2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Herkese selam
Benim de transferim 26 şubattı 5. Gün embriyosu (ilk deneme) daha önce hiç gebelik yok yaş:34
Normal test tarihim 8 mart ama tranferin 6. günü akşamı ve 7. günü sabahı kahverengi lekelenmem oldu. Kliniği aradım beta-hcg baktırmamı istediler. Sanırım takibe erken başlamak için 7. Gün değerim 28 çıktı. Hemşire sınırda bir değer dedi. 9. gün gelin tekrar bakalım dediler yani 10. günü bekleyemedim bile. Böyle olunca haliyle stresim ve kaygım iyice artmış durumda.

Benim de aynen seninki gibi 6. Günün aksamı pembemsi 7. Günün sabahı kahverengi akıntım oldu. Doktor yerleşme kanaması dedi. Sonra ben 7. Ve 8. Gün idrar testi yaptım silik cıktı. Bugün 9. Günüm ve öğleden sonra da kan testim 97 cıktı. Yarın tekrar kan testi vereceğim. Bence 7. Gün için 28 gayet iyi bir değer. Stres olmak yerine mutlu ol bence

Evet tabiki pozitif görmek mutluluk verici ama öyle hiç yorum yapmayıp ‘sınırda bir değer takip edelim’ diyince insan kaygı yaşıyor haliyle. Sizin değeriniz çok güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah umarım benimki de hayırlı ise katlanarak artar

Sizin 9. Gün benim 7. Güne denk gelmiş oluyor benim sonucunda 28 di sınırda dedi hemşire, sizinki benimkinin 2 katı bence güzel bir değer katlanarak artsın sağlıkla
Bir de sende idrar yolu enfeksiyon olustu mu benim enfeksiyon oldu kotu oluyor boyleneden olmus olabilir ki

Bir de sende idrar yolu enfeksiyon olustu mu benim enfeksiyon oldu kotu oluyor boyleneden olmus olabilir ki
Yok ben öyle birşey yaşamadım geçmiş olsun. Ben de transferden sonra 6-7. günler kahverengi lekelenme oldu ve 2 gündür kasık ağrısı ve batma hislerim oluyor dayanılmaz değiller. Herkesin bünyesi farklı tepki veriyor. Bizim sağlığımız da çok önemli bebekleri biz taşıyacağız Allah’ın izni ile... çok zorluk veriyor mu size?

Bende de hic lekelenme olmadi adet benzer kasilma adet olacakmisim agri arada sirada girdi.idrar yolu enfeksiyon oldum ya da vardi jel kullanınca cikti bilmiyorum.bugun hem kan tahlil yaptirdim.hem idrar idrarda lokosit ve eritrosit cikti.doktor da cok uzerinde durmadi ilac verdi

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-06-13-02-57.png
    165,8 KB · Görüntüleme: 44
İlacı gebeliğe göre verdi di mi? Geçmiş olsun atlatırsınız inşallah.

Günaydınnnnnnn
Kan tahlilime tam 48 saat var artık günden saate gectim ctesi sabah olsun bi an evvel.

Bu mübarek Kandil gününde bol bol dua edelim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Hayırsızsa hayırlı kılsın, öyle nasip etsin. İnsallah yavrularımız tutunmuştur bizlere.

Tostosi çooook sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…