Merhaba canım, beni eklemiş miydin bilemiyorum o yüzden yazayım dedimKızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorumrica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur
afiyet şifa olsun canım umarım en kısa sürede geçer mide bulantılarımızİyiyiz çok şükür canım ben bugün kahvaltımı ilk defa rahat yaptım mide bulantısız ama hafiften başladı gene
Ben hamile degilim ama bir gebelik geçirdim bir oğlum var Allah ım cümlesinin evlatlarına ömür versin. Neler çektim hamilelik sürecinde mahvoldum. Şimdi iyiyim sukur.afiyet şifa olsun canım umarım en kısa sürede geçer mide bulantılarımız
gözün aydın canımKizlar iyi haberlerim var :) kalp atisini duydum. Allah im cok sukur, isteyen herkes iyi haberler alsin.
Allah ım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ins.gözün aydın canımbende 7+4 de duymustum kalp atısını cok tarifsiz bi duygu ya Rabbim isteyene nasip etsin en kısa sürede.duydugunda neler hissettin,benim kalbim yerimdn cıkacaktı sanki
Rabbim oglunuzu size bagıslasın inş tekrardan nasip etsin.evet grckten zor bi süreç ama bebişlerimiz sağlıklı olsun inş napalımBen hamile degilim ama bir gebelik geçirdim bir oğlum var Allah ım cümlesinin evlatlarına ömür versin. Neler çektim hamilelik sürecinde mahvoldum. Şimdi iyiyim sukur.
gözün aydın canımbende 7+4 de duymustum kalp atısını cok tarifsiz bi duygu ya Rabbim isteyene nasip etsin en kısa sürede.duydugunda neler hissettin,benim kalbim yerimdn cıkacaktı sanki
Kızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorumrica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur
ben aynı durumdayım yetmiyor geceleri bile zor uyuyorum çok kötüKızlar gün içinde mide bulantisi olan var mi yoksa sadece sabahlari mi oluyor? Benim sabah fazla olmuyor gün icinde ha bire midem ayakta yemek cok yiyemiyorum
Sprey sık burnunu açmak için Eğer tıkanıyorsa ve sürekli burnunda ne varsa peçeteye çıkart Allah şifa versin doktorunla bi konuş istersenGrip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
amin inşallah hayırlı olsunSelam kızlar beni de ekleyin lütfen listeye 5 martta idrar testiyle öğrendim hamileligimi.11 senelik evliyim,10 yaşında 1kızım var.32 yaşındayım.1boş gebelik,1 kimyasal gebelik geçmişim var.İnşallah bu kez sağlıkla alabilirim kucağıma ❤Hepinizin gebeligi hayırlı olsun.
Amin inşallah kardeşim.Rabbim oglunuzu size bagıslasın inş tekrardan nasip etsin.evet grckten zor bi süreç ama bebişlerimiz sağlıklı olsun inş napalım
Ah sorma bu sene ne olduysa o gripler geçmiyor bir türlü. Tuzlu su çek burnuna canım, boğazına da tuzlu su ile gargara yap. Sıcak sıcak ballı ıhlamur ama hamilelikte pek önermezler bitki çaylarını sdiye biliyorum. Ballı ılık su ya da süt iç. Faydası olur.Grip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
Bana da dinletmedi canım sadece kalbini gösterdi. 2hafta sonra da gideceğim inşallah dinletir. Amin inşallahBugün bebişi ve kalbini gördüm kızlar yaa pıt pıt yanıp sönüyodu ama dinletmedi küçük duyamayız dedi haftaya dinleriz dedi inşallahRabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah
İnşallah canımBana da dinletmedi canım sadece kalbini gösterdi. 2hafta sonra da gideceğim inşallah dinletir. Amin inşallah