2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorum 🤭 rica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur 🤗
Merhaba canım, beni eklemiş miydin bilemiyorum o yüzden yazayım dedim :anneadayı:

gözün aydın canım :anneadayı: bende 7+4 de duymustum kalp atısını cok tarifsiz bi duygu ya Rabbim isteyene nasip etsin en kısa sürede.duydugunda neler hissettin,benim kalbim yerimdn cıkacaktı sanki 🥰

Dr. A tesekkur ettim aglamaya basladim. Dr hareket edersen duyamayiz dedi heyecandan kipirdanmaya basladim cunku. Anlatamam.

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu 28 şubatta oğlumun Doğum gününde öğrendim beni de listeye eklerseniz sevinirim
Kızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorum 🤭 rica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur 🤗

Selam kızlar beni de ekleyin lütfen listeye 5 martta idrar testiyle öğrendim hamileligimi.11 senelik evliyim,10 yaşında 1kızım var.32 yaşındayım.1boş gebelik,1 kimyasal gebelik geçmişim var.İnşallah bu kez sağlıkla alabilirim kucağıma ❤Hepinizin gebeligi hayırlı olsun.
amin inşallah hayırlı olsun ☺️

Grip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
Ah sorma bu sene ne olduysa o gripler geçmiyor bir türlü. Tuzlu su çek burnuna canım, boğazına da tuzlu su ile gargara yap. Sıcak sıcak ballı ıhlamur ama hamilelikte pek önermezler bitki çaylarını sdiye biliyorum. Ballı ılık su ya da süt iç. Faydası olur.

Bugün bebişi ve kalbini gördüm kızlar yaa pıt pıt yanıp sönüyodu ama dinletmedi küçük duyamayız dedi haftaya dinleriz dedi inşallah😇 Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah 😇

Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin 😔

X