2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
12. Haftadayım ben de. Bugün kontrolde minnoş 12+4 çıktı gerçi maşallah:)
Nerede tedavi oldun? Kaçıncı deneme?

Maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallah Ben de 15+6'dayım. İzmir'de tedavi oldum, ilk denemede oldu çok şükür. Sen nerede olmuştun?

Sen nerede ben orada :) Allah korusun pozitif almasaydım da gelirdim de siz rahat edemezsiniz diye gelmezdim. Bu arada konu adı değişmiyor ama şöyle bişey yap daha çok Yen'i bu topik çünkü Yen'i bi topik aç istersen ismi de tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar olabilir mesela

Kızlar tüp bebek merkezinde mi devam ediyorsunuz kontrollere? Ben bu zamana kadar oraya gittim ama artık başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum.

Kızlar kan sonucum cıkmıs bi bakarmsnz

Eklentiler

• 0701B582-E9FC-4EE0-860E-B0BCE8459512.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar tüp bebek merkezinde mi devam ediyorsunuz kontrollere? Ben bu zamana kadar oraya gittim ama artık başka bir doktora geçmeyi düşünüyorum.
Bizim gittiğimiz merkez sadece kese ve kalp atışı için test gününden üç hafta sonrasına gün veriyor sonrasında takip istesekte yapmıyorlar o yüzden başka hastaneye gidiyoruz

Kızlar kan sonucum cıkmıs bi bakarmsnz
Kuzum senin ki zaten pgtli olduğu için sonuçta güzel çıkmış Benim kadın doğumcum gerek yok demişti bu testlere kendisi de hamileyken yaptırmamış aldırmayı düşünmeyeceğini bildiğim için dedi yaptırma ama insan yine de bilmek istiyor bende yaptırmayı düşünüyorum :) İnşâAllah

Kizlar hic bas, uyluk kemigi olcumu yaptirdiniz mi ? Benim bebegimin vucudu karni 13+0 gorunuyor ama basi 14+0 ve uyluk kemigi 13+6 cikti kafasi ve bacak boyu buyuk cikti nedeni nedir acaba ?

Canım her şey normal görünüyor
Ay cok tesekkur ederim icimi rahatlattınız internete örnek bişi koymuslar baktım tüm riskler 1/3000 1/7000 nasıl korktum onları görünce benimki bozuk diye anlatamam. Bilgi iyidir ya bence de bilmeliyiz transfer zamanı embriyolog bana 2li test yaptırmanıza gerek yok bu embriyo tutarsa demisti. Aynı sekilde yücel hoca da söyledi ama sen bilirsin dedi ben yine de yaptırdım :)

Kizlar hic bas, uyluk kemigi olcumu yaptirdiniz mi ? Benim bebegimin vucudu karni 13+0 gorunuyor ama basi 14+0 ve uyluk kemigi 13+6 cikti kafasi ve bacak boyu buyuk cikti nedeni nedir acaba ?
Hic ölctürmedim haftaya doktora gidicem belki ölcer söylerim sana canım

Bizim gittiğimiz merkez sadece kese ve kalp atışı için test gününden üç hafta sonrasına gün veriyor sonrasında takip istesekte yapmıyorlar o yüzden başka hastaneye gidiyoruz
Anladım canım bizim istersek takip ediyorlar ama doktor çok yoğun genelde ekip doktorları ilgileniyor. Nerede yaptırmıştın canım?

Benim de böyle bir ölçüm yapılmadı canım. Senin kaçıncı haftada yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…