2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar doktor progestan 100 mg günde 3 defa önerdi ağızdan dedi ama yan etkileri çok oluyormus okuyorum kullanan varmı 100 mg oral yoldan ne yapayım sizce yan etkileri varmıs
Ben sabah akşam oral kullanıyorum,bi yan etkisi olmadı daha

Sizin ne kadarlik ? Üstünde gebelikte ve emzirmede gerek olmadikca kullanmayiniz yazinca bi endişelendim yarin doktoruma sorucam ve ilk ultrasona bakinicam inşAllah herşey yolundadir .

Sizin ne kadarlik ? Üstünde gebelikte ve emzirmede gerek olmadikca kullanmayiniz yazinca bi endişelendim yarin doktoruma sorucam ve ilk ultrasona bakinicam inşAllah herşey yolundadir .
Bende kullanmadan prospektüsü okudum dediğiniz gibi bir ibare görmedim birazdan tekrar bakarım
Sat göre 6 hafta ama bugün aldığım beta hcg değeri ve bizim hesaplamaya göre 4 hafta yarın randevum var Dr.
Bu sefer ultrason ile bakacak mı merak ile bekliyorum

Canım şimdi dr dan geldim kese gözüktü bugün ilk defa . Sordum d vitamini damla kullanıyorum devam edeyim mi bırakayım mı diye. Değerimden ötürü kullanabilirsin devam et dedi

Canım şimdi dr dan geldim kese gözüktü bugün ilk defa . Sordum d vitamini damla kullanıyorum devam edeyim mi bırakayım mı diye. Değerimden ötürü kullanabilirsin devam et dedi
Canim bende şuan doktordayım 5+5 haftalikmiş kese göründü çok şükür haftaya bir daha çağirdı. Bende sordum kullanayim mi diye kullanma dedi bana . Kan fln verdim ayrintili bakacak şuan bekliyorum

Tam bilmiyorum ama az çalişiyor dedi doktor buda bebekte zeka geriliği yapabiliyormus ilaci kullan dedi bi zarari olmaz dedi ama bilemiyorum . Moralim de bozuldu . Gebelikte bi zarari olmasin inşAllah
Yok canım inşallah kötü bir etkisi olmaz
Hem tehlikeli olsa Dr vermezdi
Sen bence kullan
Evet canım bu sabah gittik kese gözüktü . Güzel yerleşmiş dedi Dr
Haftaya tekrar çağırdı . Tam olarak ne için çağırdığını da izah etmedi. Özele gidiyorum acaba bu yüzden mi sık çağırdı diye düşünmeden edemedim doğrusu

Bende varım aranızda 12 şubat son hastalanmamdı adetlerim düzensızdi 18 gece inde acilde beta hgc 155,63 dü busabah randevu aldım beta 488,67 olmuş doktor az artış var pazartesi tekrar kan testi istedi iç yada dış gebelik bisey diyemeyiz dedi bi korku bi heyecanla pazartesi gununu bekliyorum insallah güzel sonuçlanır

Korkma canım bana da öyle demişlerdi
Değerin az artışı geç döllenme olabilir .
Dr benim de beta değerimi takip etti ve bugün keseyi gördük
Darısı sana inşallah

İnşallah güzel bisey duyunca insana cok iyi geliyor Allah razı olsun hepimizin bebişleri sağlıkla tutunsunlar hic stressiz saglıkla kuvaklarımıza alalım inşallah

Canım şimdi baktim da 4.10 çikmış düşük dozda vermiş ilacı inşAllah sorun olmaz. Benide de çağırdı canim haftaya gel dedi büyük ihtimal bebeği görmek içindir. İnşAllah sağlikli olsunlar sağlikli büyüsünler:)

Selamlar ben de bugün 9+3 çıktım çok şükür herşey yolunda.. Gümbür gümbür kalp atışını da duydum..

Tam bilmiyorum ama az çalişiyor dedi doktor buda bebekte zeka geriliği yapabiliyormus ilaci kullan dedi bi zarari olmaz dedi ama bilemiyorum . Moralim de bozuldu . Gebelikte bi zarari olmasin inşAllah
Canim ilaci kullanmaman daha tehlikeli. Zaten zeka geriligi olmasin diye gebeliktede kullanacaksin. Eltim tiroid hastasi hasimato. Dogurdu hala kullaniyor bi sorun olmuyor olmazda Allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…