Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım gectı onlar daha ıyıyım ılk aylarımdan
Selam bende de hiç yok uyku 14haftalık.Selam kızlar ben de varım bol uyku bol halsizlik bol yatma ile:)
Ay ben çok fenayım ya başımı kaldıramıyorum bir iş yapıcam saatlerce dürüyor.bereket yaz tatilindeyim son 15gün.inşaallah toparlarımSelam bende de hiç yok uyku 14haftalık.
Etrafımdaki bütün hamileler aynı şekilde ama bende tuhafluk vardüzelirsin inşallah Yarın bakalım kontrolüm var cinsiyetini ögrencez gösterirseAy ben çok fenayım ya başımı kaldıramıyorum bir iş yapıcam saatlerce dürüyor.bereket yaz tatilindeyim son 15gün.inşaallah toparlarım
Süper o zaman güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah biz de o günlere erişebiliriz :)Etrafımdaki bütün hamileler aynı şekilde ama bende tuhafluk vardüzelirsin inşallah Yarın bakalım kontrolüm var cinsiyetini ögrencez gösterirse
İnşallah hepimiz için güzel haberler olur. Güzel duygular aynen.Süper o zaman güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah biz de o günlere erişebiliriz :)
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza.benim de bir kızım var. İkinciyi bekliyorum. Kaç haftalıktı öğrendiniz. Benim de ikilitest için randevum var haftaya da söyler inşallah.Selam kızlar. Bugün kobtrolüm vardı ve prensesimiz oluyor
Amin inşallah hepimiz için. 14haftalıktı.sende inşallah sağlıklı kucağına alırsın.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucagınıza.benim de bir kızım var. İkinciyi bekliyorum. Kaç haftalıktı öğrendiniz. Benim de ikilitest için randevum var haftaya da söyler inşallah.
Maşallah çevremde kim varsa hamile kızı oluyor benimde kızım olucak inşallah :)Selam kızlar. Bugün kobtrolüm vardı ve prensesimiz oluyor
Aynen benimde çevremde hep kız. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahhepini. Allah isteyen herkese nasip etsin.Maşallah çevremde kim varsa hamile kızı oluyor benimde kızım olucak inşallah :)
Ay maşallah sağlıklı olsunlardaBenim de büyük ihtimalle kız dendi arkadaşlar :)
Ay canım ya maşallah :)Benim de büyük ihtimalle kız dendi arkadaşlar :)
Maşallah kızına o zaman. Bir benim doktor söylemiyor galiba :)Benim de büyük ihtimalle kız dendi arkadaşlar :)
Göstermiyor olabilir . Çünkü benimkide çok zor gösterdi doktor son anda söyledi.Maşallah kızına o zaman. Bir benim doktor söylemiyor galiba :)
Görmek için uğraşmıyor ki, bence görüyor ama bana söylemiyor. Sorunca gülüp geçiyor :) Garantici herhaldeGöstermiyor olabilir . Çünkü benimkide çok zor gösterdi doktor son anda söyledi.