Canm ankara da degilim ama aslen ankaraliyim etlik Zübeyde hanım i duydum nasıl bilmiyorum ama
hareketlerini değil ama yerini hissediyorum ben galibaBebegini hisseden anneler varmı yani elimizi koydugumuzda ne zaman hissetmeye baslarız ki acaba
Diyarbakır da hangi doktor acaba bende doktor arayışındayım daDiyarbakır canim bugün tam 8+0 ım
Bower hastanesi mehmet sav canim muayene ucreti de uygun gayet te memnunum dagkapi da kaliyoDiyarbakır da hangi doktor acaba bende doktor arayışındayım da
Ay eveeethareketlerini değil ama yerini hissediyorum ben galiba
slm kızlar ben salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş olması gereken haftadan 2 hafta gerideydi...şuan lohusa gibiyim hepinize bol bol dua ediyorum siz de bana dua edin rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...
Kızlar zaman geçmiyor ya nasıl geçiyor hamileliğiniz :))
Inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın tatlım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun . Allah birdaha yaşatmasın canım. İnşallah sağlıkla bebeğin oluryineteşekkür ederim kuzum..çok sağol.
zübeyde hanıma gittim canım pis bir hastane,temizlik açısından çok zayıf. bu hafta özel birkaç hastane ile görüştüm haftaya özele gideceğim sanırım en mantıklısı özelden doğum paketi satın almak...
Bebegini hisseden anneler varmı yani elimizi koydugumuzda ne zaman hissetmeye baslarız ki acaba
slm kızlar ben salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş olması gereken haftadan 2 hafta gerideydi...şuan lohusa gibiyim hepinize bol bol dua ediyorum siz de bana dua edin rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanıp inşallah yeniden en hayırlı zamanda bebişin/bebişlerin olsun canım.
benım gectı onlar daha ıyıyım ılk aylarımdanBulantı kusma hep aynı yani senin
İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA EVLAD NASİP EDER ... ÇOK ÜZÜLDÜM BOL BOL EDERİZ TABİ..slm kızlar ben salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş olması gereken haftadan 2 hafta gerideydi...şuan lohusa gibiyim hepinize bol bol dua ediyorum siz de bana dua edin rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?