- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 düşükten sonra araştırıldı genlerimden birinde pihtilasma eğilimi çıktı.Aralık ayında oldu en son.Şimdi 6 haftalık hamileyim yineTeşekkür ederim inşallah. Sizin kaybınız araştırıldı mı ve ne kadar sonra hamile kaldınız
Bende pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum ilaç kullandınız mı bu hamileliğinizde çok soruyorum kusura bakmayınBenim 2 düşükten sonra araştırıldı genlerimden birinde pihtilasma eğilimi çıktı.Aralık ayında oldu en son.Şimdi 6 haftalık hamileyim yine
Ne kusuru evet coraspin kullanıyorum ve folic asit.İlk muayenem cuma günü,belki iğne verir doktor bakicaz.İhmal etmeyin yaptırın tüm testleriniziBende pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum ilaç kullandınız mı bu hamileliğinizde çok soruyorum kusura bakmayın
Teşekkür ederim yaptırıcam hemen düşükten sonraNe kusuru evet coraspin kullanıyorum ve folic asit.İlk muayenem cuma günü,belki iğne verir doktor bakicaz.İhmal etmeyin yaptırın tüm testlerinizi
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahBenim 2 düşükten sonra araştırıldı genlerimden birinde pihtilasma eğilimi çıktı.Aralık ayında oldu en son.Şimdi 6 haftalık hamileyim yine
Teşekkür ederim amin inşallah,sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Cok üzüldüm Allah sana sabır versin canım benim kolaylikla insallah atlatmayı ve en kısa zamanda saglikli tekrardan gebelik yasamayi nasip etsinBenim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendm dün maalesef. Bi gün öncesnde gitmiştim kontrole kalbini dinlemiştim her şey normaldi. Kollarının tomurcuklarını bile göstermişti drum. Akşamına çok az kırmızı leke geldi. Deum ilaç verdi düşsün diye ama hala bi gelişme yok allah sizlere sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım üzülme bunda da vardır bir hayır rabbim birdaha nasip eder inşAllah her şey Allahtan tez zamanda atlatırsın inşAllah her şey normalken oluyor rabbim nasip etmemiş vardır bi hayır dua et her zaman benimde ilk düşmüştü şimdi 2, hamileyim 8+5 olduk ama az evvel kahverengi desem değil koyu sarıda değil peçeteye silince geldi ama anlamdım ne olduğunu senin leken koyu kahvemiydi senin için üzücü ise cevap vermeyebilirsin kusura bakma sorduğum için ama okudum bende de bi korku oldu inşAllah kötü bir şey olmaz ama olursalar Allahtan vardır bir bildiği ona emanetiz çok geçmiş olsun sanada canımKahve lekelenmem olmuştu iki gün çok azdı wcde peçete geldi bi kaç defa dra gittiğimde hiç kanaman yok dedi enfeksiyonum vardı ona bağlı olabilir dedi. Rahim içinde kanaman yok bebeğin yerleştiği yer iyi rahim ağzın kapalı dedi. Bi hafta sonra tekrar gittim kontrole her şey iyiydi yine kalp atışını dinledim kollarının oluşumunu gösterdi. Eşim yanımda olmadığı için videosunu çekmiştim bebeğimin . Akşam eve gittiğimde çamaşırımda bi ıslaklık hissettim adet olduğum zaman ki gibi bi leke gelmişti kıpkırmızı değildi ama tıpkı adetimin ilk günü gelen kan gibiydi. Anladım rahimden geldiğini sabah hemen druma gittim maalesef kalbi durmuştu. Çok az bi kanamam vardı hala lekeşeklinde devam ediyo düşmesini bekliyoruz yoksa kürtaj olucak. Bunları anlattım ama lütfen kendinizle kıyaslamayın stres yapmayın herkesin bünyesi nasibi başkadır. Annem şarıl şarıl kanama yaşarmış hamileliklerinde hepimiz de sağlıklı doğmuşuz. Biliyorum ister istemez bi korku oluyor ama lütfen yazdıklarımdan etkilenmeyin hakkınızı helal edin. Sağlıklı doğumlarınız olsun
Hayırlı olsun canım bebek görünmez ama keseyi görürsün d vitamini benim iyi çıktı o yüzden kullanmıyorum yani o konu hakkında pek bir bilgim yok.Kızlar merhaba şuan ben 5+5 haftalik hamileyim cuma günü doktora gidicem ultrasondan bakicak doktor sizce bebek görünür mü ? Ayrica sizlerden de dua bekliyorum sağlikli haberlerini alalim bebişlerimizin :) bide bende d vitamin eksikliği var 5 çıktı ebe bana monovit d diye bir vitamin verdi damla şeklinde onu kullansam mi bilemedim genellikle herkes ilk 3 aydan sonra kullanıyor sanirim . Hiç aranizda kullanan var mi ?
Ben de hep geliyo canım acile gittim ben kanama olmadığı sürece sorun yok dedi sıkıntı yapma progestan kullanıyosan devam et onaKızlar selam 8+ 5 olduk az evvel tuvaletimi yaptıktan sonra ben kahverengi nede sarı desem değil bi akıntı oldu böyle bi durumla karşılasanlar varmı nedir sizce arkadaşlar peçeteye sildim geldi anlamadım ama bi sıkıntı varmıdır
Canım ya çok korktum biliyorsun ilk düşük ya senden kahve renginde mi geliyor net mi yani yok canım kullanmıyorum hiç bir şey yeni oldu zaten hepimizin bebeğini rabbim korusun inşAllahBen de hep geliyo canım acile gittim ben kanama olmadığı sürece sorun yok dedi sıkıntı yapma progestan kullanıyosan devam et ona
Teşekkür ederim canim cevabin içinHayırlı olsun canım bebek görünmez ama keseyi görürsün d vitamini benim iyi çıktı o yüzden kullanmıyorum yani o konu hakkında pek bir bilgim yok.
Aminn canım bi şey olmaz inşallah enfeksiyon falan da olabilir ondan olmştur belki korkma yaniCanım ya çok korktum biliyorsun ilk düşük ya senden kahve renginde mi geliyor net mi yani yok canım kullanmıyorum hiç bir şey yeni oldu zaten hepimizin bebeğini rabbim korusun inşAllah
Sağol canım ya inşAllah bir şey olmaz bakayım oluyor mu sürekliAminn canım bi şey olmaz inşallah enfeksiyon falan da olabilir ondan olmştur belki korkma yani
Canım benim de d vitamini düşük diye aynı damlasına verdi ben kullanıyorum çünkü bundan önce de değerim düşük olduğu için drm vermişti ve kullanmıştım. Onu bebek için değil zaten kendimiz için kullanıyoruzKızlar merhaba şuan ben 5+5 haftalik hamileyim cuma günü doktora gidicem ultrasondan bakicak doktor sizce bebek görünür mü ? Ayrica sizlerden de dua bekliyorum sağlikli haberlerini alalim bebişlerimizin :) bide bende d vitamin eksikliği var 5 çıktı ebe bana monovit d diye bir vitamin verdi damla şeklinde onu kullansam mi bilemedim genellikle herkes ilk 3 aydan sonra kullanıyor sanirim . Hiç aranizda kullanan var mi ?