Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar olumlu bi gelişme yok mu kimsede? 14 ocak olan iki kişi vardı. nasıllar? umarım kırmızıları görmemişlerdir..

Benim bat 18 ocak bakalım nolucak bugun sureklı sol kasıgımda kucuk kucuk tatlı batmalar oldu ama içimden bir his oldu diyor bir tarafi kesin regl sancısı diyor :KK43:

Kızlar merhaba, aranıza yeni katılıyorumm, Bat 11 ocaktı ama hala adet olmadım, cesaret edip testte yapamadım kısmetse artık yarın yapıcam kasık ağrısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı, şişkinlik, halsizlik gibi belirtiler yaşıyorum genelde adet öncesi bu belirtileri yaşadığım için sıradan bir adet gecikmeside olabilir diye erkenden cesaret edip test yapmak istemedim çokta kararsız kaldım bakalım hayırlısı...

Kızlar merhaba. Ben yeni bat olarak 16 ocak ekletmiştim fakat 13nde ufacık bi pembe kan geldi peçeteye bugünde ufak bi akıntı oldu kahve gibi neden olabilir acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı ? Her ay aynı stres

Kızlar merhaba. Ben yeni bat olarak 16 ocak ekletmiştim fakat 13nde ufacık bi pembe kan geldi peçeteye bugünde ufak bi akıntı oldu kahve gibi neden olabilir acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Benzer şeyleri yaşayan var mı ? Her ay aynı stres
Benim önceki hamileliğimde yerleşme kanamam yoktu ama yerleşme kanaması tarihini hesaplayan siteler var bi bak ordan istersen. Umarım yerleşmedir canım

Benim önceki hamileliğimde yerleşme kanamam yoktu ama yerleşme kanaması tarihini hesaplayan siteler var bi bak ordan istersen. Umarım yerleşmedir canım
Yerleşme kanaması hesaplayan siteler mi ? Nerden erişebilirim canım yaa. Biliyorum nadir insanda yerleşme kanaması olur ama bi umut işte zor hamile olmam ama acabalara engel olamıyorum canım :(

Yerleşme kanaması hesaplayan siteler mi ? Nerden erişebilirim canım yaa. Biliyorum nadir insanda yerleşme kanaması olur ama bi umut işte zor hamile olmam ama acabalara engel olamıyorum canım :KK43:
Sen yinede çok umutlanma derim canım sonrasında toparlanmak çok zor oluyor çünkü rabbim bizede bu günleri atlatacak sabır vermiş demek ki.

Sen yinede çok umutlanma derim canım sonrasında toparlanmak çok zor oluyor çünkü rabbim bizede bu günleri atlatacak sabır vermiş demek ki.
Evet haklısın canım benim. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez ama bende sanki kaldıramayacakmışım gibi hissediyorum. Bende çikolata kisti eşimde tek sperm yine de her ay umutlanıyorum işte. Teşekkür ederim kuzum

Hayırlısı değilmiş ne diyim inşallah bizde önümüzdeki ay alırız güzel haberleri. Senin içinde dua edicem beraber bi gebelik geçirelim inşallah..
inşallah canım ben doktora gittim dün bu ay aşılama deniyecem maliyeti biraz yüksek ama en azından aklımdan çıkar

Merhabalar bata son 3 ve bugun sureklı rahımımde bır batma bır baskı hıssettım sureklı wc cıkma oldu acaba üşüttümde ondan mı olur yoksa gebelik mi olusuyor of kafamda deli sorular

2019 ocak ayı ve diğer ayları gelin birlikte el ele bekleyelim birbirimize umut olalım canlarım

Y ygmrzmr :anneadayı::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek:
@pembejaponbaligi:anneadayı::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek:
@portakalcicegi3457 ......6 ocak
smurfsgirl smurfsgirl ......8 ocak
@damlaozcan0666 ......12 ocak
@eymecik ......13 ocak
@silam30 ......14 ocak
@Serap-_- ......14 ocak
Y yaprakali ......15 ocak
@nejlaa 86 .......16 ocak
@Balkupumm ......16 ocak
Sehri321 Sehri321 ......18 ocak
S Spring212 ......19 ocak
Mucizem4564 Mucizem4564 ......22 ocak
@neiraida ......22 ocak
@irregularidea ......27 ocak
@umutbitmz ......28 ocak
@Glrabr ......28 ocak
@Pembe battaniye ......28 ocak
@papatyakokankadin ......29 ocak
@duyguyigitemre ......29 ocak
@15yusra11 ......7 şubat

Hayırlı akşamlar En Büyük KK benimde bat 18 Ocak nasip olursa bakalım merakla bekliyorum son 3kaldı.. hoş ne belirti var nede başka birşey:eek:

inşallah canım ben doktora gittim dün bu ay aşılama deniyecem maliyeti biraz yüksek ama en azından aklımdan çıkar
Ay desene ikimizde aşılamadayız. Ben başladım bile tatlım takibim yapılıyordu son adetten belli bugün terar kontrole gittiğimde artık istenen boyut geldiğini söyledi doktorum. Cumartesi aşılama yapılacak hayırlısıyla. Ne kadar tutuyor ki canım var mı bi bilgin?

Evet haklısın canım benim. Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez ama bende sanki kaldıramayacakmışım gibi hissediyorum. Bende çikolata kisti eşimde tek sperm yine de her ay umutlanıyorum işte. Teşekkür ederim kuzum
İnan bana bende her ay aynı korkuyla yaşıyorum son günleri ve inan bana bizde yaşayacağız o mutluluğu. Ben o şekilde teselli ediyorum kendimi en azından :süslü:

Back