- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Test yap kızYarın da adet olmazsam perşembe kan vereceğim. Her an olacakmışım gibi ağrı var
canım bende klomen kullandım olmadı bu ay aşılama yaptırayım diyorum ama oglumunda sünnet yaptırcam adet başlangıcıyla aynı ana denk gelir acaba çok hastaneye gidip gelmek gerekirmiBen adet oldum, tekrar kontrole gittim klomen kullanıyorum tekrar, şiddetli bi kanama dönrmi içersindeyim afedersin dizlerim tutmuyor hiç böyle olmamıştı. Bu arada bu ay aşılama yapıyoruz hayırlısıyla artık gelsin evime, gönlüme, hayatıma bebeğim..
2019 ocak ayı ve diğer ayları gelin birlikte el ele bekleyelim birbirimize umut olalım canlarım
@portakalcicegi3457 ......6 ocak
smurfsgirl ......8 ocak
Y ygmrzmr ......8 ocak
@damlaozcan0666 ......12 ocak
@eymecik ......13 ocak
@silam30 ......14 ocak
@Serap-_- ......14 ocak
Y yaprakali ......15 ocak
@nejlaa 86 .......16 ocak
Balkupumm ......16 ocak
S Spring212 ......19 ocak
Mucizem4564 ......22 ocak
@irregularidea ......27 ocak
@umutbitmz ......28 ocak
@Pembe battaniye ......28 ocak
papatyakokankadin ......29 ocak
@duyguyigitemre ......29 ocak
Şöyle ki; adet bitiminden sonra 10. Gün çağırıyor sonrasında da yumurta olgunlaşmamışsa eğer 2 günde bir kontrole gidiyorsun. Bir kezde aşılama için gidiliyor bildiğim kadarıyla. Onun dışında çok gitmek gerekmez diye düşünüyorum. Benim gittiğim özel muayenehane belki hastanelerde farklıdır canım. Zamanlama çok önemli çünkücanım bende klomen kullandım olmadı bu ay aşılama yaptırayım diyorum ama oglumunda sünnet yaptırcam adet başlangıcıyla aynı ana denk gelir acaba çok hastaneye gidip gelmek gerekirmi
peki canım iğne vurulmak için gitmedinmi adetin ilk günü gitmişsindir heralde ilk başta kaç kere gittinŞöyle ki; adet bitiminden sonra 10. Gün çağırıyor sonrasında da yumurta olgunlaşmamışsa eğer 2 günde bir kontrole gidiyorsun. Bir kezde aşılama için gidiliyor bildiğim kadarıyla. Onun dışında çok gitmek gerekmez diye düşünüyorum. Benim gittiğim özel muayenehane belki hastanelerde farklıdır canım. Zamanlama çok önemli çünkü
5 kere yaptım hepsinde aynı silik çizgi çıktı. Yani gün geçtikçe koyulaşma olmadı bende. Şimdi bir devlet hastanesine gitsem kan testi yaptırmak istesem yaparlar mı? Evime yakın olan hastane hem muayne hep test için 150yi geçiyor daTest yap kız
Yok hayır iğne için gitmedim. Adetin 2. Günü yani 4 oacakta gittim yarın klomene başla dedi. 12 ocağada randevu verdi 18 cm olmuşsa çatlatma iğneni yapacaz, 36 saat içindede spermi ayrıştırıp aşılamayı uygulayacağız dedi. Ondan öncesinde de yine takibimi yaptığı için adet dönemlerinde ve 14. Günlerde gidiyordum.peki canım iğne vurulmak için gitmedinmi adetin ilk günü gitmişsindir heralde ilk başta kaç kere gittin
Devlet hastanesi gitmene gerek yok ki canım yakınındaki bi sağlık ocağı ücretsiz yapıyor zaten5 kere yaptım hepsinde aynı silik çizgi çıktı. Yani gün geçtikçe koyulaşma olmadı bende. Şimdi bir devlet hastanesine gitsem kan testi yaptırmak istesem yaparlar mı? Evime yakın olan hastane hem muayne hep test için 150yi geçiyor da
canım bildirim yapmadım ama ben regli oldum 1 gün gecikmeli olarak :)Yeni yila mutlu haberle girersin umarimm
Canım dayanamadım bir polikinlikte yaptırdım 2 saate sonuç çıkacak dediler 4 saat oldu sonuç bekliyorumDevlet hastanesi gitmene gerek yok ki canım yakınındaki bi sağlık ocağı ücretsiz yapıyor zaten
Bi dahaki aya insallah :)canım bildirim yapmadım ama ben regli oldum 1 gün gecikmeli olarak :)
Bende cok merak ettim canim. Hayirli haberler insallah. Sonucunu yaz mutlakaCanım dayanamadım bir polikinlikte yaptırdım 2 saate sonuç çıkacak dediler 4 saat oldu sonuç bekliyorum
Inşallah:)Bi dahaki aya insallah :)
Bukadar net olmuyor kuruma çizgisi canım hadi inşallah bebiştir testi yenileKizlar ise gittim geldim test boyleydi olsa hemen cikardi demi ama olmazsada bu kadar net cikarmiydi
Sonucun ne oldu inşallh hayırlı haberle gelirsinCanım dayanamadım bir polikinlikte yaptırdım 2 saate sonuç çıkacak dediler 4 saat oldu sonuç bekliyorum
Hoş buldum canım inşallah bir hafta var bakalım hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım hoşgeldin
Sonuç 85 çıktı kızlar. Yarın tekrar kan vericem. Çok ağrım var o yüzden umutlanmıyorumSonucun ne oldu inşallh hayırlı haberle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?