- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 48
- 28
- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Hayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahkizlar selaaam,
test yaptim 2 cift gördüm, beta hcg bunu onayladi. insallah haftaya keseyi görmeye gidecegiz. darisi tüm bekleyenlerin isteyenlerin basina
canim bende sen gibi dusunuyorum hani zaman kaybi gibi o yuzden bende denemedim dememek icin yapicam bugun doktora sordum malatyada olmus oyle sperm baskasininkino oda doktor kendi spermini kullanmis dedi eger oyle birsey olsa hastane anahtarini size verir dedi bende dedim olmasinda anahtatida almiyimda:) neyse ya olmaz insallah diyip allaha siginicaz rabbim herseyon hayirlisini versinValla kuzum bu 3.ayım bizde ilk başta sadece ilaçla deneyelim dedik ama bizim için sadece ve sadece zaman kaybıydı. Rahim filmi çekildim çok yüksek ihtimal ilk 3 ayda hamile kalırsın dedi doktorum 1 ay bekledik yine zaman kaybı. Yani bununda tutacağının bi garantisi yok tabiki ama denemedik demiyecem ve birazda olsa içim rahatlıyacak. Benim eşim doktor, böyle bi ihtimal olsa kabul edeceğini sanmıyorum spermi ayrıştıracak hastanede güvenilir bi hastane. Yinede ihtimalleri göz önündr bulundur öyle bi karar ver canım. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Aynı marka test ile ben de 5 ay önce silik çizgi görmüştüm hatta o ay istemediğim için azıcık da korkmuştum. Kuruma çizgisi olabilir bu. Yine de reglin gecikirse bir daha tekrarlamanı öneririm. Yumurtlama tarihimizi tam olarak tespit edemeyeceğimizden regl geçmeden bu tahliller yanıltıyor canımBir de bu fotoğrafa bakar mısınız?
Ay merak ettim gecikme falan oldu mu yada hamiş misin ay inşallah yamerhaba bat 13 ocak beni de eklermisiniz.
ovülasyon testi kullandım bu ay bugün çatlamam oldu bugün işim çokkk :)
Kuzum bence artık yap inşallah tutmuştur hatta direk kan ver ki o düşünce yumağında kaybolma. 11 gün çokHanımlar günaydın benimde 11 günlük bir gecikmem var bu benim 11. Ayım inşallah artık tutmuştur test yapmaya korkuyorum
İnşllah canım benim bende yapmak istiyorum belki çok düşündüğüm için gecikmiştir diyorum test yapıp negatif görürsem yine çok üzülcem kafam çok karışık belirtiler var açıkçası göğüs uçlarımda sızı ve şişlik mide bulantısı ve saniyelik kasık batmaları gibiKuzum bence artık yap inşallah tutmuştur hatta direk kan ver ki o düşünce yumağında kaybolma. 11 gün çok
Haklısınız. Çok teşekkür ederimAynı marka test ile ben de 5 ay önce silik çizgi görmüştüm hatta o ay istemediğim için azıcık da korkmuştum. Kuruma çizgisi olabilir bu. Yine de reglin gecikirse bir daha tekrarlamanı öneririm. Yumurtlama tarihimizi tam olarak tespit edemeyeceğimizden regl geçmeden bu tahliller yanıltıyor canım
aminnn canim, allah razi olsun. darisi ins sizlerin basina.en kisa ve hayirli zamanda insallah.aminnnHayırlı olsun, gözün aydın. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ahahahahhahha ay sen beni güldürdün allah da seni güldürsün. Bebişler için düştüğümüz düşüncelere bak dilerim en kısa zamanda rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder kuzummcanim bende sen gibi dusunuyorum hani zaman kaybi gibi o yuzden bende denemedim dememek icin yapicam bugun doktora sordum malatyada olmus oyle sperm baskasininkino oda doktor kendi spermini kullanmis dedi eger oyle birsey olsa hastane anahtarini size verir dedi bende dedim olmasinda anahtatida almiyimda:) neyse ya olmaz insallah diyip allaha siginicaz rabbim herseyon hayirlisini versin
kiz doktora sordum dedi evet oyle birsey oldu ama doktor kendi spermini kullanmis dedi bana dediki garanti veriyorum olmaz olursa hastanenin anahtarini alirsiniz dedim ne anahtari istiyorum nede oyle birsey olsunAhahahahhahha ay sen beni güldürdün allah da seni güldürsün. Bebişler için düştüğümüz düşüncelere bak dilerim en kısa zamanda rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder kuzumm
Gerçektende şoktayım. aman buralardan uzak.. istiyoruz istemesine ama kocamızdan olsun canım. hastane falan istemiyoruzkiz doktora sordum dedi evet oyle birsey oldu ama doktor kendi spermini kullanmis dedi bana dediki garanti veriyorum olmaz olursa hastanenin anahtarini alirsiniz dedim ne anahtari istiyorum nede oyle birsey olsun
Canım pozitif bu hemen kan vermeye git beklemeEki Görüntüle 2226091 kizlar bat 19 ocak. Bu sabah test yaptim
aynen canım ben doktora güvendim bu ay bakalım hayırlısı olsun canım hakkımızdaGerçektende şoktayım. aman buralardan uzak.. istiyoruz istemesine ama kocamızdan olsun canım. hastane falan istemiyoruz
çatlatma ignesinimi yapıcan canımBu gece iğneyi yapıcam heyecan sıfır normalinden fazla sakinim bu kez sonumuz hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?