2019 Şubat' ta gebe olanlar

Aminn bana alttan bakmadı ultrasonla baktı 4 haftalk dedi. Merak ettiğim konu unuttum 4 haftalık bebek asıl 1 aylık mı olmuş oluyo adetimiz 4 haftayı geçiyor ya ?

Hem burdan gun gun belirtileri de paylasiriz canim bu arada ara ara kasik agrisi cekiyorum ve daha cok yeniyim 4 haftalik normal mi bu agrilar

Valla canim kisiden kişiye degisiyor.. Benimde 5 haftalik filan hamile degilmisim gibi.. Normalde nasilsam yine öyleyim.. Herkes farkli yaşıyor bence:)

Kızlar aklıma takıldı. aile hekiminize bildirdiniz mi? Çalıştığım için aile hekimime gidemiyorum ama internetten de bildirim yapılabiliniyormuş sanırım?

Kızlar aklıma takıldı. aile hekiminize bildirdiniz mi? Çalıştığım için aile hekimime gidemiyorum ama internetten de bildirim yapılabiliniyormuş sanırım?
Ben bugün bildirdim gebelik bilgilerini bilgisayara kayit ediyor kilo ve tansiyon ölçümü yapiyor kart veriyor kitapcikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…