- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Bundan sonra gelenler zile burnuyla bassın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra gelenler zile burnuyla bassın
Hoşgeldin tatlım :)günaydın kızlar bende dün öğrendim hamileliğimi :) ve aranıza katıldım :)
AhahahBundan sonra gelenler zile burnuyla bassın
Bende sevgi 1 yillik evliyim ev hanimiyim ankaradanKızlar artık tanışsak mı ne dersiniz Ben Habibe, 2 buçuk yıllık evliyim rehabilitasyon merkezinde öğretmenim , yarışmaya İstanbul’ dan katılıyorum
Memnun oldum sevgicimBende sevgi 1 yillik evliyim ev hanimiyim ankaradan
Bende memnun oldum canimMemnun oldum sevgicim
Memnun oldum canim bulanti Allaha şükür yasamiyorum ben de 5 haftaligim ama cok kasik agrisi oluyordu yeni yeni azaldi gibi bugun başım cok agriyorBen berre.. Yaş 28.. Istanbuldayim.. 1 buçuk senelik evliyim.. Ev hanimiyim:)
Valla doktor en son gittigimde 4 veya 4.5 haftalik dedi.. Ben daha kac haftalik bi bebisim var bilmiorm.. Diger gittigimde sorcam.. Bende de iki gundur bulanti var.. Yemek yoyesim gelmio.. Buzdolabini acinca bulantim artio.. Naapcam bilmiorm:/
Memmun oldum canim bende sevgi insallah görünür bebegin belirtiler neler sendeBen İlayda... Yaş:23... 2,5 senelik evliyim. Bolu’da yaşıyorum. 2. Gebeliğim cuma günü görmeye gideceğim inşallah görünür
Memnun oldum canim bulanti Allaha şükür yasamiyorum ben de 5 haftaligim ama cok kasik agrisi oluyordu yeni yeni azaldi gibi bugun başım cok agriyor
Bende memnun oldum. İnşallah... aşırı derecede bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı yatamıyorum bileMemmun oldum canim bende sevgi insallah görünür bebegin belirtiler neler sende
Canim Allah yardimcin olsun yalniz suyu ihmal etme bol bol icmeye calis bebek icin gerekliHersey kokuyo burnuma.. Sabahtan beri zorla bi tost bi de muz yedim:/ eskisi gibi su da icemiyorum naapcam bilmiyorum:/
Kasik agrin adet agrisina benziyor mu benim agri oyle ama saniyeler sürüyor kesiliyor yine de korkuyorumBende memnun oldum. İnşallah... aşırı derecede bel ağrım var ara ara da kasık ağrısı yatamıyorum bile
Kaçıncı haftan canimKızlar bende Ceren yas 27. 2, 5 yıllık evliyim öğretmenim adiyaman da yaşıyorum bu hafta kalp atışlarını duymayı umuyorum şimdilik bazı şeylerden tiksinme , ara ara mide bulantısı ama kusma yok. Çoook halsizlik ve uyku hali var. Dün kirlileri çamaşır makinesine atarken aşırı midem bulandı :) perşembe olsun da doktora gideyim diye bekliyorum sabırsızlıkla
7+4 canim şuanKaçıncı haftan canim
Canim Allah yardimcin olsun yalniz suyu ihmal etme bol bol icmeye calis bebek icin gerekli