- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.823
- 398
Canım henüz 5. HaftadayımCanım kaçıncı haftadasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım henüz 5. HaftadayımCanım kaçıncı haftadasın?
Hayırlısı olsun canım hepimiz için heyecan hiç bitmiyor bitmesinde İnşâAllahCanım benim ilk tedavim 2. Denemem çok şükür oldu bu sefer bende pko vardı 2 yıl doğal hamile kalmayı bekledim olmadı 6 yıllık evliyiz
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahCanım henüz 5. Haftadayım
Amin canım ilkini kaybettim ya korkularım hiç bitmiyor Rabbim korusunHayırlı olsun canım, Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Kıyamam sana Neden kaybettin canım kaç haftalıktı?Amin canım ilkini kaybettim ya korkularım hiç bitmiyor Rabbim korusun
Kalp atışı durmuştu canım 11 haftalıktıKıyamam sana Neden kaybettin canım kaç haftalıktı?
Allahım bir daha yaşatmasın inşallahKalp atışı durmuştu canım 11 haftalıktı
Amin cnm öyle valla hiç bitmiyor şimdide kalp atışı kese görünmesi heyecanı başladı rabbim onuda görmeyi nasip etsin inş. Benim hiç gebeliğim oluşmadı bilmiyorum tedirginim ayan birşey olsa bir tepki olur herhalde vücudumda diğmi yani kanama vs gibi ?Hayırlısı olsun canım hepimiz için heyecan hiç bitmiyor bitmesinde İnşâAllah
Allahım yaşatmasın birdaha sanada hiç kimseye CnmKalp atışı durmuştu canım 11 haftalıktı
Benim önceden kalma var 2-3 tane mecbur giyeceğim onları şimdilik normalde bol gelen pantolonlarım idare ediyor beni. Bi kaç hafta daha idare ederim. Ama senin tabii haftan büyüdü tam arada derede ne normal pantolon olur ne hamile pantolonu tutar. Ben hamile pantolonlarının o uzun bel kısmını 1-2 kat katlayarak da kullanıyordum. Ama o ağ hep öyle olacak ona çare yok :)Hıh aynen kuzum, tam hissettiğim şeyi tarif etmişsin
Bacak arası aşağıda kaldı pijama gibi. Demek ki göbek tam çıkmadığı içinmiş
Allah korusun bu haftalarda bişey olsa dediğin tepkiler olur ki kanama olsa bile yerleşme kanaması olsa olabilirmişte yani Rabbime emanet biZ elimizden geleni yapıyoruzAmin cnm öyle valla hiç bitmiyor şimdide kalp atışı kese görünmesi heyecanı başladı rabbim onuda görmeyi nasip etsin inş. Benim hiç gebeliğim oluşmadı bilmiyorum tedirginim ayan birşey olsa bir tepki olur herhalde vücudumda diğmi yani kanama vs gibi ?
Tam bir karpuzum gerçekten çünkü :)Canım ya çok tatlısın "karpuz gibi" Buraya çok güldüm
Canım ben senden fazlayım. Benim eşim azosperm tedavisi görüyordu, sperm çıkışı olunca alel acele tüp bebek tedavisine başladık, yani ben biraz hazırlıksız yakalandım. Şu an 86'yım. Çok şükür ilk üç ay hiç almadım ama bu aralar pek dikkat edemedim canım ne isterse yedim
Sağlıklı olalım da
Doktor bana karbonhidrat, şeker ve tuzdan uzak dur dedi canım. Senin listeni de denemek isterim
Benim önceden kalma var 2-3 tane mecbur giyeceğim onları şimdilik normalde bol gelen pantolonlarım idare ediyor beni. Bi kaç hafta daha idare ederim. Ama senin tabii haftan büyüdü tam arada derede ne normal pantolon olur ne hamile pantolonu tutar. Ben hamile pantolonlarının o uzun bel kısmını 1-2 kat katlayarak da kullanıyordum. Ama o ağ hep öyle olacak ona çare yok :)
Rica ederim canım, hoşgeldin buraya.Ne kadar güzel ince düşünmüşsün haklısın aslında Cnm beni de bilgilendirdiğini için sayfa ile ilgili teşekkür ederim şimdiden
Yarın güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Ben de ikiliye gidiyorum :)Evet ister istemez stresteyim. Yarın sabah gidicem İnşâAllah kese ve yolk sac ikisi birden görülür geçen sefer sadece kese gözükmüştü dr boş gebelikte olabilir demişti çok korkmuştum bu sefer kafa karışıklığı olmaz İnşâAllah keşke herşeyi bu kadar çok bilip kurcalamasak ne iyi olur aslında :) bazen şu telefonu almicam elime açmicam interneti diyorum sadece 1 saat dayanabiliyorum
Bazılarının belinde sıkmalı lastik oluyor bu arada kendine göre ayarlıyorsun ama yine de bol gelebiliyor. İşte idare edeceğiz bu araları napalımAllah Allah o kısmı niye geniş yaptılarsa anlamadım canım İnsanın orası büyümüyor ki hamileyken
Katlama fikri mantıklıymış, ben de öyle yapayım. Evet sahiden aradayım. Normal pantolonun göbeği sıkıyor, hamile pantolonu bol oluyor. Evin içinde eşofmanlayım ama mecbur okula giderken pantolon gerekiyor :)
Hadi İnşâAllah canım :)Yarın güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Ben de ikiliye gidiyorum :)
Aslında tek doktorla devam etsen hem kafan karışmaz hemde bir elden çıkmış olursun.Haklisin cnm da iste doktorun da isine karisamiyorsun birsey dediginde direk tepki veriyorlar. Ben bebegin durumunu ogrenmek icin gidiyorum bana turlu seyler soyluyorlar. Devlet hastanesinde 11 haftada direk ikili teste aldilar. Gecen hafta 13+0 da crl soylemediler bas uyluk kemigi vs olctuler. Hepsi de farkli doktor ve hastaneler. Kendi doktorumla randevum bir hafta sonra bakalim o ne diyecek :)
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin aramıza canım. Seni başka topikten hatırlıyorum. Profilindeki vav'dan hatırladım :)
Ben de ilk haftalar daha çok gidiyordum wc ye hemen bi selpakla kontrol etmeler vs. Bir de crinone jelin geldiğini bile bile ıslaklık olunca hemen gidiyordum. Yine gidiyorum ama ilk haftalar kadar değil, sen de zamanla tüm endişelerin azalacak inşallah. Bir de gebelik kayıpları yaşadığımız için çok normal. Ben biri çok büyük olmak üzere 4 defa kayıp yaşadım o yüzden kendimi rahatlatmaya, sana da yazmaya çalışıyorum ama bir yanım tabii ki tedirgin. Allah hayırlar versin hepimize.Hadi İnşâAllah canım :)
Bu arada ben bol giyinmeyi sevdiğim için bütün kıyafetlerim 5-6 aylık olana kadar giyilebilir İnşâAllah o günleri de görürüm
Bugün biraz karın ağrısı da başladı bel ağrıma ek olarak dk başı wcdeyim afedersiniz bişeyler mi geliyor diye İnşâAllah yarın güzel haberlerle geliriz