikti bilmiyorum.bugun hem kan tahlil yaptirdim.hem idrar idrarda lokosit ve eritrosit cikti.doktor da cok uzerinde durmadi ilac verdi
Doktordayız kan verdik sonuç bekliyoruz. Çağırdılar bugün dua edin ne olurCuma’yı sayma. Sabah erkenden git tahlili ver
ctesi sabah da ben gidicem yaptırmaya.
Tostosi çooook sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahKızlarrrr ben dayanamadım bugün gittim kan testi verdim 9. Günüm bugünsonuccc pozitif. 97 değerim.. cok mutluyum. Allahım hepinizin kucağını doldursun bebişlerinize kavuştursun inşallah. Bu sürecte cok yardımcı oldunuz bana cok teşekkür ediyorum hepinize tek tek
Doktordayız kan verdik sonuç bekliyoruz. Çağırdılar bugün dua edin ne olur
Hayırlı haberlerle gel inşallahDoktordayız kan verdik sonuç bekliyoruz. Çağırdılar bugün dua edin ne olur
bekliyoruz heyecanlaDoktordayız kan verdik sonuç bekliyoruz. Çağırdılar bugün dua edin ne olur