2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kızlar artık tanışsak mı ne dersiniz :21: Ben Habibe, 2 buçuk yıllık evliyim rehabilitasyon merkezinde öğretmenim , yarışmaya İstanbul’ dan katılıyorum :-)

Kimler kac haftalık ve belirtileriniz neler kizlar paylasirsak yeni gelenler ve hamilelikte bir ön sıradaki hamisimiz bir sonraki hamisimizden bilgi almis olur ben 5 haftalik oldum ve bir onceki gunlerde kasik agrim vardi simdi ara ara azaldi ve başım cok agrimaya basladi midem hafif hafif yanmaya basladi sizler kac haftalik ve belirtileriniz?

Ben berre.. Yaş 28.. Istanbuldayim.. 1 buçuk senelik evliyim.. Ev hanimiyim:)

Valla doktor en son gittigimde 4 veya 4.5 haftalik dedi.. Ben daha kac haftalik bi bebisim var bilmiorm.. Diger gittigimde sorcam.. Bende de iki gundur bulanti var.. Yemek yoyesim gelmio.. Buzdolabini acinca bulantim artio.. Naapcam bilmiorm:/

Ben berre.. Yaş 28.. Istanbuldayim.. 1 buçuk senelik evliyim.. Ev hanimiyim:)

Valla doktor en son gittigimde 4 veya 4.5 haftalik dedi.. Ben daha kac haftalik bi bebisim var bilmiorm.. Diger gittigimde sorcam.. Bende de iki gundur bulanti var.. Yemek yoyesim gelmio.. Buzdolabini acinca bulantim artio.. Naapcam bilmiorm:/
Memnun oldum canim bulanti Allaha şükür yasamiyorum ben de 5 haftaligim ama cok kasik agrisi oluyordu yeni yeni azaldi gibi bugun başım cok agriyor

Memnun oldum canim bulanti Allaha şükür yasamiyorum ben de 5 haftaligim ama cok kasik agrisi oluyordu yeni yeni azaldi gibi bugun başım cok agriyor

Hersey kokuyo burnuma.. Sabahtan beri zorla bi tost bi de muz yedim:/ eskisi gibi su da icemiyorum:KK43: naapcam bilmiyorum:/

Kızlar bende Ceren yas 27. 2, 5 yıllık evliyim öğretmenim adiyaman da yaşıyorum :KK66: bu hafta kalp atışlarını duymayı umuyorum şimdilik bazı şeylerden tiksinme , ara ara mide bulantısı ama kusma yok. Çoook halsizlik ve uyku hali var. Dün kirlileri çamaşır makinesine atarken aşırı midem bulandı :) perşembe olsun da doktora gideyim diye bekliyorum sabırsızlıkla

Kızlar bende Ceren yas 27. 2, 5 yıllık evliyim öğretmenim adiyaman da yaşıyorum :KK66: bu hafta kalp atışlarını duymayı umuyorum şimdilik bazı şeylerden tiksinme , ara ara mide bulantısı ama kusma yok. Çoook halsizlik ve uyku hali var. Dün kirlileri çamaşır makinesine atarken aşırı midem bulandı :) perşembe olsun da doktora gideyim diye bekliyorum sabırsızlıkla
Kaçıncı haftan canim

X