Hoşgeldin canım. Şimdilik pek hareketli değil, insanların burayı görmedi için ne yapmak şazım bilmiyorum. Şimdilik buradakiler paylaşımlarımızı yaparız.Canım teşekkür ederim bende takibe alayım konuyu işallah sayımız artarak devam eder burada :)
İnşallah diğer gruptan da hızla hayırlı haberler duyarız :) ben hala takip doktoruna baslamadım haftaya cars recep hasa gidecegim sonrasında başlayayın diyorum sence napayım?Hoşgeldin canım. Şimdilik pek hareketli değil, insanların burayı görmedi için ne yapmak şazım bilmiyorum. Şimdilik buradakiler paylaşımlarımızı yaparız.
Ben de az önce Recep Has ike görüştüm. Ne yapayım size ne zaman geleyim diye. 12de gel bi bakalım ne var ne yok, sonrasını da muayeneye göre konuşuruz dedi. Ben de almıştım zaten. Diğer pzt de ben gideceğim senden sonra.İnşallah diğer gruptan da hızla hayırlı haberler duyarız :) ben hala takip doktoruna baslamadım haftaya cars recep hasa gidecegim sonrasında başlayayın diyorum sence napayım?
Ay sorma yücel hoca dese seni nisanda bu odada doğurtcam herhalde güvenirim o dereceBen de az önce Recep Has ike görüştüm. Ne yapayım size ne zaman geleyim diye. 12de gel bi bakalım ne var ne yok, sonrasını da muayeneye göre konuşuruz dedi. Ben de almıştım zaten. Diğer pzt de ben gideceğim senden sonra.
İnşallah güzel haberlerle çıkarız. Pgt li embriyo olmasına rağmen öyle korkuyorum ki.. En son Şubat'ta oradan kötü haber gelmişti, ayağım geri atıyor valla. Allah kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın inşallah.
Ben şu an normal kafın doğumcuma gidiyorum haftada bir. Ama haftada bir gitmemin sebebi kontrol değil de serum almaya gidiyorum, gitmişken bi ultrasonda bakalım diyorum.
12de Recep Has'tan sonra da inşallah başka perinatologa gidip rutin takibe başlamayı düşünüyorum bakalım. Recep Has rutin kontrol kabul etmiyor gerçi etse de her gittiğimde 750 tl veremeyeceğim için zaten gidemem.
Bence sen de Recep Has'tan sonra artık bir kadın doğumcu ya da perinatolog takibine gir canım. Doğuma kadar Memorial 'e gidemezsin yoksa :)
Keşke kabul etseler bizi doğumu bile orda yapabilirdim :)
Evet haklısın doktora güven çok önemli. Hepsinden Allah razı olsun.Ay sorma yücel hoca dese seni nisanda bu odada doğurtcam herhalde güvenirim o derece
Bende hic hamilelik hissi yok ya gördükce inanıyorum suan yine fazla ara girdi yine telaş başladı bende :) karnım şişince mi inanacagım napacagım bilmiyorum:)) recep hastan sonra medicalparka başlıcam inşallah :)
merhaba hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaşlar bende şuan 8 haftanın içindeyim hepimiz inşaallah hayırla sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız
Canım hastaneden uyarıyolar zaten transfer zamanı 12.haftaya kadar kullanın diye, fazladan kullanmak sonunda hormon yani niye vücudumuza gereksiz yere verelim ki, ama tabi doktorun sadece var diyemi kullan dedi yoksa risk mi gördü onu sormak lazımArkadaşlar ben progestoronu vajinal crinone jel olarak alıyorum. Bugün tam 11 hafta doldu. Doktor 2 kutu yazdı fazla geliyor ama bitene kadar kullan zararı olmaz dedi. Bu durumda 14-15. Haftalara kadar kullanmış olacağım. Size doktorlarınız ne dedi? Ne zamana kadar kullanacakasınız?
Anladım canım doktorum biraz tedirgin benim. Daha önce 3 sıkıntılı gebeliğimi birlikte yaşadık çok korkuyor o yüzden fazla fazla kullan dedi. Normalde çok doğalcıdır, ekstra birşey kullandırmayı sevmez ama neyse haftaya ikili teste de gidince perinatoloğa da sorarım artık.Canım hastaneden uyarıyolar zaten transfer zamanı 12.haftaya kadar kullanın diye, fazladan kullanmak sonunda hormon yani niye vücudumuza gereksiz yere verelim ki, ama tabi doktorun sadece var diyemi kullan dedi yoksa risk mi gördü onu sormak lazım
Sanmıyorum menopoza girmediğiniz sürece yaş kısıtı yoktır bencemeraba arkadaşlar tüp bebekde emriyo transferinde yaş sınırı varmı
Hayır sınır yok rahim yapınız uygun olduğu sürece transfer yapılır menapozda olsanız dahi daha önceden dondurulmuş embriyo nuz varsa transfer yapılabiliyormeraba arkadaşlar tüp bebekde emriyo transferinde yaş sınırı varmı
anladım canm teşekkürlerSanmıyorum menopoza girmediğiniz sürece yaş kısıtı yoktır bence
anladım canm teşekkürlerHayır sınır yok rahim yapınız uygun olduğu sürece transfer yapılır menapozda olsanız dahi daha önceden dondurulmuş embriyo nuz varsa transfer yapılabiliyor
Hoşgeldin canım :)Merhaba herkese, grubu yeni fark ettimBen de Nisan tüp bebek annesiyim Allah nasip ederse
12. Haftadayım ben de. Bugün kontrolde minnoş 12+4 çıktı gerçi maşallah:)Hoş buldum canımKaçıncı haftadasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?