2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

Canm ankara da degilim ama aslen ankaraliyim etlik Zübeyde hanım i duydum nasıl bilmiyorum ama

zübeyde hanıma gittim canım pis bir hastane,temizlik açısından çok zayıf. bu hafta özel birkaç hastane ile görüştüm haftaya özele gideceğim sanırım en mantıklısı özelden doğum paketi satın almak...

20 şubat benimde Allahım nasip ederse
Hareketleri için erken ama ne zaman kasığım ağırsa ayakları o tarafta oluyor :))

slm kızlar ben salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş olması gereken haftadan 2 hafta gerideydi...şuan lohusa gibiyim hepinize bol bol dua ediyorum siz de bana dua edin rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...

slm kızlar ben salı günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş olması gereken haftadan 2 hafta gerideydi...şuan lohusa gibiyim hepinize bol bol dua ediyorum siz de bana dua edin rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin...

Inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın tatlım çok geçmiş olsun

zübeyde hanıma gittim canım pis bir hastane,temizlik açısından çok zayıf. bu hafta özel birkaç hastane ile görüştüm haftaya özele gideceğim sanırım en mantıklısı özelden doğum paketi satın almak...

Ben Koru hastanesine gidiyorum tavsiye ederim. Doğum paketleri de baya kapsamlı.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanıp inşallah yeniden en hayırlı zamanda bebişin/bebişlerin olsun canım. :(

Yarın ikili testim var, belki erkekse cinsiyetini de görürüz. Gerçi gönlümden kız geçiyor ama önce sağlıklı olsun da inşallah :dua: :emir_bebek:

İNŞALLAH RABBİM EN YAKIN ZAMANDA EVLAD NASİP EDER ... ÇOK ÜZÜLDÜM BOL BOL EDERİZ TABİ..

Back
X