2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

Bende var doktor bana protestan verdi kullaniyorum iki kere de kahve geldi ama çok az bugün de korktugumu soyeldim lekeden protestan igne verdi düşük tehliken yok fakat leken kesilsin diue veriyorum dedi gayet hersey yolunda sorun yok dedi

Insallah canim saglikla buyusunler saglikla kucagimiza alalim insallah

Aman masallah canım bende kahverengi lekeler yoktu ama bende 3 hafta progestan kullandim yeni biraktim
23 olan progestanim 15 e dusmustu
Ilac kullanmaya baslayinca 29 oldu bu hafta 33 olunca tamam artık bırakabilirsin dedi
Insallah hepimizin yolunda gider saglikla kucaklarimiza aliriz
16 agustosta ikili test icin gidecegim kismetse

İnşallaaaaaah canım amiiiin

Bizim diger kontrol sorun olmazsa bayramdan sonra gidecem amin inşallah herkes sağlıcakla alsın olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin

Merhaba sevgili anneler ben de 10+5günlük hamileyim. Aranızda ankarada yaşayan ve doktor hastane önerebikecek olan var mı? Şimdiye kadar devlet hastanesine gittim ama imkanları yetersiz ultrason fotosu bile alamadık. Testler de yapılmıyormuş hastanede. Acil hastane ve Dr önerisi olan var mı

Canm ankara da degilim ama aslen ankaraliyim etlik Zübeyde hanım i duydum nasıl bilmiyorum ama

merhba arkadaslar benimde muhtemel dogum Mart sonunda olacak insallah! İlk hamileliğimin ilk zamanlari surekli doktordaydim yok kese gorundu yok kalp atisi derken kasiliyordum. Ikincidede daha tecrubeli ve rahatim, dr gel keseyi gorelim dedi biraz zaman gecsin oyle gidecegim

B
hiç bir şekilde aş ermem yok bu 3. çocugum olacak ama bende merakla bekliyorum...
Benimde 3. Bende koku hassasiyeti aşırı var bulantı var kusma daha hiç yok çok şükür 1 kızım 1 oğlum var her hamilelik farklı derler bakalım ben oğlumdaki hamileliğime benzetiyorum bakalım kız mı erkek mi olacak

Kizlar dun grip oldum baya halsizdim atesim felan cikti ama ben doktora gitmedim atesimi zor dusurduk ama bugun iyiyim cocuga bisey oomamsitir degilmi doktorada gtmedigim icin smdi tedirgin oldum ates hamilelikde iyi degil diyorlar

ALLAH'ım sag saglım kavuştursun inşallah benımde 1 oglum 1 kızım var buda bizim süprizimiz olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…