- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
12. Haftadayım ben de. Bugün kontrolde minnoş 12+4 çıktı gerçi maşallah:)
Nerede tedavi oldun? Kaçıncı deneme?
Sen nerede ben orada :) Allah korusun pozitif almasaydım da gelirdim de siz rahat edemezsiniz diye gelmezdim. Bu arada konu adı değişmiyor ama şöyle bişey yap daha çok Yen'i bu topik çünkü Yen'i bi topik aç istersen ismi de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar olabilir meselaStrongmom_ @ozlemygt pozitifleri buraya alıyoruz :) Strongmom_ yakalamışto gerçi bizi burda da :)
Nisan diye açtım grubu ama adı değişiyorsa genişletelim. İlk defa açtığım için konu adı değişiyor mu bilmiyorum. Değişmiyorsa da sorun değil burada artık haftası çok da önemli değil, yazışabiliriz istediğimiz gibi.
Maşallah. Gözün aydın. Ben Şişli MemorialMaşallah canım sağlıkla büyüsün inşallahBen de 15+6'dayım. İzmir'de tedavi oldum, ilk denemede oldu çok şükür. Sen nerede olmuştun?
Senin kaçıncı denemeydi CanımMaşallah. Gözün aydın. Ben Şişli Memorial
Aaa bugün müydü nasıl geçti12. Haftadayım ben de. Bugün kontrolde minnoş 12+4 çıktı gerçi maşallah:)
Nerede tedavi oldun? Kaçıncı deneme?
bildirimler gelmiyor nedense.Olabilir canım. Bir bakayım yarın ben ona şimdi çok uykum geldi :)
Burda olmana hem de iki kişi olarak gelmene çok sevindim. Allah hayırla tamamına erdirsin inşallahStrongmom_
Benim ikinciydi. Son embriyom tutundu çok şükür bin şükürSenin kaçıncı denemeydi Canım
Normal doktoruma gittim dün, recep has pzt günü inşallahAaa bugün müydü nasıl geçti
Hadi hayırlı sonuçlar İnşâAllahNormal doktoruma gittim dün, recep has pzt günü inşallah
Canım her şey normal görünüyorKızlar kan sonucum cıkmıs bi bakarmsnz
Bizim gittiğimiz merkez sadece kese ve kalp atışı için test gününden üç hafta sonrasına gün veriyor sonrasında takip istesekte yapmıyorlar o yüzden başka hastaneye gidiyoruzKızlar tüp bebek merkezinde mi devam ediyorsunuz kontrollere? Ben bu zamana kadar oraya gittim ama artık başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum.
Kuzum senin ki zaten pgtli olduğu için sonuçta güzel çıkmış Benim kadın doğumcum gerek yok demişti bu testlere kendisi de hamileyken yaptırmamış aldırmayı düşünmeyeceğini bildiğim için dedi yaptırma ama insan yine de bilmek istiyor bende yaptırmayı düşünüyorum :) İnşâAllahKızlar kan sonucum cıkmıs bi bakarmsnz
Canım her şey normal görünüyor
Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız internete örnek bişi koymuslar baktım tüm riskler 1/3000 1/7000 nasıl korktum onları görünce benimki bozuk diye anlatamam. Bilgi iyidir ya bence de bilmeliyiz transfer zamanı embriyolog bana 2li test yaptırmanıza gerek yok bu embriyo tutarsa demisti. Aynı sekilde yücel hoca da söyledi ama sen bilirsin dedi ben yine de yaptırdım :)Kuzum senin ki zaten pgtli olduğu için sonuçta güzel çıkmış Benim kadın doğumcum gerek yok demişti bu testlere kendisi de hamileyken yaptırmamış aldırmayı düşünmeyeceğini bildiğim için dedi yaptırma ama insan yine de bilmek istiyor bende yaptırmayı düşünüyorum :) İnşâAllah
Hic ölctürmedim haftaya doktora gidicem belki ölcer söylerim sana canımKizlar hic bas, uyluk kemigi olcumu yaptirdiniz mi ? Benim bebegimin vucudu karni 13+0 gorunuyor ama basi 14+0 ve uyluk kemigi 13+6 cikti kafasi ve bacak boyu buyuk cikti nedeni nedir acaba ?
Anladım canım bizim istersek takip ediyorlar ama doktor çok yoğun genelde ekip doktorları ilgileniyor. Nerede yaptırmıştın canım?Bizim gittiğimiz merkez sadece kese ve kalp atışı için test gününden üç hafta sonrasına gün veriyor sonrasında takip istesekte yapmıyorlar o yüzden başka hastaneye gidiyoruz
Kizlar hic bas, uyluk kemigi olcumu yaptirdiniz mi ? Benim bebegimin vucudu karni 13+0 gorunuyor ama basi 14+0 ve uyluk kemigi 13+6 cikti kafasi ve bacak boyu buyuk cikti nedeni nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?