- 25 Şubat 2019
- 99
- 55
Hayır bu gebeliğim çok Farklı gidiyor zaten ilkinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum ve aşırı derecede zorlanıyorum inanılmaz halsizlik yorgunluk dediğim gibi şiddetli ağrılarım varKasik agrin adet agrisina benziyor mu benim agri oyle ama saniyeler sürüyor kesiliyor yine de korkuyorum
Sen bizden coksun haftalikta :)) Allah devamini getirsin hepimizin insallah7+4 canim şuan
Hayirlisi olsun gelecekse guzellikler agrisi bas üstüne napalim:))Hayır bu gebeliğim çok Farklı gidiyor zaten ilkinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum ve aşırı derecede zorlanıyorum inanılmaz halsizlik yorgunluk dediğim gibi şiddetli ağrılarım var
Tuzlu kraker ye iyi geliyor.boylelikle suyu da icmis.oluyorsun cok faydali dene bakOf keske yapabilsem 3 gundur boyleyim.. Naapcam bilmiyorum:/
Tuzlu kraker ye canim cok faydali oluyor bulantiyaKızlar memnun oldum :) Ben de başladı bugün malesef bulantı ama kusamıyorum çok kötü
Yarın bi alıp yiyeyim canım inşallah faydası olurTuzlu kraker ye canim cok faydali oluyor bulantiya
Öyle tabi yapacak birşey YokHayirlisi olsun gelecekse guzellikler agrisi bas üstüne napalim:))
Tuzlu kraker ye iyi geliyor.boylelikle suyu da icmis.oluyorsun cok faydali dene bak
Aynenn aynennnHayır bu gebeliğim çok Farklı gidiyor zaten ilkinde yaşamadığım şeyler yaşıyorum ve aşırı derecede zorlanıyorum inanılmaz halsizlik yorgunluk dediğim gibi şiddetli ağrılarım var
Amiiin inşallah canim evet en önde gidenlerdenimSen bizden coksun haftalikta :)) Allah devamini getirsin hepimizin insallah
Ağrıdan çok zor uyuyorum ama uyuyunca tabi anca geçiyor. Rabbim kolaylıklar versin tez zaman da atlatırız inşallahAynenn aynennn
Vitamin değerleri felan normal olmasına rağmen çok yorgunum ve hep uykum var. .
Kasıklarınmı agrıyor cnmAğrıdan çok zor uyuyorum ama uyuyunca tabi anca geçiyor. Rabbim kolaylıklar versin tez zaman da atlatırız inşallah
Benim de geçti keşke olsa diyorum :) çünkü burdayım diyordu resmenCanim kirmiziyi gormedikce evham yapma.. Vucudumuz degisiyor.. Bebise adapte olmaya çalışıyor.. Belki de tutunmaya calisiyo minnaklar.. Benim kasik agrilarm gecti. Keske agrisa diyorum simdi:))
Canim her gün yeni yeni değişimler oluyor vücutta valla benim ilk zamanlar göğüslerim çok agrirdi ağırdı simdi sadece bir dolgunluk var ağrı gitti mesela. Bazen karnım gün boyu sis oluyor eşim karnın çıktı bile diyor. Ertesi gün bakıyorum şişlik yok. Vücut alışmaya çalışıyor bence :) daha neler göreceğiz acabaKızlar iyi akşamlar karnım çok şiş 3 gündür normalde hamile kalamadan önce adete yakın şişerdi şimdi sanki 5 aylık hamileymişim gibi şiş halbuki daha 1 aylık oldu bebiş sebebi be olabilir acaba
Benim de geçti keşke olsa diyorum :) çünkü burdayım diyordu resmen
Bende de şişlik oluyo canım hormonlar ne yapacakları şaşırdılar her an bir şey yaşıyoruzSabahları zor uyanıyorum ve şu an çok uykum var