- Konu Sahibi p a t u l i
-
Of valla transfer sonrası daha zormuş benceKullanıyoruz işte ya transfer yaklaştıkça heyecanlanıyorum
MerhabaHanımlar sizlerin e2 ve progesteron değerleri nedir? Ben bugün son kontrolümü oldum hormonlara bakıldı e2: 892 progesteron: 0.40 rahim kalınlığı 13 mm progesteron 1.5 altında olması gerektiğini biliyorm e2 nasıl bir fikrim yok
Bahar nezlesidr o geçer geçer bol bol istirahat etSanırım grip oluyorum transfer sonrasını mı buldu ya
Çok eğilip kalkma bir şey almak için yukarı uzanma bana 3 gün duş almayacaksn ona göre transfere parfüm sıkmadan makyaj yapmadan gel evinin işlerini bitir dediler hastaneden.Bende sürekli yatmayı düşünmüyorum ama merdiven cıkıp inmeyeceğim evim yüksekte merdivenler uzun yemek yapmak için uzun süre ayakta kalmayacağım oturur vazıyette dururum su içmek yemek yemek için kalkarm birazda evde ara ara yavas turlarım.Daha önce transferi olmuş arkadaşlar neler yaptınız ? Doktorum sürekli yatmana gerek yok ağır hareketler yapmadan dolaş evin içinde üç gün sonra da işe dönebilirsin dedi.çok garip bir duygu gece sağdan sola dönerken bile tereddüt ettim önce sonra dedim ki saçmalama bugün ikinci günüm anan üçüncü gün embriyosu olduğundan daha tutunmaya iki gün sonra başlayacak sanırım o zamana kadar yatamayacağım
Aynen bende hep yüz üstü yatarım tek ayağımı da karnıma kadar çekerimBende hep yüz üstü uyuyorum tek aklıma takılan o yüz üstü yatarsam tutmaz gibime geliyoçok yatmakta iyi değilmiş kan dolaşımı için ben yine de 3-4 gün kalkmicam pek yerimden. Bide kabak çekirdeği ananas tutunmaya yardımcı oluyomuş. Tam zaman geçirmek için bence çekirdek
Yaa bende aynı senin dediğin pozisyonda uyurdum şimdi uykuya dalarken dikkat ediyorum ama gece Bi bakıyorum yüzüstü duruma geçmişim Bi sıkıntı olur mu ki ya yüzüstü yatınca bu konuda bilgisi olan var mı acabaAynen bende hep yüz üstü yatarım tek ayağımı da karnıma kadar çekerimbeni en çok bu zorlayacak sanırım evet kabak çekirdeği ananas dut kurusu ve kuru meyveler badem ceviz vs süt yogurt tüketmeyi düşünüyorm bırde haftada ıkı gun kurubaklagiller sebze özellikle ıspanak taze fasulye yemeye dikkat edeceğim
Yumurtalar 17 mm yi geçtikten sonra progesteron ve e2 ye bakıldı o gün çatlatma iğnemi oldum pazar günüydü salıda yumurtam toplandıMerhaba
Bu progestan ve e2 değerleri ne zaman bakıldı? çatlatma iğnesinden önce mi, yoksa çatlatma iğnesi yapıldıktan bir gün sonra mı test yaptırdınız?
Farketmeden yavaş yürüyormuşum eşim kızıyor hasta gibi yürüme doktor öyle bişey mi söyledi kafayı kırdın diye dalga geçiyor
Ben raporluyum canım 2 başarısız aşılama ve 3 sene şartı var almak için biz 2. Senemizde aldık ama erkek faktörü için şart aranmıyor kesinlikle hareketli sperm 5 milyon altında olunca alıyosun raporu. Ama gel gelelim çok fazla bi indirim yok 1500tlsini ödüyo devlet sadece ilaçları da rapora yazıyolar gittiğin klinikle farklı oluyo 800 verdim ilaçlara daMerhaba kızlar öncelikle inşallah herkes meleğine en kısa sürede kavuşur bende tüp bebek düşünüyorum ne kadar bir süreçte tamamlanıyor her şey birde rapor çıkartmak için 3 yıllık evli olmak şart mı
Bende 1.5 yıllık evliyim her tedavi başarısız oldu hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok bana pko teşhisi konuldu ,,peki toplam ne kadar bir sürede tamamlanıyor herşey adetle birlikte başlanıncaBen raporluyum canım 2 başarısız aşılama ve 3 sene şartı var almak için biz 2. Senemizde aldık ama erkek faktörü için şart aranmıyor kesinlikle hareketli sperm 5 milyon altında olunca alıyosun raporu. Ama gel gelelim çok fazla bi indirim yok 1500tlsini ödüyo devlet sadece ilaçları da rapora yazıyolar gittiğin klinikle farklı oluyo 800 verdim ilaçlara da
Pkoyu saymıyolar canım 3 sene şartı lazım. 1 ayda biter herşey uygunsa rahim dinlenmeye alırlarsa 1 ay da öyle beklersin diğer adetle transfer olur benim öyle oldu olucak kısmtse transfere hazırlanıyorumBende 1.5 yıllık evliyim her tedavi başarısız oldu hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok bana pko teşhisi konuldu ,,peki toplam ne kadar bir sürede tamamlanıyor herşey adetle birlikte başlanınca
Pkoyu saymıyolar canım 3 sene şartı lazım. 1 ayda biter herşey uygunsa rahim dinlenmeye alırlarsa 1 ay da öyle beklersin diğer adetle transfer olur benim öyle oldu olucak kısmtse transfere hazırlanıyorum
Adetle başlarsın 2 hafta içinde uygunsa transferin de olursa bitti gitti böyle yaniBende 1.5 yıllık evliyim her tedavi başarısız oldu hiç hamile kalamadım eşimde bir problem yok bana pko teşhisi konuldu ,,peki toplam ne kadar bir sürede tamamlanıyor herşey adetle birlikte başlanınca
Anladım canım İnşallah Rabbim nasip eder sana da,,Bulunduğum yerde böyle bir merkez yok malesef görev sebebiyle doğuda olduğum için mecbur şehir dışına gitmem gerekecekAdetle başlarsın 2 hafta içinde uygunsa transferin de olursa bitti gitti böyle yani
Hadi hayırlı olsun sürecin güzel geçsin sonunda bebişin sana gelsin Rabbim hepimize nasip etsinAllah kolaylik versin arkadaslar benimde adet geldi bugun malesef oyle bir zamanlama ki pztesi gitsem gec olacak kalktim gittim hastaneye sordum telefonlara cevp vermiyolar saolsun sekreterler . Neyse yarin ozel hastanede kan vericem e2 ve progeteron degerleri icin pazar gunude ultrasonla bakilacakmis surec basladi mutluyum aslinda bi yandanda tedirgin Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin hayirli evlatlar ve onlari yetistirebilecek sabir ve guc versin Allahim yinede sansliyiz umudumuz var cok şükür insallah transfer olan arkadaslarin iyi haberlerini aldigimizda daha umutlu olacagiz herkese selamlar hayirli aksamlar iyiki varsiniz kizlar .
bol bol su iç ya şafi zikrini çek Allah şifa versin canımSanırım grip oluyorum transfer sonrasını mı buldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?