- 13 Mart 2018
- 660
- 387
Yni 1 aylığızOnlar sat i baz aliyorlar 2 hafta fazladan hesapliyorlar ya o yuzden oyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yni 1 aylığızOnlar sat i baz aliyorlar 2 hafta fazladan hesapliyorlar ya o yuzden oyle
Kızlar aklıma takıldı. aile hekiminize bildirdiniz mi? Çalıştığım için aile hekimime gidemiyorum ama internetten de bildirim yapılabiliniyormuş sanırım?
cok haklisin aynen böyle oluyorBen gittim kan vermek için.. Cok ilgilendiler zaten.. Normal zamanda boyle ilgilenmezler.. Gebe kalinca ilgilendiler.. Devlet daha rahime duser dusmez vatandasina sahip cikiyor dedim:)) hukukta da kisilik kavrami rahime duser dusmez oluauyodu cunku:)
Bende yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı hatta diyodm yumurtladım niye devam ediyo dalan dedim. Adetim geçtiktn sonra daha çok çoğaldı normal yani canım dikkat et kendineHem burdan gun gun belirtileri de paylasiriz canim bu arada ara ara kasik agrisi cekiyorum ve daha cok yeniyim 4 haftalik normal mi bu agrilar
bir arkadaşımdan da öyle duymuştum. Normalde yüzüne bakılmıyor ama gebelikte baya peşine düşüyorlarmışBen gittim kan vermek için.. Cok ilgilendiler zaten.. Normal zamanda boyle ilgilenmezler.. Gebe kalinca ilgilendiler.. Devlet daha rahime duser dusmez vatandasina sahip cikiyor dedim:)) hukukta da kisilik kavrami rahime duser dusmez oluauyodu cunku:)
Bende yumurtlamadan sonra karnim adet gününe kadar ignelendi 4 gun kala testte ogrendim hamileligimi adet gunum gelince kasik ağrısı basladi saniylerle sürüyor uzun olmuyor bakalim simdilikBende yumurtlamadan bi kaç gün sonra başladı hatta diyodm yumurtladım niye devam ediyo dalan dedim. Adetim geçtiktn sonra daha çok çoğaldı normal yani canım dikkat et kendine
Hoşgeldin tatlım bebişin sağlıcakla gelsin Ekliyorum hemen listeyeBende yumurtlamadan sonra karnim adet gününe kadar ignelendi 4 gun kala testte ogrendim hamileligimi adet gunum gelince kasik ağrısı basladi saniylerle sürüyor uzun olmuyor bakalim simdilik
Ayy cidden mi çay benim için olmazsa olmaz :) tırstım şu an :)Kızlar ben artık dünden beri cay içemiyorum en sevdiğim şeyden tiksindim resmen bir yudum alınca midem bulanıyor :)
Tesekkurler canim benim Rabbim hepimizin bebisini korusun saglicakla gelsinlerHoşgeldin tatlım bebişin sağlıcakla gelsin Ekliyorum hemen listeye
Ayyy hayirlisi ile bizde gorseydik keseyi ve minigimiBugün okullar tatil oldu şansıma İstanbul da bi hastaneye gideym belki keseyi görürüm dedim gittim bir de ne göreyim daha çok yeni mini minnacık kese :)
Görürsün inşallah tatlım bizde çok zor gördük çok yeniymiş daha :) senin beta hcg nasıl canımAyyy hayirlisi ile bizde gorseydik keseyi ve minigimi
295 canimGörürsün inşallah tatlım bizde çok zor gördük çok yeniymiş daha :) senin beta hcg nasıl canım
İyiymiş tatlım iki günde bir değer takibi yapılıyo inşallah güzelce katlanır değerlerin295 canim
Inşallah canim ya hayirlisi artik büyük heyecanla gunleri geciriyorum icim kipir kipir Allahim isteyen herkese versin cok guzel bir duygu senin su an ki belirtilerin neler canimİyiymiş tatlım iki günde bir değer takibi yapılıyo inşallah güzelce katlanır değerlerin
Yüzümde ergenlikte çıkmayan sivilceler çıktı bir de kasık bel ağrım oluyo arada göğüste de hassasiyet başladı yavaştan :)Inşallah canim ya hayirlisi artik büyük heyecanla gunleri geciriyorum icim kipir kipir Allahim isteyen herkese versin cok guzel bir duygu senin su an ki belirtilerin neler canim
Masallahh hepimizeeYni 1 aylığız
Kasiklarim agriyor. Normal mi herkes te mi var? Dun cok siddetliydi bugun oyle drgil cok sukur. Internette normal yaziyor ama guvenemedigimden sizlerdende duymak istedim. Aksi halde acile gidicem