2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

glifor kilo verdirmedi mi? Ben de glucophage kullanıyorum 1.5 ay oldu. Spor yaptım şekeri de kestim korkudan. 4 kilo verdim sonunda. Yarın benim ilk kontrolüm var iğnelerin 6. günü. Acaba ne kadar sürede yeterli büyüklüğe geliyor yumoşlar? Bize ohss den dolayı taze transfer de olmuyor sanırım. Kafamda deli sorular. Yarın doktoru bunaltırım ben sorularla artık.

Canım benim de annem tiroid hapı kullanıyor oradan biliyorum tsh ı arttırmak için değil düşürmek için levotiron.şöyle oluyor tiroid hormonu azsa daha çok çalışsın diye onu çalıştıran tsh artıyor yani tsh yüksekse tiroid hormonun az denektir o yüzden tsh artmış demektir.levotiron gibi ilaçlar tiroid hormonunu t3 artırıp tsh ı da düşüyormuş

Pko bendede varmis tabi bende adet duzensizligi falan yoktu hormonlardada skntj cikmadi testlerde. Yumurta toplandiktan sonra bi ay daha beklemek mi gerekiyor pkolularda bu herkeste boyle mi olmus

merhabalar bugün ikinci kontrolümdü herşey gayet iyi dedi sol tarafım cevap vermiyor sağ tarafımda yumoşlar çoğalmış gayet iyi büyüklükteler dedi ganolf450 225 mg ve menogona ek sabah cetrotide iğneye başladım yine glifora devam et karbonhidratı azalt yürüyüş yap dedi

Hadi bakalım büyüsün yumurcaklar

Benim düşük canım düşük olması demek yavaş çalışıyo demek hızlandrmak için yani bi etkisini de görmedim işte aralıklar normal bana göre düşük dedi doktor

Yok canım hiç kilo vermedim normalde de sürekli ishaldim ilaçtan sonra daha beter oldum tek etkisi o. Döngüne göre değişir ilaç dozuyla da alakalı benim de çok görünmüyodu ama 23 toplandı. Ohss çok zor geçiyomuş yumurta çatlatma iğnesinin içinde beta hormonu var hamilelik hormonu o da ohss yapıyo bana çeyrek enjekte ettirdi eğer taze yaparsa yine beta yükselick bu da yine ohss yükseltiyo yine riskli o yüzden beklemek çok çok iyi sadece ohss değil dondurulan yumurtalarda da %5-15 gibi şans artıyomuş bazı klinkler dondurmadan yapmıyor kesinlikle kalitesi iyi değilse de tutunması açısından tazeyi uygun görüyolar herkesin bünyesi ayrı yani hakkımızda hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim. Zaten 2. 3. kontrolde öğreneceğim hepsini. Heyecanım sabırsızlığa sebep oluyor. Ben biraz sakin olayım.

Süper cetrotide çatlamasın diye büyüyor yumoşlar

Opu bitti eve geldim bile 9 tane yumurtam toplandı çok mutluyum,ilk toplamada 4 taneydi çünkü.Rahim dinlendirme yapıyoruz transferim muhtemelen 1 ay sonra olur
Çok sevindim canım çok güzel toplanmış inşallah bu sefer iyi olck senin dualarımız seninle

Benim düşük canım düşük olması demek yavaş çalışıyo demek hızlandrmak için yani bi etkisini de görmedim işte aralıklar normal bana göre düşük dedi doktor
Olsun kullan sen yine de elbet etki ediyordur eksik olmasın minnoşlara lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…