2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kullanıyoruz işte ya transfer yaklaştıkça heyecanlanıyorum
Of valla transfer sonrası daha zormuş bence Ne kadar yatsam ne kadar otursam neye dikkat etsem oku oku kafayı yedim bi de progestan iğne ve kan sulandırıcı acıtıyor baya EN zoru tabiki beklemek 2-3 gün erken test yapayım diyordum ama destekleyici olsun diye üçüncü gün çatlatma iğnesinden verdi doktorum onun yüzünden erken de yapamayacağım

Merhaba
Bu progestan ve e2 değerleri ne zaman bakıldı? çatlatma iğnesinden önce mi, yoksa çatlatma iğnesi yapıldıktan bir gün sonra mı test yaptırdınız?

Çok eğilip kalkma bir şey almak için yukarı uzanma bana 3 gün duş almayacaksn ona göre transfere parfüm sıkmadan makyaj yapmadan gel evinin işlerini bitir dediler hastaneden.Bende sürekli yatmayı düşünmüyorum ama merdiven cıkıp inmeyeceğim evim yüksekte merdivenler uzun yemek yapmak için uzun süre ayakta kalmayacağım oturur vazıyette dururum su içmek yemek yemek için kalkarm birazda evde ara ara yavas turlarım.

Aynen bende hep yüz üstü yatarım tek ayağımı da karnıma kadar çekerimbeni en çok bu zorlayacak sanırım evet kabak çekirdeği ananas dut kurusu ve kuru meyveler badem ceviz vs süt yogurt tüketmeyi düşünüyorm bırde haftada ıkı gun kurubaklagiller sebze özellikle ıspanak taze fasulye yemeye dikkat edeceğim

Yaa bende aynı senin dediğin pozisyonda uyurdum şimdi uykuya dalarken dikkat ediyorum ama gece Bi bakıyorum yüzüstü duruma geçmişim Bi sıkıntı olur mu ki ya yüzüstü yatınca bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Kızlar ben de öyle yatıyorum transfer sonrası yüz üstü yatmak istemedim bişey olmayacağını biliyorum ama yine de yatmadım yan yattım gece de dönerken filan dikkat etmedim.bu kadar hassas bişey olsa bi ton uyarı alırdık diye düşünüyorum evde de yarım saat bir saatte bir kalkıyorum acaba çok mu kalkıyorum dedim ama yatakta yatın diye bir uyarı bile almadım aslında.yarı yatar vaziyette duruyorum.beni en çok zorlayan kedimiz var kucağımda yatmayı sever ağlıyor yanımda sürekli karnıma yatmak istiyor. karnıma yastık koyuyorum çıkmasın diye öyle olunca gidiyor ama bakıp bakıp miyavlıyor çıkamadığı için

Merhaba
Bu progestan ve e2 değerleri ne zaman bakıldı? çatlatma iğnesinden önce mi, yoksa çatlatma iğnesi yapıldıktan bir gün sonra mı test yaptırdınız?
Yumurtalar 17 mm yi geçtikten sonra progesteron ve e2 ye bakıldı o gün çatlatma iğnemi oldum pazar günüydü salıda yumurtam toplandı

Merhaba kızlar öncelikle inşallah herkes meleğine en kısa sürede kavuşur bende tüp bebek düşünüyorum ne kadar bir süreçte tamamlanıyor her şey birde rapor çıkartmak için 3 yıllık evli olmak şart mı

Ben raporluyum canım 2 başarısız aşılama ve 3 sene şartı var almak için biz 2. Senemizde aldık ama erkek faktörü için şart aranmıyor kesinlikle hareketli sperm 5 milyon altında olunca alıyosun raporu. Ama gel gelelim çok fazla bi indirim yok 1500tlsini ödüyo devlet sadece ilaçları da rapora yazıyolar gittiğin klinikle farklı oluyo 800 verdim ilaçlara da

Bende 1.5 yıllık evliyim her tedavi başarısız oldu hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok bana pko teşhisi konuldu ,,peki toplam ne kadar bir sürede tamamlanıyor herşey adetle birlikte başlanınca

Bende 1.5 yıllık evliyim her tedavi başarısız oldu hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok bana pko teşhisi konuldu ,,peki toplam ne kadar bir sürede tamamlanıyor herşey adetle birlikte başlanınca
Pkoyu saymıyolar canım 3 sene şartı lazım. 1 ayda biter herşey uygunsa rahim dinlenmeye alırlarsa 1 ay da öyle beklersin diğer adetle transfer olur benim öyle oldu olucak kısmtse transfere hazırlanıyorum

Pkoyu saymıyolar canım 3 sene şartı lazım. 1 ayda biter herşey uygunsa rahim dinlenmeye alırlarsa 1 ay da öyle beklersin diğer adetle transfer olur benim öyle oldu olucak kısmtse transfere hazırlanıyorum
Adetle başlarsın 2 hafta içinde uygunsa transferin de olursa bitti gitti böyle yani

Adetle başlarsın 2 hafta içinde uygunsa transferin de olursa bitti gitti böyle yani
Anladım canım İnşallah Rabbim nasip eder sana da,,Bulunduğum yerde böyle bir merkez yok malesef görev sebebiyle doğuda olduğum için mecbur şehir dışına gitmem gerekecek

Allah kolaylik versin arkadaslar benimde adet geldi bugun malesef oyle bir zamanlama ki pztesi gitsem gec olacak kalktim gittim hastaneye sordum telefonlara cevp vermiyolar saolsun sekreterler . Neyse yarin ozel hastanede kan vericem e2 ve progeteron degerleri icin pazar gunude ultrasonla bakilacakmis surec basladi mutluyum aslinda bi yandanda tedirgin Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin hayirli evlatlar ve onlari yetistirebilecek sabir ve guc versin Allahim yinede sansliyiz umudumuz var cok şükür insallah transfer olan arkadaslarin iyi haberlerini aldigimizda daha umutlu olacagiz herkese selamlar hayirli aksamlar iyiki varsiniz kizlar .

Hadi hayırlı olsun sürecin güzel geçsin sonunda bebişin sana gelsin Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…