Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok mutlu oldum bayada belirgin gözün aydın tatlım bende 11 günlük bir gecikmem var ama test negatif maalesef ilk hamileliğimdeki gibi olur inşallah diyorum hep test yapmıştım negatifti 20. Günde öğrenmiştim yine öyle olur umarım
Umudunu kaybetme. Kirmizilari gormeden uzulmek yok.
Benimde belim kasiklarim cok agriyor. Adet gunum bir hafta 10 gun gecmeden rahatlamiycam. Sanki her an adet olcakmisim gibime geliyor

Kızlar merhaba. Malesef bu ay da adet gördüm. Ama 2 aydır önce 3 gün gecikiyor sonra geliyor o da koyu renkli ve az miktarda neden böyle oluyor anlamıyorum yardımcı olur musunuz aynı seyleri yasayan var mı ? Birde aşılama nasıl oluyor nasıl yaptırabiliriz ve 1 sperm durumunda da azosperm vs olsa yapılabilir mi ?

Benimde belim kasiklarim cok agriyor. Adet gunum bir hafta 10 gun gecmeden rahatlamiycam. Sanki her an adet olcakmisim gibime geliyor
Teşekkür ederim kuzum sende kırmızıları görmediğine göre üzülmene gerek yok zaten bebekler beklemediğimiz anda geliyor ya inşallah regl olmazsın da seninde burda hayırlı haberlerini alırız inan duydukça gördükçe ben hamile kalmışım kadar seviniyorum :KK200::KK33:

Senin o hissin normal canım. Bence kendini rahatlat idrar testin pozitif işte. Olumsuz düşünerek kendini olumsuz etkileme

Teşekkür ederim kuzum sende kırmızıları görmediğine göre üzülmene gerek yok zaten bebekler beklemediğimiz anda geliyor ya inşallah regl olmazsın da seninde burda hayırlı haberlerini alırız inan duydukça gördükçe ben hamile kalmışım kadar seviniyorum :KK200::KK33:
Senin o hissin normal canım. Bence kendini rahatlat idrar testin pozitif işte. Olumsuz düşünerek kendini olumsuz etkileme
Saolun kizlar. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Sizden de mujdeli haber gelir insallah:KK200:

Kızlar merhaba. Malesef bu ay da adet gördüm. Ama 2 aydır önce 3 gün gecikiyor sonra geliyor o da koyu renkli ve az miktarda neden böyle oluyor anlamıyorum yardımcı olur musunuz aynı seyleri yasayan var mı ? Birde aşılama nasıl oluyor nasıl yaptırabiliriz ve 1 sperm durumunda da azosperm vs olsa yapılabilir mi ?
Canım ben aşılamadayım şuan. Yumurta takibi doktor eşliğinde yapılıp onun kontrolünde çatlatılıyor sonrasında ayıklanan spermler direk rahme aşılanıyor ama spermlerin bu durumunda yapılır mı bilmiyorum. Doktoruna danışman en doğrusu

Canım ben aşılamadayım şuan. Yumurta takibi doktor eşliğinde yapılıp onun kontrolünde çatlatılıyor sonrasında ayıklanan spermler direk rahme aşılanıyor ama spermlerin bu durumunda yapılır mı bilmiyorum. Doktoruna danışman en doğrusu
İnşallah tutar aşılaman ve bebeğine kavuşursun canım. Sperm ayıklama işlemini kim yapıyor peki canım ? Bide rahme aşılama yapılması nasıl bir işlem ? Ağrısı oluyor mu ben çok tedirgin oluyorum alttan muayene bile olamıyorum :(. Birde spermler için kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa ürolojiye mi ?

İnşallah tutar aşılaman ve bebeğine kavuşursun canım. Sperm ayıklama işlemini kim yapıyor peki canım ? Bide rahme aşılama yapılması nasıl bir işlem ? Ağrısı oluyor mu ben çok tedirgin oluyorum alttan muayene bile olamıyorum :KK43:. Birde spermler için kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa ürolojiye mi ?
Gittiğim doktor özel klinik bizi anlaştığı bir hastaneye yönlendirdi. Yarından sonra ağrı var mı yok mu diye seninle bildikleri paylaşabilirim ama şuan hiç bi fikrim yok. Ben ayda en az 2 defa alttan muayene olduğum için artık alıştım doğrusu. Spermler konusuna gelirsek de doktorun zaten sana nereye gitmen gerektiğini söyleyecektir bize direk hastaneye gidin ve aşılama için geldiğinizi syleyin dedi. Spermlerden sonrada klinikte aşılama yapılacak.

Kızlar Merhaba. 23 Ocak’ta regl olmayı bekliyorum. Bugün bir kaç damla kahverengi akıntı geldi. İmplantasyon kanaması dedikleri bu mu ki ?

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben 6 aylık evliyim ilk hafta hamile kaldım ama bebeğim 7 hafta yaşayabildi ağustosta kurtaj oldum ve 5 aydır deniyoruz ovulasyon testi kullanıyorum bugün ya da yarın yumurtam çatlayacak her gün ya da gün aşırı ilişki deneyecektikk ama esim isi bozdu dun saat aksam 6 da gece 12 de ve sabah 6 da ilişki oldu böyle hamile kalan var mı bu ayı kaybetmek istemiyorum:( Rabbimin izniyle ben de anne olayım artık

Back