- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Canim ters giden bir durum olsaydi doktorun mutlaka soylerdi kalp sesini dinletmeyi unutmuş olabilir yalniz kalp sesini dinlemeyi isteseydin belki dinletirdi ama kalp sesini dinletmedi diye aklina kötü şeyler getirme bak bebeginin ölçümünü bile almış ve ustelik seni bir sonraki aşamaya çağırmış 2 li teste kotu giden bir sey yok demek ki sabret stres yapma canim Allahin izniyle her şeyin güzel gitmis gidecek bir dahaki kontrolunde doktora hatirlat kalp sesini dinleyebilir miyim diye mutlaka dinlecektir bebisini sanaKızlarrr Benimde kafama birşey takıldı kaldı aslında düşünmemeye çalışıyorum ama oluyor işte. Doktorun dediklerini aynen aktarıyorum. bana yolk sac kesesi oluşmuş dedi görüntüyü bana çevirdi Buda kalbi dedi. Ama kalp atışı dinletmedi. Crl ölçümü aldı. Ve başka hiçbirşey söylemedi. (Ben ikiz söyler belki diye bile bekliyordum. ikiz olabilir mi ki Diye düşünmedim değil.) Zaten kendi doktorum da girmedi. İkili test zamanına yakın çağırdı sadece. Bilemedim o zamana kadar gitmeli miyim? Bu arada gittiğimde 7+0 çıkmıştı ultrasona göre.