- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
Inanılmaz üzüldüm Allah ım güç sabır versin Rabbim alıyorsa vardır bir bildiği. Canım benim sana şefaatçi olsun yavrucugun insallahBenim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bende yeni hamişlerdenimKızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorumrica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur
Amin allah razı olsun allah her şeyin hayırlısını versin.Inanılmaz üzüldüm Allah ım güç sabır versin Rabbim alıyorsa vardır bir bildiği. Canım benim sana şefaatçi olsun yavrucugun insallah
Amin canım.Amin allah razı olsun allah her şeyin hayırlısını versin.
Aynen kullan cnm geçmiş olsun çok. Ben bir sürü ilaç kullandım hamileyken çok sukur çocuğum sağlıklı. Eğer kullanmazsan bebeğe daha çok zararı olur Allah korusun ateşin yükselir.Kızlar bende burun boğaz ağrısı kulak tıkanıklığı felan vardı acile gittim antibyotik verdi. Kan değerime de orada bakıp ilkkez öğrendim beta 756 çıktı zaten evde de idrar testi yapmıştım çift çizgiydi.yani gebelikte zararı olmayan antibyotik yazdı ama korkuyorum yinede .gerçi tekrar tekrar sordum doktora ama dedi kullanmazsan daha zorlanirsin mutlaka kullan dedi
Ilk gebeliğim ya çok tedirgin oldum canım çok teşekkür ederim.doktor da dedi kullanmazsan daha kötü olur felan yine de insan tereddüt ediyor.zaten halsizlik var bide üstüne grip nezle karışımı birşey olunca insan korkuyor ilk zaman boyleysem ileri haftalarda neler yaşadım allah bilirAynen kullan cnm geçmiş olsun çok. Ben bir sürü ilaç kullandım hamileyken çok sukur çocuğum sağlıklı. Eğer kullanmazsan bebeğe daha çok zararı olur Allah korusun ateşin yükselir.
Geçmiş olsun çok üzüldüm canm zor bisey benim basimada gelmişti ben kürtaj olmuştum.ilk defamı oluyor cann bende pihtilasmadan olduğu çıktı şimdi 2 tane iğne kullaniyorumBenim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok büyük geçmiş olsun herşey de bi hayır vardır canım umarım istediğin gibi gider bu olmazsa diğer aya inşallah gebe kalırsın ya tam ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm şuanBenim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin
Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin
Sağolun arkadaşlar allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin. İlk hamileliğimdi bende pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.Geçmiş olsun çok üzüldüm canm zor bisey benim basimada gelmişti ben kürtaj olmuştum.ilk defamı oluyor cann bende pihtilasmadan olduğu çıktı şimdi 2 tane iğne kullaniyorum
Çok geçmiş olsun canım benim yaa Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahSağolun arkadaşlar allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin. İlk hamileliğimdi bende pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Kahve lekelenmem olmuştu iki gün çok azdı wcde peçete geldi bi kaç defa dra gittiğimde hiç kanaman yok dedi enfeksiyonum vardı ona bağlı olabilir dedi. Rahim içinde kanaman yok bebeğin yerleştiği yer iyi rahim ağzın kapalı dedi. Bi hafta sonra tekrar gittim kontrole her şey iyiydi yine kalp atışını dinledim kollarının oluşumunu gösterdi. Eşim yanımda olmadığı için videosunu çekmiştim bebeğiminÇok geçmiş olsun canım benim yaa Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahbilemiyorum bu durumda sormam ne kadar doğru ama nasıl oldu anlatır mısın ben de lekelenmeler yaşıyorum sen neler yaşadın sancın var mıydı
