- 6 Şubat 2019
- 5.911
- 12.985
- 33
Grip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
Bende yok canim.. Ben gayet normalim valla sasiriyorum kendime bazen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
Ben de öyle düşünüyorum sonuçta tecrübesiziz ve minişlerimiz hakkında daha çok şey duymak istiyoruz benimki de muayne etti 2 hafta sonra gel dedi gönderdi niye gelmem gerektiğini bile söylemedi insan bi der bi dahakine bebeği görürüz kalp atışlarını duyarız şu zamanda miden bulanabilir normal bunalro şunları yaşayabilirsin fln bişeyler anlatması lazım ki özele bu yüzden gitmek istiyorm madem para veryorum bari ilgileninYaa yakin olmasi da onemli biraz benim icin.. Ilerleyen zamanlarda gitmem zor olur gibime gelio.. Cok doktor degistirmek de istemiyorum.. Benim gittgm doktora cok ragbet var.. Cok yogun o yuzden basindan savmaya çalışıyor.. Ilk girince bi guleryuzle hosgeldiniz diyo o kadar yani.. Ben soru sormasam hic bisey sormuyo.. Yani onun bana sorup bilgi alip ona gore bana bisey demesi gerekmiyo mu.. Cok mu ince dusunuyorum bilemiyorum:/umraniye afiyet hastanesine gitcem cuma gunu buyuk ihtimalle
Ben de biraz var ama c vitamini takviyesi ve boğaz ağrıma tuzlu gargara yapıyorm burna viks sürebilrsnGrip- burun akıntısı problemi yaşayan varmı tavsıyelerınıze ıhtıyacım var
maşallah diyelim ben kendimi baya bi hasta hisediyorumBende yok canim.. Ben gayet normalim valla sasiriyorum kendime bazen..
2 haftadır geçmek bilmedi burun spreyı kullandım mecbur doktor hıc bırsey kullanma dediBen de biraz var ama c vitamini takviyesi ve boğaz ağrıma tuzlu gargara yapıyorm burna viks sürebilrsn
Ben de öyle düşünüyorum sonuçta tecrübesiziz ve minişlerimiz hakkında daha çok şey duymak istiyoruz benimki de muayne etti 2 hafta sonra gel dedi gönderdi niye gelmem gerektiğini bile söylemedi insan bi der bi dahakine bebeği görürüz kalp atışlarını duyarız şu zamanda miden bulanabilir normal bunalro şunları yaşayabilirsin fln bişeyler anlatması lazım ki özele bu yüzden gitmek istiyorm madem para veryorum bari ilgilenin
sanki özel çok farklı suratlar bes karıs hepsındeAy valla ayni seyleri istiyoruz.. Beklenti ayni yani.. Eger zaten ben benimle ilgilenmeyecek bi yere gitmeyi kabul etseydim gozumu kapatr disimi sıkar devlete giderdim.. Hem param da cebimde kalırdı yani.. Kiz ben çocuk dusununce zeynep kamile gittim kontrol için.. Doktor kadin.. Diyorum ki ne onerirsiniz.. Iste 2 gunde bir iliski.. 14.gune dikkat et.. Folik asit al.. Hangi folik asiti iccemi bile soylemedi istedgni al dedi.. Mecburen vajinal muayene yapti.. Simir aldi filan.. Yani doktorsun sen bana tavsiye versene.. Bu kadinlar kulubu olmasa zaten hicbisey ogrenemicez hee.. Tekrar hamile kalinca gittim.. Bi kere hasta mahremiyeti yok.. Ben girdgmde bi kiz daha girdi sonuc gostermek icin.. Kiz kurtaj olmus adet olamiyomus bayagidir.. Doktor ne dedi kiza biliyo musun? "Adet olamamak senin icin bir sorun mu?" ben şok oldum.. Yani gen kadin daha niye adet olmasn demekki vucudunda bi sorun var senin bunu anlaman lazim.. Orada sinirlendim kiza oyle diyince zaten de ses etmedim.. Bana da diyo ki istersen bi kan testi yapalim.. Zaten siz kac sene tıbbi bizin isteklerimizi yerine getirmek için okudunuz zaten.. Sinirle çıktım odasindan.. Valla sikayet edicektim de bebegin hatrina ugrasma bunlarla dedim kendi kendime:/
İşte onu konusuyoruz tatlim.. Ozelde de ilk girdiginde guleryuzle hosgeldiniz diyip 5 dkda postaliyorlar.. Ayni muamele yani.. Iyisini bulana kadar ariycak artik:/sanki özel çok farklı suratlar bes karıs hepsınde
Açık kahveyse hepten yok olması yakındır insallah Allah bize nöbet günlerinde de boolca güç versin inşallah,şimdiden tek düşüncem o gün:)Benim de 6 saat vardı ama yine de yoruluyor insan. Sonuçta konuşuyoruz sürekli ve benim branş matematik, mecburen tahtayı kullanıyorum , ayakta kalıyorum. Bugün bi kere akıntım oldu. Onda da açık kahve. Inşallah tamamen geçer. Bizde ilişki falan olmuyor valla. Biz iyi olalım da gerisi önemli değil . Progestan baş dönmesi yapıyor ben de . Onun dışında bi yan etkisini görmedim .
Allah sağlıklı bir süreç nasip etsin hepimize inşallah ♥
Bana neden elevit verdi ki, Nuh senesinden kalma vitamin. Ben de İmom'a geçmek istiyorum, bir de ocean mummy var hangisi bilemedim.Benim doktor da imom omega verdi.. Eczaneye sordum şu anda bu en iyisi dedi..
Benimde adetim 13 gün gecikti 27 şubatta olmam gerekiyordu.. 26 şubatta kan testi yaptırdım 163.47 çıktı.. Gebelik gözüküyor ama beta değeri düşük 1 hafta sonra 8 mart günü tekrar test yaptım beta 363 çıktı kese için erken dendi. Ama beni korku sardı beta değerlerim çok yavaş ilerliyor.. Bu durum normal mi bilmiyorum testleri sağlık ocağında yaptırdım kesin bilgi vermediler 15 Mart Cuma kontrolüm var ama çok korkuyorum dış gebelik olur diye.. Sizce oranlar nasıl
Kızlar benimde adetimden 3 gün geçti bugün öğrendim 4. Gün beta 280 çiktı doktora sordum değerim nasil diye güzel bi değer dedi ama bilmiyorum 15 gün sonra gel ultrasondan görelim dedi
İnşAllah bide sağlik ocağında ölçtüreyim diyorum bakalim 2 katı yükselecek mi günde.folik asit verdi bide zaten ben kullaniyordum onu. Sen ölçtürdün mü bir daha ??Canım bence bir 5 gün sonra tekrar olctur.. Sonrada doktorun dedigi kontrole git derim nacizane.. Benim 4.gun 72ydi mesela.. Senin gayet iyi bence.. Insallah guzel guzel artar degerin :)
İnşallah herşey iyi olur... sabır varda yine de beklemek çok zor.. İçimi rahatlattınız.. Yorumunuz için teşekkür ederimCanim degerlerin nasil arttgni bilmiyorm ama dis gebelikte aniden cok artiyor diye biliyorum.. Çünkü benim aniden asiri yükselmişti.. Doktor dis gebelik sandi.. Vajinal muayene etti sonra dedi saglikli gebelik diye.. Sanrm dis gebelikte asiri yukselme oluyo.. Buna dayanaraktan söylüyorum.. Tabiki de teşhis koyamam haddime degil.. Ama sabirla bekle bence.. Hersey olacagina varir.. Sakın ümidini de kaybetme