Canim psikolojik oldugunu sanmiyorum ki acayip gün icinde ha bire ayakta migdem tam anlamiyla bulaniyor diyemem ama yemeklere de yanasamiyorumBenimde anlamsız zmnlarda midem bulanıyopsikolojk mi anlamıyorum
Canim psikolojik oldugunu sanmiyorum ki acayip gün icinde ha bire ayakta migdem tam anlamiyla bulaniyor diyemem ama yemeklere de yanasamiyorum
Kalp atışı icin hayırlı olsun kuzum bende senin gibiyim yemeklere yanaşamıyorum meyve yiyerek biraz olsun iyi geliyor ama yemeklere yanasamiyorum birde kasiklarim igneleniyo acaba neden??Bende yaa mutfaga giresim gelmio hiç.. Toplamaya bile girmek istemiyorum.. Kac gündür istifra etmiyorum ama yine boylesi daha iyi.. Gecenlerde güne gittim hicbiseyi agzimin tadiyla yiyemedim valla.. Ben bi kac kere cagirmistm onlari artik bende gitcem herkeste hunharca yiycem diyodum ama bebis izin vermiyo valla
Bu arada bende bugun kalp atışını dinledim.. Bir hafta geriden geliyormus bebiş.. Insallah ilerde yakalar gününü:)
Kalp atışı icin hayırlı olsun kuzum bende senin gibiyim yemeklere yanaşamıyorum meyve yiyerek biraz olsun iyi geliyor ama yemeklere yanasamiyorum birde kasiklarim igneleniyo acaba neden??
Aynen canim bende ayni durumdayim sabah yedigimle duruyorum sadece meyve yedim ustune bende progestani dunden beri icmemistim biraz once ictim bayagi faydasi oldu gibi kasik agrim gecti biraz cok sukur bu arada kalp atisini kacinci haftada duydunuzBende kasik agrisi yok.. Doktor progestani da kasik agrisi için vermiş.. Öyle dedi bana.. Bak saat bu saat oldu sabh yedigim kahvaltiylayim.. O da kendimi zorlayarak yedim.. Bebek etkilencek diye korkuyorum ama yiyemiyorum.. 3 kilo vermisim:/
Aynen canim bende ayni durumdayim sabah yedigimle duruyorum sadece meyve yedim ustune bende progestani dunden beri icmemistim biraz once ictim bayagi faydasi oldu gibi kasik agrim gecti biraz cok sukur bu arada kalp atisini kacinci haftada duydunuz
Sen benden 1 hafta ileridesin canim ne guzel rabbim bebislerimizi korusun bende kalp sesi dinlemeye gidecem bu hafta bakalim nasip dua edin kizlarr :)Şu an 8+5 im.. Aslnda daha erkende duyardik çünkü benim beta hcg yuksekti bayağı.. Sanrm 10.000de veya 15.000de duyulabiliyomus.. Bundan once doktora gittgmde subatin 20sinde 8000lerdeydi.. Geç gittim yine de ben.. Bakalm insallah şu bir haftayi da kapatrz zamanla
Aynen kuzum bizde ayni durumdayiz gun icinde ha bire midem bulanmaya hazir durumda sanki midemin üzerinde yaşıyor gibiyim ama biraz once de dedim meyve iyi gelmeye basladi bana ozellikle kivi kizlar ama sadece sabahlari bir adet yeyin ac tok farkeymiyor gun icinde 1 tane daha yiyebilirsiniz o kadar rahatlatiyor ki ama sadece boyle hazir bekliyosunuz mide ustundeBen de zorla bişeyler yiyorum kızlar yemesem midem daha kötü oluyo
Sen benden 1 hafta ileridesin canim ne guzel rabbim bebislerimizi korusun bende kalp sesi dinlemeye gidecem bu hafta bakalim nasip dua edin kizlarr :)
Canim genelde herkeste geriden gelme cikiyor bebiste ama o sonradan kapaniyor stres yapma uzulme hepimizde olabilecek bir durum dualarim hepimiz icin rabbime emanetizValla dualarla gidin kızlar.. Ben beklemiyodum bebisin bir hafta geriden geldigini.. Biraz uzuldum ama bence kapatcak o arayi hissediyorum:)
Canim genelde herkeste geriden gelme cikiyor bebiste ama o sonradan kapaniyor stres yapma uzulme hepimizde olabilecek bir durum dualarim hepimiz icin rabbime emanetiz
Aynen canım geriden gelir ki hep günü gününü tutan pek nadirdir çünkü hangi ilişkide bebişin olduğu bilinmiyo belki geç döllenme de olmuştur bilemeyiz o yüzden genel hesaplanıyo zaten adet tarihi. ben de cuma duyarım inşallah o gün de öğrenerim ne kadarlık olduğunubu arada doktor değiştirdm berrikoo aynı sebepten dolayı bakalım bu nasıl çıkacak
Anadolu da çok iyi bir doktor biliyorum istersen bir randevu al ben avrupadayım uzak diye gidemiyorum saime şirin çuhadar ismi tepe tıp merkezinde
Benim de 6 saat vardı ama yine de yoruluyor insan. Sonuçta konuşuyoruz sürekli ve benim branş matematik, mecburen tahtayı kullanıyorum , ayakta kalıyorum. Bugün bi kere akıntım oldu. Onda da açık kahve. Inşallah tamamen geçer. Bizde ilişki falan olmuyor valla. Biz iyi olalım da gerisi önemli değil . Progestan baş dönmesi yapıyor ben de . Onun dışında bi yan etkisini görmedim .Çok teşekkürler, size de hayırlı olsun.İnsallah sağlıkla hayırlısıyla büyürler minnoslar bizimle.Bende akıntı çok şükür gitti.Dun üç kere olmuş oldu..Yarın 6 saat dersim var,eğer tekrarlarsa rapor isteyeceğim ben.Kesin kafama koydum.Suan sağlıktan önemli hiçbir şey yok gözümde..
Benimde doktor hiç kanama alanı filan demedi.Ya ilişki olduysa ondan sebep olmuştur ya da damarlar vb şeklinde, sorun yok diyerek açıklama yaptı.
Su süreci hemen atlatıp 10lu haftalara ulaşmak öncelikli isteğim
Sizde de akinti,pıhtı bir an önce biter inşallah.Progestani sizde ağızdan mi içiyorsunuz?Yan etkisini gördünüz mü?
Muayene ücreti de çok uygun sanırım 80 civarı diye hatırlıyorum