- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Peki fiyatlar nasıl muayne ücretiniz işte ilaçlar tüp bebek toplam maliyet ne kadarEvet bahçeci tüp bebek merkezi fulya
Aynen ole kuzum insallah Rabbim bizleri o duygudan mahrm birakmasinn hepimizin yuzu guler insallah5. Gün embriyoları hakkında bendeteacheralla gibi biliyorum.... tutma şansına gelince veren canı Rabbim... 2. Gün embriyosu tutan bile vardı.... o yüzden varsa dünyada alacagı nefes hangisi olursa olsun güldürür yüzünü inşallah ❣
Hayatımda hiç bu kadar kadın programı izlememiştim
Kaynanam geldi bugun Yanıma, gelinim mutfakta. Zahide, Müge anlı, Zuhal topal.. sırayla hepsini izledik.
İyi ki bir isim var da çalışıyorum diye şükrettim. Yoksa evde her gün bunları izlemek insanı deli eder
Ben böyle düşünürken Kaynanam da diyor ki gündüz evdeyken ctesiye kadar uzan aç bunları bak canin sıkılmaz hiç, hep düşünmezsin tuttu mu diye diyor
Yazdiklarini okuyunca aynı ben ve şuan zuhal topal i izliyorumHayatımda hiç bu kadar kadın programı izlememiştim
Kaynanam geldi bugun Yanıma, gelinim mutfakta. Zahide, Müge anlı, Zuhal topal.. sırayla hepsini izledik.
İyi ki bir isim var da çalışıyorum diye şükrettim. Yoksa evde her gün bunları izlemek insanı deli eder
Ben böyle düşünürken Kaynanam da diyor ki gündüz evdeyken ctesiye kadar uzan aç bunları bak canin sıkılmaz hiç, hep düşünmezsin tuttu mu diye diyor
Gözün aydın şimdiden gayet güzel görünüyor 6 yıldır gormedim ben hiç ikinci çizgiyi o yüzden gebliktestleri banaçok uzak geliyor ve cuma gününü bekliyrumIyi gunler arkadaslar benim de 21 şubatta yumurta toplandi 24 subatta 1 tane embriyo transferi oldu 3 gunluk embriyo transferi.cma gunu kan sonucumu ogrenecektim ama sabirsizligima yenik dustum erken idrar testi yaptim cift cizgi gördüm cok mutluyum insallah kan degerimde yüksek cikar...
Yazdiklarini okuyunca aynı ben ve şuan zuhal topal i izliyorum
Iyi gunler arkadaslar benim de 21 şubatta yumurta toplandi 24 subatta 1 tane embriyo transferi oldu 3 gunluk embriyo transferi.cma gunu kan sonucumu ogrenecektim ama sabirsizligima yenik dustum erken idrar testi yaptim cift cizgi gördüm cok mutluyum insallah kan degerimde yüksek cikar...
KesinlikleBen de
Test zamanına kadar devam edicez artık
Ben de bekleme sürecini kayınvalidemde geçirdim inanın ayrı programları izlemişizHayatımda hiç bu kadar kadın programı izlememiştim
Ben de bekleme sürecini kayınvalidemde geçirdim inanın ayrı programları izlemişiziyi ki işe başladım bu hafta
Amin inşaallahTüm gelinler ayni modda demek ki
Haftaya ben de başlayacağım. Hayirli haberleri alalım da İnşaallah
Hayir olmadiBeyaz sıvı su gibi akıntısı olan varmi
benim var , bazen acaba idrarimi mi kaciriyorum diye dusunuyorum o kadar yogun olabiliyor.bazen de progestan kalintilariyla beraber oluyor.Beyaz sıvı su gibi akıntısı olan varmi
Tebrikler canım. Maşallah Allahım banada lütfen aminIyi gunler arkadaslar benim de 21 şubatta yumurta toplandi 24 subatta 1 tane embriyo transferi oldu 3 gunluk embriyo transferi.cma gunu kan sonucumu ogrenecektim ama sabirsizligima yenik dustum erken idrar testi yaptim cift cizgi gördüm cok mutluyum insallah kan degerimde yüksek cikar...
Bu sabah kalkar kalkmaz testi yaptım tekrar cok az daha koyulaştı dün yaptığım teste göre ama sanki kıpkırmızı olmalıydı gibi düşündüğümden biraz telaşlandımtostosi bi daha test yaptin mi canim? var mi koyulaşma merak ettim?