Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın da adet olmazsam perşembe kan vereceğim. Her an olacakmışım gibi ağrı var

canım bende klomen kullandım olmadı bu ay aşılama yaptırayım diyorum ama oglumunda sünnet yaptırcam adet başlangıcıyla aynı ana denk gelir acaba çok hastaneye gidip gelmek gerekirmi

merhabalar! beni de yazar mısın bat 22 ocak

canım bende klomen kullandım olmadı bu ay aşılama yaptırayım diyorum ama oglumunda sünnet yaptırcam adet başlangıcıyla aynı ana denk gelir acaba çok hastaneye gidip gelmek gerekirmi
Şöyle ki; adet bitiminden sonra 10. Gün çağırıyor sonrasında da yumurta olgunlaşmamışsa eğer 2 günde bir kontrole gidiyorsun. Bir kezde aşılama için gidiliyor bildiğim kadarıyla. Onun dışında çok gitmek gerekmez diye düşünüyorum. Benim gittiğim özel muayenehane belki hastanelerde farklıdır canım. Zamanlama çok önemli çünkü

peki canım iğne vurulmak için gitmedinmi adetin ilk günü gitmişsindir heralde ilk başta kaç kere gittin

5 kere yaptım hepsinde aynı silik çizgi çıktı. Yani gün geçtikçe koyulaşma olmadı bende. Şimdi bir devlet hastanesine gitsem kan testi yaptırmak istesem yaparlar mı? Evime yakın olan hastane hem muayne hep test için 150yi geçiyor da

peki canım iğne vurulmak için gitmedinmi adetin ilk günü gitmişsindir heralde ilk başta kaç kere gittin
Yok hayır iğne için gitmedim. Adetin 2. Günü yani 4 oacakta gittim yarın klomene başla dedi. 12 ocağada randevu verdi 18 cm olmuşsa çatlatma iğneni yapacaz, 36 saat içindede spermi ayrıştırıp aşılamayı uygulayacağız dedi. Ondan öncesinde de yine takibimi yaptığı için adet dönemlerinde ve 14. Günlerde gidiyordum.

Devlet hastanesi gitmene gerek yok ki canım yakınındaki bi sağlık ocağı ücretsiz yapıyor zaten

Kizlar ise gittim geldim test boyleydi olsa hemen cikardi demi ama olmazsada bu kadar net cikarmiydi

Eklentiler

• 2019-01-09-17-46-28.png
    163,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…