2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

Amin canım inşallah hepimiz

Kızlar henuz gitmedim doktora cok heyecanliyim 4 haftalik hamileyim ne zaman kalp atisini duyariz birde alttan mi muayene edilecek

12. haftada erkek dedi doktorumuz hayırlı uğurlu olsun herkese Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ellerine sağlık arkadaşım güzel bir tablo olmuş...

hayırlı olsun tatlım benim eşimde erkek istiyor ama benim içimden de kız olacakmış gibi geçiyor...sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek fark etmez..

Amin tatlım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

aaa bende varım şubat sonu mart başı muhtemel doğum şimdi 8 hafta . 6 günlük hamileyimm. bu 3.çocuğum olcak Allahım hepimize yardım etsin..

hiç bir şekilde aş ermem yok bu 3. çocugum olacak ama bende merakla bekliyorum...

12. haftada erkek dedi doktorumuz hayırlı uğurlu olsun herkese Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
ellerine sağlık arkadaşım güzel bir tablo olmuş...
Maşallah çok güzel bende dün gittim söylemedi doktor özel hastaneydi bide . Devlet erken söylemiyoya. Çok hareketli dedi. Rabbim banada nasip ederse hayırlı bir erkek çok mutlu olurum 2 kızım var şükürler olsun :)

Et ve tavuktan bende tiksindim canm domates salatalık ex aşklarım benimde yoğurt çok aseriyorum çünkü kalsiyum um çok az galiba ondan

Evet benim acayip istahım acik 2 kilo aldim fakat kimse anlamiyor kilolari saklayan bir yapım var kisa boyluyum ama etim sıkı (catlaklara yatkin vucudum malesef) neyse habire yemek istiyorum fakat acayip bir durum dondurma tavuk yumurta hastasiydim simdi hic istemiyorum mesela et agzima mecbur misafirlikte falan 1 tane atardim smdi canin acayip et yemekleri falan istiyor

Bir de hanimlar benim 7. Haftamdan beri acik sari akintim var smear yapti doktor candida mantariymis
Sebamed yikama jeli verdi
Internette arastirdim bende kasinti kizariklik kotu koku yok
Sadece acik sari akinti
Aranizda yasayan var mi acaba

Bende de zaman zaman oluyor kaşıntı koku olmayınca bende dert etmedim hijyen e dikkat ediyorum bol su iciyorm o kadar

canım bende akıntı war idrar tahlili yaptırdım iltihap çıktı ilaç werdi ama çok kötü tadı içemiyorum.

Bende de zaman zaman oluyor kaşıntı koku olmayınca bende dert etmedim hijyen e dikkat ediyorum bol su iciyorm o kadar
Evet camasirda leke gordukce degistiriyorum cok dikkat ediyorum 3lt yakın su iciyorum umarim kesilir
canım bende akıntı war idrar tahlili yaptırdım iltihap çıktı ilaç werdi ama çok kötü tadı içemiyorum.
Banada antibiotik henuz erken diye vermedi
Cogu yerde okudum sari leke olabiliyormus ama insanin kendindr olunca tedirgin oluyor iste

Benim yemek le aram yok yasamak için yiyorum bende akşam sadece ekmekle zeytin uedimbir saydim ki 20 tane zeytin yemişim okadar sevdigim yada sevmedigim hiç birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…