• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar bugün acile zor yetiştik. Mide bulantısı karında şişlik daha da arttı. Serum taktılar doktorumla görüştüler. Ben korktum ohss oldum diye ama kanda enfeksiyon çıkmış fitil verdiler. Eve gelince şiddetli bir diyare başladı elim ayağım boşaldı soğuk terler attım. Ama inanın nefes alamadım. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Kabız olmamak için sabah akşam duphalac içmiştim. Sanırım o baya etkiledi beni. Yarın transver günüm 😻Yarın için dualarınızı bekliyorum. 🙏🏻
Allah yardımcın olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar nisan ayı tüp bebeğe başlayacak olan var mı? Birbirimize destek olup fikir alış verişi yapalım, tecrübelerimizi burda paylaşalım. 😊
inşallah başlayacağım canım ama dr a karar veremedim DİYARBAKIRDA YAŞIYORUM KAYSERİLİYİM ACABA NERDE YAPTIRSAM ? BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ? ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. İNŞAALLAH :)

Merhabalar arkadaşlar. Hepinizin tedavisi hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah
Bugün doktor bana da tüp bebeğe geçmem gerektiğini söyledi. Sizler hangi süreçlerden geçtiniz ? Ben femara ve iğne kullandım 4 ay sonuç vermeyince doktor tüp bebek dedi. Çok şaşkınım..
BENDE 5 AY KULLANIM AYNI İLAÇLARI SONUÇ OLUMSUZ OLDU. DR BANADA TÜP BEBEK DEDİ BAKALIM :(

Çok kısa sürüyor canım başlaması ayılması flm 30 dk.umarım moralim çok bozuldu hoca da kızdı saçmalama transfere makyaj yap kendini topla öyle gel dedi😬
Ben napıcam bakalm yarın 9.30 da bende açıkçası e2 den sonra 4 yumurta beklıyorm😔 fazlası cıkarsa ne ala inşallah kaliteli olurlar bakalm bundan sonra embrıyologdan haberleri verirsin bizede güzel güzel gelişip bebiş olsunlar 🙏mecbur doktorunu dinleyip toparlayacksn canm

inşallah başlayacağım canım ama dr a karar veremedim DİYARBAKIRDA YAŞIYORUM KAYSERİLİYİM ACABA NERDE YAPTIRSAM ? BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ? ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. İNŞAALLAH :)
Canım ben kayseri memorial de semih zeki Uludağ a yaptırdım çok memnun kaldım çok dikkatli ilgili bilgili Bi doktor ilk denememde pozitifi aldım çok şükür istersen Bi ön görüşme yap

Hayırlısı olsn canm bu ohss neden oluyor
Yumurtaların büyümesi için vurduğumuz iğneler yumurtalıkları aşırı uyarıyor ve toplama işleminden sonra yumurtalıklardan karın boşluğuna sıvı birikmesi oluşuyor. Hafif orta ve şiddetli durumları var. Genellikle zayıf ve pko durumu olan hastalarda olma ihtimali yüksek.

Ben napıcam bakalm yarın 9.30 da bende açıkçası e2 den sonra 4 yumurta beklıyorm😔 fazlası cıkarsa ne ala inşallah kaliteli olurlar bakalm bundan sonra embrıyologdan haberleri verirsin bizede güzel güzel gelişip bebiş olsunlar 🙏mecbur doktorunu dinleyip toparlayacksn canm
Evet bakalım embriyolog yarın arayacak kalite durumuma göre sayı az olduğundan beşinci günü bekletmeyedebiliriz orta kalite olursa riske atmayız dedi.senin de haberlerini bekliyorum inşallah 6-7 çıkar en az da süpriz olur 🙏🙏🙏

Yumurtaların büyümesi için vurduğumuz iğneler yumurtalıkları aşırı uyarıyor ve toplama işleminden sonra yumurtalıklardan karın boşluğuna sıvı birikmesi oluşuyor. Hafif orta ve şiddetli durumları var. Genellikle zayıf ve pko durumu olan hastalarda olma ihtimali yüksek.
Anladm canm geçmiş olsn

Evet bakalım embriyolog yarın arayacak kalite durumuma göre sayı az olduğundan beşinci günü bekletmeyedebiliriz orta kalite olursa riske atmayız dedi.senin de haberlerini bekliyorum inşallah 6-7 çıkar en az da süpriz olur 🙏🙏🙏
İnşallah 3 tane 5.güne gider haber vereceğim canm

İnşallah 3 tane 5.güne gider haber vereceğim canm
Ay canım ne güzel diyorsun iki embriyo için anlaşmıştım hocaya üç çıksa bi tane dondursam hayallerim vardı ama şimdi üçüncü gün bir transfere razı hale geldim en azından azıcık da olsa umudum devam etsin diye :(

Back