2019 Şubat' ta gebe olanlar

Ben de yeno o
Bende yeni ogrendim gebeligimi .sat 2 subat ultrason da cikmaz diye gitmedim henüzhagtaya gidecem imsallah

Ben
benim de kasiklarimda agri var bikacgundur basta normal diyolar

Rica ederim canım:) biz de bebeği gördük sonunda doktor 8. Haftadan önce kalp atışını dinlemek zararlı dedi nefesimi tutturdu ve bebeğin kalp atışını izledi sadece. 20 gün sonra atışlarını da dinlicez inşallah

oy oy kızlarrr nasılsnızzz ? aramıza yeni katılanlar olmus hayırlı olsun saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize. biz 8+2 olduk iki gündür agzımda bi tat var size anlatamam mide bulantısı bi yana halsizlik bi yana.kasıklarda batmalar mı dersin kalçada ağrımı ne ararsan var bizde.umarım cok uzun sürmez.sizlerde son durum nasıl.

Cnm bişey sorucam beta hcg 72 cıkmış ya 4 günde.idrar testi yaptin mi nasil cikti

Evde test yaptm ama acayip silik çıktı.. Adetten 4 gun sonra kan verince de 72 çıktı.. 9 gun sonra 1036 14 gun snra 8000lerdeydi.. 9.gunde hamile oldugumu bilerek evde son teat kalmıştı yine yaptm.. Gene kopkoyu bi cizgi olmadi:)) hep silik kaldi benim cizgim:)

İyiyiz çok şükür canım ben bugün kahvaltımı ilk defa rahat yaptım mide bulantısız ama hafiften başladı gene

Kızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorum rica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur

Kızlar bisi sorucam safra kesemde küçük 1 cm lik taş var. Ameliyat olmak istemiyorum şimdilik. sizce bu hamileliğe engel midir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…