Hayırlı olsun. Bebeginiz saglicakla kucaginiza alin insalalah kontrolünüz varmış bugün gittiniz mi bende de ara ara kahve leke geliyor yarın randevum bende merak ve endişe ile bekliyorum. Belki içimi rahatlatirsinizNasipse bende bir mart annesi olacağım kesemizi görmüştük.Kalp atışı için bu hafta randevum var.Lekelenmelerim ara ara devam etti baya moral bozucu bir durum.Belirtilerim de sanki azalıyor kötü düşünmek istemiyorum ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum
Şuan 15+3 üz. Ocak ayında inşallah bizimde. Gebeliğimin ilk haftalarında benimde lekelenmelerim ve az kanamam olmuştu çok şükür bugünlere geldik. Kesenin etrafında kanama alanım oluşmuştu benim ama çok şükürki rabbim korudu hep yattım hiç iş yapmadım doktorumun söylediği şeyleri yaptım korkmayın Allahın izniyle yavrularımıza kavuşmak nasip olsun inşallah
Gittim canım ağlayarak döndüm.Ama mutluluktan hem bebeğimi gördüm hem pıt pıt atan kalbini duydum 6+5 şuan tam olarak dileyemesem de doktor kalp atışı çok küçük olduğu için net duyulmuyo dedi. Kanamayla ilgili birşeyler söyledi o kalbi duyunca ben zaten dinleyemediğimi sonradan fark ettim.ilk gebeliklerde hamilelik kaynaklı kanamalar olabilir progestana devam dedi.Kese etrafında kanamam yok zaten.İnşallah sende güzel haberler alırsın canımHayırlı olsun. Bebeginiz saglicakla kucaginiza alin insalalah kontrolünüz varmış bugün gittiniz mi bende de ara ara kahve leke geliyor yarın randevum bende merak ve endişe ile bekliyorum. Belki içimi rahatlatirsiniz
Sizin adiniza çok sevindim rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizim de sorun olmaz boz kalp atışlarını dinledik rutin kontrole çağırmıştı. Bakalım bende progestan 100 mg kullanıyorum sabah akşam 1 tane hiç bir sey yapmiyorum düşük tehlikesi de yok dedi gayet iyi ama lekeler yuzunden koltuga çakılı kaldim bakalim ne diycek yarın saat geçmiyorGittim canım ağlayarak döndüm.Ama mutluluktan hem bebeğimi gördüm hem pıt pıt atan kalbini duydum 6+5 şuan tam olarak dileyemesem de doktor kalp atışı çok küçük olduğu için net duyulmuyo dedi. Kanamayla ilgili birşeyler söyledi o kalbi duyunca ben zaten dinleyemediğimi sonradan fark ettim.ilk gebeliklerde hamilelik kaynaklı kanamalar olabilir progestana devam dedi.Kese etrafında kanamam yok zaten.İnşallah sende güzel haberler alırsın canım
Masallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)Ben de kanda gordum pozitifi cuma kese gormeye gtcem kizlar insallah :) tup bebis benimki ve iki tane kondu embriyo. Bakim ikiz miyiz biz tek miyiz
Hayırlısı olsun cnm allah kucağımıza almayı nasip etsinSlm kizlar bende yeni geldim aranıza rabbim nasip ederse subat ta doğum yapicam
Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallahBen de kanda gordum pozitifi cuma kese gormeye gtcem kizlar insallah :) tup bebis benimki ve iki tane kondu embriyo. Bakim ikiz miyiz biz tek miyiz
Ben fitil olarak kullanıyorum cnm ağızdan alınca baş dönmesi yaptı çalıştığım için beni etkiliyor.Çalıştığım için anca akşamları dinlenebiliyorum.Lekelenmeler beni de korkutuyor ama çok şükür sıkıntımız yokSizin adiniza çok sevindim rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah bizim de sorun olmaz boz kalp atışlarını dinledik rutin kontrole çağırmıştı. Bakalım bende progestan 100 mg kullanıyorum sabah akşam 1 tane hiç bir sey yapmiyorum düşük tehlikesi de yok dedi gayet iyi ama lekeler yuzunden koltuga çakılı kaldim bakalim ne diycek yarın saat geçmiyor
Amin canm cümlemiz inşallahHayırlısı olsun cnm allah kucağımıza almayı nasip etsin
Amin kuzumAllah gönlünüze göre nasip etsin inşallah
Fitil olarak duydum ama doktorum demedigi için kullanmadim düşük tehlikesinde özellik le altdan verdiklerini okudum duydum ama kendi kafama göre de birşey yapmak istemiyorum yarin bakalım doktor ne diyecek nasıl bebegin durumu lütfen dua edin sağlıklı bir şekilde gelişsin diyeBen fitil olarak kullanıyorum cnm ağızdan alınca baş dönmesi yaptı çalıştığım için beni etkiliyor.Çalıştığım için anca akşamları dinlenebiliyorum.Lekelenmeler beni de korkutuyor ama çok şükür sıkıntımız yok
Daha senin kadar ileri haftada burda olan yok sanırım yada ben görmedim oglumda yaptirmistim hepsini bunda bilmiyorim ozaman gelince karar vericem şuanda bir fikrim yokKızlar ikili testi yaptıran var mı aranızda?
Bende de oluyor canm havalar çok sıcak bence normalizBide sizde de oluyor mu ara ara sicaklama ter basma felan ara ara bana oluyor normal mi bilmiyorum havalardan mi ben demi sıkıntı
Anladım canm o zaman ben size ön ayak olurumDaha senin kadar ileri haftada burda olan yok sanırım yada ben görmedim oglumda yaptirmistim hepsini bunda bilmiyorim ozaman gelince karar vericem şuanda bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?