2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Benim de böyle bir ölçüm yapılmadı canım. Senin kaçıncı haftada yapıldı?

Canim 13+0 da yapti doktor. Kafa boyunu, uyluk kemigini ve karin capini olctu sasirdim bende cinsiyetine de kiz dedi hepsi icin cok erken degil mi ? Dort boyutlu ultrasonla bakti sasirdim

Canim 13+0 da yapti doktor. Kafa boyunu, uyluk kemigini ve karin capini olctu sasirdim bende cinsiyetine de kiz dedi hepsi icin cok erken degil mi ? Dort boyutlu ultrasonla bakti sasirdim

Ben de 13+2 de gitmiştim. Bunlara bakmadı sanırım. Sadece her zaman yapılan baş-popo arası mesafeyi ölçtü. Acaba senin girdiğin ayrıntılı ultrason muydu canım?

Anladım canım bizim istersek takip ediyorlar ama doktor çok yoğun genelde ekip doktorları ilgileniyor. Nerede yaptırmıştın canım?
şişli memorial canım hastanede kadın Doğum doktorlarıda var ama gerek yok eski kadın doğumcuma gidicem İnşâAllah birde devlette iyi bi doktor buldum nasip olursa arada ona da gitmeyi düşünüyorum

şişli memorial canım hastanede kadın Doğum doktorlarıda var ama gerek yok eski kadın doğumcuma gidicem İnşâAllah birde devlette iyi bi doktor buldum nasip olursa arada ona da gitmeyi düşünüyorum

Eski kadın doğumcu derken ikinci hamilelik mi canım? :)

Ben de 13+2 de gitmiştim. Bunlara bakmadı sanırım. Sadece her zaman yapılan baş-popo arası mesafeyi ölçtü. Acaba senin girdiğin ayrıntılı ultrason muydu canım?

Yok cnm normal bebegin durumu nasil diye gittim. Bu kez crl olcmedi su an crl sini bilmiyorum bu detaylari olctu sadece. Ayrintili ultrason icin uc hafta sonra gel dedi. Kendi doktorum olmadigi icin tamam dedim ama ayrintiliyi kendi doktoruma yaptiririm sanirim.

Kızlar tüp bebek merkezinde mi devam ediyorsunuz kontrollere? Ben bu zamana kadar oraya gittim ama artık başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum.
Bizim merkez Şişli Memorial kalp atışından sonra gebelik takibi yapmıyor artık çok yoğun oldukları için. Normal kadın doğumcuma geçtim ben.

Kizlar hic bas, uyluk kemigi olcumu yaptirdiniz mi ? Benim bebegimin vucudu karni 13+0 gorunuyor ama basi 14+0 ve uyluk kemigi 13+6 cikti kafasi ve bacak boyu buyuk cikti nedeni nedir acaba ?
Hiç duymamıştım ben bunu. Neden bakılıyor? Ne anlama geliyor acaba? Perinatolog mu ölçüyor bunları kadın doğumcu mu?

Hiç duymamıştım ben bunu. Neden bakılıyor? Ne anlama geliyor acaba? Perinatolog mu ölçüyor bunları kadın doğumcu mu?

Kadin dogumcu olctu canim ama sanirik riskli gebelikte bransi. Gel kanama alanina bakalim dedi. Bebege ve kanama alanina bakmak icin yattim hemen haftasini soyledi bebegin organlarini olctu. Sanirim bu haftada genel yaptigi sey cunku suphelenecek birsey gorseydi soylerdi. Dort boyutlu ultrasonu acti bebegi gosterdi normalde siyah beyaz ultrason kagidi almaya alistigimdan bu sefer fotograf gibi renkli kalin resim ve rutin ultrason kagini verdi. Uc hafta sonra gel dedi. Bende anlamlarini bilmedigimden netten baktim ve basi ve bacak boyu buyuk cikti iyi mi kotumu hala anlamis degilim.

Eklentiler

• IMG_20181018_163151.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba herkese, grubu yeni fark ettim ,ben de nisan tüp bebek annesiyim Allah nasip ederse inşallahhhh...Allahhh herkese nasip etsin inşallah..Allah kimsenin sevincini yarıda bırakmasın inşallahh
Hoşgeldin arkadaşım. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize.

Anladım canım. Pzt perinatolog randevum var. Unutmazsam sorayım ben bunu, size de yazarım.

Ay cok sükür ya bi an tedirgin oldum :) 26 yasındayım esimle de yasıtız
Güzel sonuçların bence. Yine de Recep Hoca ile konuştun mu? Yorum yaptı mı? Ne dediler? Yaşın genç maşallah. Sen pzt benim risk faktörünü gör yaşta :)
Allah hayırlı haberler versin inşallah hepimize.

Canım sen kaç yaşındasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…