Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabii doğru. Benim eşim de doktor diye benden çok titriyor bu konunun üzerinr vitaminler tahliller havafa uçuşuyor. En son gittiğim doktor gidin ve 3 kişi olarak gelin diyince saatlerce ağlamıştım ve bu ay benim için çok zor geçti inşallah mukafat olarak gelir yolunu gözlediğim :halay:
Inşallah doktorlar çok güzel şeyler söylüyor umut oluyor benimki çok net konuştu ben elimden geleni yaptım artik sıra sizde diye:oops:beklemekten başka çaremiz yok artık

Klomeni kullanıyorum 5 gun sonra iki gün sonra gidiyorum kist o yüzden femara verdi çok iyi gelmiş vücuduna dedi herkesin bünyesi farkli işte her tedavi olmuyor doktorlarinda işi zor benimki artik bu ay gebe bekliyorum dedi başka bişey demedi :KK49:
Hadi inşallah hayırlı sonuç alırsın canım

Merhaba :spor: bat 8 ocak. 17 aydır istiyoruz birde düşük var tabii. Bu ay hsg den dolayı umutluyum bakalım ne olacak. Herkes için en hayırlısını diliyorum:KK68:
MErhaba;
Bende 19 aylık evliyim 2 kere kimyasal gebelik oldu önümüzdeki ay bende rahim filmi çektiricem takipteyimm:p

Canim hemen umudunu kaybetme. Bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. Ben 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum . Hic bir sorun olmamasina ragmen gelmedi bebis. Nasibi ne zamansa ozaman gelcek.

Evet bende ona şaşırıyorum yumurtlamayi yakalıyoruz ona rağmen işte Allah ol demedikce olmayacak. Ben bu ay adet son gününde süt maydonoz vicks buharı yapmayı düşünüyorum.

Back