2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar aklıma takıldı. aile hekiminize bildirdiniz mi? Çalıştığım için aile hekimime gidemiyorum ama internetten de bildirim yapılabiliniyormuş sanırım?

Ben gittim kan vermek için.. Cok ilgilendiler zaten.. Normal zamanda boyle ilgilenmezler.. Gebe kalinca ilgilendiler.. Devlet daha rahime duser dusmez vatandasina sahip cikiyor dedim:)) hukukta da kisilik kavrami rahime duser dusmez oluauyodu cunku:)

cok haklisin aynen böyle oluyor

Hem burdan gun gun belirtileri de paylasiriz canim bu arada ara ara kasik agrisi cekiyorum ve daha cok yeniyim 4 haftalik normal mi bu agrilar
Bende yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı hatta diyodm yumurtladım niye devam ediyo dalan dedim. Adetim geçtiktn sonra daha çok çoğaldı normal yani canım dikkat et kendine

bir arkadaşımdan da öyle duymuştum. Normalde yüzüne bakılmıyor ama gebelikte baya peşine düşüyorlarmış

Bende yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı hatta diyodm yumurtladım niye devam ediyo dalan dedim. Adetim geçtiktn sonra daha çok çoğaldı normal yani canım dikkat et kendine
Bende yumurtlamadan sonra karnim adet gününe kadar ignelendi 4 gun kala testte ogrendim hamileligimi adet gunum gelince kasik ağrısı basladi saniylerle sürüyor uzun olmuyor bakalim simdilik

İyiymiş tatlım iki günde bir değer takibi yapılıyo inşallah güzelce katlanır değerlerin
Inşallah canim ya hayirlisi artik büyük heyecanla gunleri geciriyorum icim kipir kipir Allahim isteyen herkese versin cok guzel bir duygu senin su an ki belirtilerin neler canim

Inşallah canim ya hayirlisi artik büyük heyecanla gunleri geciriyorum icim kipir kipir Allahim isteyen herkese versin cok guzel bir duygu senin su an ki belirtilerin neler canim
Yüzümde ergenlikte çıkmayan sivilceler çıktı bir de kasık bel ağrım oluyo arada göğüste de hassasiyet başladı yavaştan :)

Kasiklarim agriyor. Normal mi herkes te mi var? Dun cok siddetliydi bugun oyle drgil cok sukur. Internette normal yaziyor ama guvenemedigimden sizlerdende duymak istedim. Aksi halde acile gidicem

Kasiklarim agriyor. Normal mi herkes te mi var? Dun cok siddetliydi bugun oyle drgil cok sukur. Internette normal yaziyor ama guvenemedigimden sizlerdende duymak istedim. Aksi halde acile gidicem

Canim kirmiziyi gormedikce evham yapma.. Vucudumuz degisiyor.. Bebise adapte olmaya çalışıyor.. Belki de tutunmaya calisiyo minnaklar.. Benim kasik agrilarm gecti. Keske agrisa diyorum simdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…