Çok teşekkür ederim canım benim.Ben de aynı şeyi yaşıyorum önce kahverengi sonra pembe lekelenmem oluyo daha önce de yaşadım lekelenmeyi geçmişti bi sıkıntı yoktu ama yine başladı o yüzden şüphelendim belki okuldan sonra bi acile giderim durum ne bilemiyorumKahve lekelenmem olmuştu iki gün çok azdı wcde peçete geldi bi kaç defa dra gittiğimde hiç kanaman yok dedi enfeksiyonum vardı ona bağlı olabilir dedi. Rahim içinde kanaman yok bebeğin yerleştiği yer iyi rahim ağzın kapalı dedi. Bi hafta sonra tekrar gittim kontrole her şey iyiydi yine kalp atışını dinledim kollarının oluşumunu gösterdi. Eşim yanımda olmadığı için videosunu çekmiştim bebeğimin. Akşam eve gittiğimde çamaşırımda bi ıslaklık hissettim adet olduğum zaman ki gibi bi leke gelmişti kıpkırmızı değildi ama tıpkı adetimin ilk günü gelen kan gibiydi. Anladım rahimden geldiğini sabah hemen druma gittim maalesef kalbi durmuştu. Çok az bi kanamam vardı hala lekeşeklinde devam ediyo düşmesini bekliyoruz yoksa kürtaj olucak. Bunları anlattım ama lütfen kendinizle kıyaslamayın stres yapmayın herkesin bünyesi nasibi başkadır. Annem şarıl şarıl kanama yaşarmış hamileliklerinde hepimiz de sağlıklı doğmuşuz. Biliyorum ister istemez bi korku oluyor ama lütfen yazdıklarımdan etkilenmeyin hakkınızı helal edin. Sağlıklı doğumlarınız olsun
Her lekelenme düşük değildir gönlünü ferah tut. Benim için de dua edin lütfen kolaylıkla atlatayımÇok teşekkür ederim canım benim.Ben de aynı şeyi yaşıyorum önce kahverengi sonra pembe lekelenmem oluyo daha önce de yaşadım lekelenmeyi geçmişti bi sıkıntı yoktu ama yine başladı o yüzden şüphelendim belki okuldan sonra bi acile giderim durum ne bilemiyorum
Çok üzüldüm canım,Çok geçmiş olsun.Gerçi geçmiyor,insanın içinde hep kalıyor bu kayıplar..Kendimden biliyorum.Yani yalnız değilsin,çoğu kadın yaşıyor aynı şeyleri.Hayırlısı böyleymiş üzülme lütfen.Allah bir daha yasatmasinKahve lekelenmem olmuştu iki gün çok azdı wcde peçete geldi bi kaç defa dra gittiğimde hiç kanaman yok dedi enfeksiyonum vardı ona bağlı olabilir dedi. Rahim içinde kanaman yok bebeğin yerleştiği yer iyi rahim ağzın kapalı dedi. Bi hafta sonra tekrar gittim kontrole her şey iyiydi yine kalp atışını dinledim kollarının oluşumunu gösterdi. Eşim yanımda olmadığı için videosunu çekmiştim bebeğimin. Akşam eve gittiğimde çamaşırımda bi ıslaklık hissettim adet olduğum zaman ki gibi bi leke gelmişti kıpkırmızı değildi ama tıpkı adetimin ilk günü gelen kan gibiydi. Anladım rahimden geldiğini sabah hemen druma gittim maalesef kalbi durmuştu. Çok az bi kanamam vardı hala lekeşeklinde devam ediyo düşmesini bekliyoruz yoksa kürtaj olucak. Bunları anlattım ama lütfen kendinizle kıyaslamayın stres yapmayın herkesin bünyesi nasibi başkadır. Annem şarıl şarıl kanama yaşarmış hamileliklerinde hepimiz de sağlıklı doğmuşuz. Biliyorum ister istemez bi korku oluyor ama lütfen yazdıklarımdan etkilenmeyin hakkınızı helal edin. Sağlıklı doğumlarınız olsun
Ederim tabi kuzucuğum içini ferah tut bak demek ki hamile kalabiliyormuşsun bunu düşün. Rabbim hayırlı bebiş nasip etsin inşallah ben inanıyorum yakın zaman da tekrar olur inşallahHer lekelenme düşük değildir gönlünü ferah tut. Benim için de dua edin lütfen kolaylıkla atlatayımÖnce hamile kalmak için dua edip sonra düşmesi için dua etmek çok zor
Teşekkür ederim inşallah. Sizin kaybınız araştırıldı mı ve ne kadar sonra hamile kaldınızÇok üzüldüm canım,Çok geçmiş olsun.Gerçi geçmiyor,insanın içinde hep kalıyor bu kayıplar..Kendimden biliyorum.Yani yalnız değilsin,çoğu kadın yaşıyor aynı şeyleri.Hayırlısı böyleymiş üzülme lütfen.Allah bir daha yasatmasin
Amiin hayırlısıyla inşallah allah razı olsunEderim tabi kuzucuğum içini ferah tut bak demek ki hamile kalabiliyormuşsun bunu düşün. Rabbim hayırlı bebiş nasip etsin inşallah ben inanıyorum yakın zaman da tekrar olur inşallah