2019 ŞUBAT-MART ANNELERİ

Hayırlı olsun. Bebeginiz saglicakla kucaginiza alin insalalah kontrolünüz varmış bugün gittiniz mi bende de ara ara kahve leke geliyor yarın randevum bende merak ve endişe ile bekliyorum. Belki içimi rahatlatirsiniz

Şuan 15+3 üz. Ocak ayında inşallah bizimde. Gebeliğimin ilk haftalarında benimde lekelenmelerim ve az kanamam olmuştu çok şükür bugünlere geldik. Kesenin etrafında kanama alanım oluşmuştu benim ama çok şükürki rabbim korudu hep yattım hiç iş yapmadım doktorumun söylediği şeyleri yaptım korkmayın Allahın izniyle yavrularımıza kavuşmak nasip olsun inşallah

aminnnn inşallahhhhh

Hayırlı olsun. Bebeginiz saglicakla kucaginiza alin insalalah kontrolünüz varmış bugün gittiniz mi bende de ara ara kahve leke geliyor yarın randevum bende merak ve endişe ile bekliyorum. Belki içimi rahatlatirsiniz
Gittim canım ağlayarak döndüm.Ama mutluluktan hem bebeğimi gördüm hem pıt pıt atan kalbini duydum 6+5 şuan tam olarak dileyemesem de doktor kalp atışı çok küçük olduğu için net duyulmuyo dedi. Kanamayla ilgili birşeyler söyledi o kalbi duyunca ben zaten dinleyemediğimi sonradan fark ettim.ilk gebeliklerde hamilelik kaynaklı kanamalar olabilir progestana devam dedi.Kese etrafında kanamam yok zaten.İnşallah sende güzel haberler alırsın canım

Sizin adiniza çok sevindim rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizim de sorun olmaz boz kalp atışlarını dinledik rutin kontrole çağırmıştı. Bakalım bende progestan 100 mg kullanıyorum sabah akşam 1 tane hiç bir sey yapmiyorum düşük tehlikesi de yok dedi gayet iyi ama lekeler yuzunden koltuga çakılı kaldim bakalim ne diycek yarın saat geçmiyor

Ben fitil olarak kullanıyorum cnm ağızdan alınca baş dönmesi yaptı çalıştığım için beni etkiliyor.Çalıştığım için anca akşamları dinlenebiliyorum.Lekelenmeler beni de korkutuyor ama çok şükür sıkıntımız yok

Bide sizde de oluyor mu ara ara sicaklama ter basma felan ara ara bana oluyor normal mi bilmiyorum havalardan mi ben demi sıkıntı

Fitil olarak duydum ama doktorum demedigi için kullanmadim düşük tehlikesinde özellik le altdan verdiklerini okudum duydum ama kendi kafama göre de birşey yapmak istemiyorum yarin bakalım doktor ne diyecek nasıl bebegin durumu lütfen dua edin sağlıklı bir şekilde gelişsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…