2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE UZUN ZAMANDIR GİRMİYORDUM 3 SENE ARADAN SONRA TEKRAR GİRİŞ YAPTIM BURAYA :) ŞUAN 25+6 HAFTALIK HAMİLEYİM.KIZIM 2 AY SONRA KISMETSE 3 YAŞINA GİRİCEK. KESİN OLARAK SEZERYAN OLUCAM İLK DOĞUM SEZERYAN DI İKİNCİ DE ÖYLE OLACAK. BİLGİNİZ VAR MI İKİNCİ SEZERYAN DAHA MI SANCILI OLUYOR VE AYNI DİKİŞ YERİNDEN Mİ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞİYOR DOKTORA SORMAYI UNUTTUM BİR DAHAKİ RANDEVUMDA SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İNŞALLAH DAHA ACISIZ ATLATILIR BENİM GİBİ AYNI DURUMDA OLANLARDA KAFALARINDA BU TARZ TEDİRGİNLİKLER YAŞIYORSA BENİ ÇOK İYİ ANLARLAR...

Arkdslar adetim 4 gun gecikti ama2 gundur 1 tl byklgnde kahverengi akinti oluyor hafif sancili. Suanda lekelenme kesildi gibi . benimdurumumu yasayan veya sahit olaniniz varmi sizce nedir ?

Not : test yap diceksnz biliyorum fakat ozelkle bekliyorum. Sadece aranizda bu durumu yasayan veyasahit olanlar nasil sonuclandi durumunuz bilgi verirseniz sevinirim

Arkdslar adetim 4 gun gecikti ama2 gundur 1 tl byklgnde kahverengi akinti oluyor hafif sancili. Suanda lekelenme kesildi gibi . benimdurumumu yasayan veya sahit olaniniz varmi sizce nedir ?

Not : test yap diceksnz biliyorum fakat ozelkle bekliyorum. Sadece aranizda bu durumu yasayan veyasahit olanlar nasil sonuclandi durumunuz bilgi verirseniz sevinirim

Ben hamile olduğumu o akıntı ile anladım kuzum adetim 1 hafta gecikmişti. 3-4 gün sürdü akını bende

arkadaşlar iyi çalışmalr klomen ve aşılama tedavisi sonrası aşılamada tutmayınca klomenle gebe kaldım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin fakat adetim geçeli 3 gün oldu ha oldum ha olucam derken birde progestan kullandırdı doktorum daha kalmadan idrarda direk çift çizgiyi gördüm yarın doktor kontrolüm var .ara ara bulantılarım var ve 3 gündür özellikle sabahkları ve yemekten karın ağrısı ve bel ağrısı yaşamaya başlıyorum ara ara gelip gidip gelidğinde bir saat kadar falan sürüp akşam hiç bişey kalmıyo aynı durumu yaşaynalr varmı birkere düşük yaptım ve şuan çok korkuyrm aynı şey olur diye doktorumu aradım normal ağrılar dedi ama birde size sormak istedim :KK43:(((( sürekli büyük abdeste çıkıyorum

Back
X