Kahve lekelenmem olmuştu iki gün çok azdı wcde peçete geldi bi kaç defa dra gittiğimde hiç kanaman yok dedi enfeksiyonum vardı ona bağlı olabilir dedi. Rahim içinde kanaman yok bebeğin yerleştiği yer iyi rahim ağzın kapalı dedi. Bi hafta sonra tekrar gittim kontrole her şey iyiydi yine kalp atışını dinledim kollarının oluşumunu gösterdi. Eşim yanımda olmadığı için videosunu çekmiştim bebeğimin
. Akşam eve gittiğimde çamaşırımda bi ıslaklık hissettim adet olduğum zaman ki gibi bi leke gelmişti kıpkırmızı değildi ama tıpkı adetimin ilk günü gelen kan gibiydi. Anladım rahimden geldiğini sabah hemen druma gittim maalesef kalbi durmuştu. Çok az bi kanamam vardı hala lekeşeklinde devam ediyo düşmesini bekliyoruz yoksa kürtaj olucak. Bunları anlattım ama lütfen kendinizle kıyaslamayın stres yapmayın herkesin bünyesi nasibi başkadır. Annem şarıl şarıl kanama yaşarmış hamileliklerinde hepimiz de sağlıklı doğmuşuz. Biliyorum ister istemez bi korku oluyor ama lütfen yazdıklarımdan etkilenmeyin hakkınızı helal edin. Sağlıklı doğumlarınız olsun