- 25 Ocak 2019
- 202
- 298
- 39
Benimde oluyor insallah saglicakla tamamlariz hepimiz, aliriz yavrularimizi kucaklarimizaYüzümde ergenlikte çıkmayan sivilceler çıktı bir de kasık bel ağrım oluyo arada göğüste de hassasiyet başladı yavaştan :)
Gerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmenAyy cidden mi çay benim için olmazsa olmaz :) tırstım şu an :)
Canım beni de ekleMerhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendimve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım
Hamişler
@gurbetci41
A Asli2016
@Sevdalikelebek
@BONCUK23
Berikko
portakalcicegi3457
@dgdln
@Sibelymc
@saribaykus
hayat_bir_oyun
Vuslatty
@Ankara3151
@Cancanbir
@Axelia
@Nehirce 32
@ebruu05
O Oztrkbg
@esgies
@cemrecinar
S senesra88
@BalYapanSinek
@Aselece
Gerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmen
Aynen bende öyleyim canımValla canim kisiden kişiye degisiyor.. Benimde 5 haftalik filan hamile degilmisim gibi.. Normalde nasilsam yine öyleyim.. Herkes farkli yaşıyor bence:)
Geçer İnşAllah cnm hem zor geç çok güzel hamilelikBende yumurtlamadan sonra karnim adet gününe kadar ignelendi 4 gun kala testte ogrendim hamileligimi adet gunum gelince kasik ağrısı basladi saniylerle sürüyor uzun olmuyor bakalim simdilik
Düzelir canım o bende ilk hamileliğimde öyleydim 5 aylık falan olunca düzeliyorGerçekten yaaaa çok şaşkınım en sevdiğim şey zehir gibi geliyor resmen
Ekledim tatlım :)Canım beni de ekle
Kizlar merhaba aranıza yeni geldim bende bugun oğrendim hamile oldugumu
Günaydın canım hoşgeldim hayırlı olsun :)Günaydın Kızlar bende aranıza katıldım
Teşekkür ederimGünaydın canım hoşgeldim hayırlı olsun :)
Nasıl midem yanıyor
günaydın kızlar bende dün öğrendim hamileliğimi :) ve aranıza katıldım :)
Bundan sonra gelenler zile burnuyla bassın