2019 Şubat' ta gebe olanlar

Ben de yeno o
Merhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendim:anneadayı: ve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım :KK68:

Hamişler:anneadayı::nazar::nazar::nazar:Maşallah :)
1 H Hanimeller41
2@Asli2016
3@Sevdalikelebek
4@BONCUK23
5 Berikko Berikko
6@portakalcicegi3457
7@dgdln
8@Sibelymc
9@saribaykus
10@hayat_bir_oyun
11@Vuslatty
12@Ankara3151
13@Cancanbir
14 Night owl Night owl
15@Nehirce 32
16@ebruu05
17 O Oztrkbg
18@esgies
19@cemrecinar
20@senesra88
21@BalYapanSinek
22@Aselece
23 O Oztrkbg
24 H htctunc
25 @ilaydalbayrak
26@lotus87
27@Destina--1
28@sisko
29@limonikaa
30 @ebruu05
31@Seda2012Emre
32 H htctunc
33@canimkocam1
34 @Zehdurugoz
35 @yelek
36 @Bynalgos
37 @Gokdenizim
38 @Ada Lovelace
39 @leylaorhan
40 N nouvellemariee
41 @Minuscule
42 @nedemistimkibenn
43 @aysunkiril42
44 @Merzumut
Bende yeni ogrendim gebeligimi .sat 2 subat ultrason da cikmaz diye gitmedim henüzhagtaya gidecem imsallah

Ben
Bende böyle bir konuya yazacagima inanmazdım.. Subat 10da öğrendim.. İlk hamileliğim olacak allah nasip ederse.. Daha çok yeni.. Adetim gecikince 4.gunde 72 hcg çıktı.. 9.gun yapilan testte de 1036 çıktı.. Her an birşey olabilir diye kendimi kaptirmiyorum.. Yada su an bisey hissetmedgmden bilmiorm.. Tatli belirtileri yasamaya başlayınca belki kendimi kaptiririm:)

Bu arada bisey sorcam.. Benim iki haftadr kasiklarim ve alt karnim agriyodu.. Hatta böyle yirtilir gibiydi karnim.. Uzanamiodm bi yere.. Ama iki gundur agrilarim kesildi.. Boyle yasayan var mi?
benim de kasiklarimda agri var bikacgundur basta normal diyolar

Rica ederim canım:) biz de bebeği gördük sonunda doktor 8. Haftadan önce kalp atışını dinlemek zararlı dedi nefesimi tutturdu ve bebeğin kalp atışını izledi sadece. 20 gün sonra atışlarını da dinlicez inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cevabın için teşekkür ederim canım, yeni okudum mesajını. Benim kız hastalandı, ateşi çıktı günlerce onunla uğraştık. Şimdi iyi çok şükür. Bebişimin de kalp atışını duydum :) çok Mutlu oldum. İnşallah hayırlısıyla alırız hepimiz bebişlerimizi

oy oy kızlarrr nasılsnızzz ? aramıza yeni katılanlar olmus hayırlı olsun saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize. biz 8+2 olduk iki gündür agzımda bi tat var size anlatamam mide bulantısı bi yana halsizlik bi yana.kasıklarda batmalar mı dersin kalçada ağrımı ne ararsan var bizde.umarım cok uzun sürmez.sizlerde son durum nasıl.

Cnm bişey sorucam beta hcg 72 cıkmış ya 4 günde.idrar testi yaptin mi nasil cikti

Evde test yaptm ama acayip silik çıktı.. Adetten 4 gun sonra kan verince de 72 çıktı.. 9 gun sonra 1036 14 gun snra 8000lerdeydi.. 9.gunde hamile oldugumu bilerek evde son teat kalmıştı yine yaptm.. Gene kopkoyu bi cizgi olmadi:)) hep silik kaldi benim cizgim:)

oy oy kızlarrr nasılsnızzz ? aramıza yeni katılanlar olmus hayırlı olsun saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize. biz 8+2 olduk iki gündür agzımda bi tat var size anlatamam mide bulantısı bi yana halsizlik bi yana.kasıklarda batmalar mı dersin kalçada ağrımı ne ararsan var bizde.umarım cok uzun sürmez.sizlerde son durum nasıl.
İyiyiz çok şükür canım ben bugün kahvaltımı ilk defa rahat yaptım mide bulantısız ama hafiften başladı gene 😑

Kızlar bu arada yeni gelen hamişlerimizin sayısı bi hayli arttı maşallah takip edemiyorum 🤭 rica etsem isimlerini hamiş listemize yazdırmak isteyen beni etiketleyerek mesaj atarsa çok iyi olur 🤗

Kızlar bisi sorucam safra kesemde küçük 1 cm lik taş var. Ameliyat olmak istemiyorum şimdilik. sizce bu hamileliğe engel midir.

X