2019 Şubat' ta gebe olanlar

İnşAllah bide sağlik ocağında ölçtüreyim diyorum bakalim 2 katı yükselecek mi günde.folik asit verdi bide zaten ben kullaniyordum onu. Sen ölçtürdün mü bir daha ??

Canim 4 gün sonra 72ydi.. 5 gun sonra 1036 oldu bi 5 gun sonra da 8000lerdeydi.. Daha da istemedi doktor.. 8+6yım ben:)

Arkadaşlar Merhaba. Ben de geçen hafta cuma günü 1 günlük adet gecikmesi ile kan testi yaptırdım. 879 çıktı. Bu hafta da kese görmeye gideceğim inşallah. Hepinize hamilelikleri hayırlı olsun inşallah. Benim 5 yaşında bir tane kızım var hayırlısı ile bu 2. Olacak

Hosgeldin.. Saglikli gebelik olur insallah:))

Kızlarrrr aranızda gaz,şişkinlik afedersiniz tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı? İlk gebeliğimde yaşamadım. Tabi her gebelik Farklı oluyor sonuçta. Ama çok rahatsız edici bir durum ya

Kızlarrrr aranızda gaz,şişkinlik afedersiniz tuvalete çıkamama sorunu yaşayan var mı? İlk gebeliğimde yaşamadım. Tabi her gebelik Farklı oluyor sonuçta. Ama çok rahatsız edici bir durum ya

Gaz bitti bende de kabizlik var.. 2 3 gunde bir tuvalete gidebiliyorum.. Sanrm o da yemek yiyemedigimden.. O kadar az yiyorum ki.. Su bile az icebiliorm:/

Bende bugün mide boş olunca çok afedersn safra suyu istifra ettim çokta susuyorum özellikle akşamları gece terliyorum su içmeye kalkıyorum bazen

Gaz bitti bende de kabizlik var.. 2 3 gunde bir tuvalete gidebiliyorum.. Sanrm o da yemek yiyemedigimden.. O kadar az yiyorum ki.. Su bile az icebiliorm:/
Ya ben yemek yiyorum bazen fazla bile yiyorum oda şişkinlik yapıyor hamilelikten dolayı sindirim yavaş oluyor tabi bende 2 güne bir çıkıyorum tuvalete. Bende suyu az içiyorum ondan kaynaklı da olabilir

Bende bugün mide boş olunca çok afedersn safra suyu istifra ettim çokta susuyorum özellikle akşamları gece terliyorum su içmeye kalkıyorum bazen

Bana da geceleri sicak basiyor.. Soyunup oturasm geliyor o derece bunaliyorum.. Ama su icemiyorm cok fazla ya.. Naapcam bilmiyorm.. Iki gundur mide bulantm hafifledi gibi ama bakalm:/

Ya ben yemek yiyorum bazen fazla bile yiyorum oda şişkinlik yapıyor hamilelikten dolayı sindirim yavaş oluyor tabi bende 2 güne bir çıkıyorum tuvalete. Bende suyu az içiyorum ondan kaynaklı da olabilir

Su cok onemli.. Ben yemek yesem icerim heralde bol bol su..midem bos olunca su bile icesim gelmiyo:/

Ben ayni durumdayim canim hatta dun hastaneye gittim tedavisi yok yurudugumle kaldim

Bende aynı böyleyim , sürekli bi şişkinlik hali mide bulantısı cabası ne yapmak lazım bilemedim

Selam kızlar beni de ekleyin lütfen listeye 5 martta idrar testiyle öğrendim hamileligimi.11 senelik evliyim,10 yaşında 1kızım var.32 yaşındayım.1boş gebelik,1 kimyasal gebelik geçmişim var.İnşallah bu kez sağlıkla alabilirim kucağıma ❤Hepinizin gebeligi hayırlı olsun.

Hayirli olsun canim saglikli gebeligin olur inşallah.

Kizlar bende duydum kalp atislarini ama 1 hafta geriden 7+4 olmasi gerekirken 6+3 gec dollenme olabiliyor dedi doktor bunada sukur 2 hafta sonra gidicem cagirdi birde testler istedi toxoplasma ıg cmv rubella vdrl isimleri bunlar sizden istendimi acaba

Hayirli olsun canim benden aldi kan testinde ve idrar testinde isteniyor onlar enfeksiyon var mi yok mu herhangi hastalik var mi yok mu onun icin yada daha once gecirdigin hastalik var mi ona bakiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…