ŞekerdenListede havucta var o niye yasak acaba banada çok iyi geliyodu günde 2 tane yiyorum hiç anlayamadim o işi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞekerdenListede havucta var o niye yasak acaba banada çok iyi geliyodu günde 2 tane yiyorum hiç anlayamadim o işi
Canım yüksek oranda A vitamini içeriyor. Vitamin azlığı gibi çokluğununda zararları oluyor. Onun için herşeyi kararında tüketmek lazım. Havuç komple yasak değil, fazla miktarda tüketilmesi yasak yaniListede havucta var o niye yasak acaba banada çok iyi geliyodu günde 2 tane yiyorum hiç anlayamadim o işi
insanlik hali unutmak normal :) ben düşündüm zararlı olabilir die ama Canım çok istemiştiBen biliyordum bunu ama unutmuşum tam leyla oldum. 1 kere yemiştim zaten, başka da yemem artık![]()
Cinsiyet tahmini yapılan yok aramızda ccanım yanlış anlaşıldı galiba 2li test zamanında tahmin yapar diye umuyorum ben, kendi adıma öyle diyeyim :)) Şişkinlik bende de var çaresini bulamadım hele akşamları 5 aylık hamile oluyorum birdenBen diyet yapıyorum daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama şiş hissediyorum kendimi. Ne çabuk cinsiyet tahmini yapmışlar maşallah dr larımıza
A vitamini çok içinde o sebeple :)insanlik hali unutmak normal :) ben düşündüm zararlı olabilir die ama Canım çok istemiştiben havuca şaşırdım açıkçası. Neden Çok tüketmek zararlı ki?
A vitaminden dolayı kuzum, fazlası zararmışinsanlik hali unutmak normal :) ben düşündüm zararlı olabilir die ama Canım çok istemiştiben havuca şaşırdım açıkçası. Neden Çok tüketmek zararlı ki?
Ilk aylar acaba düşüğümu tetikliyor sen genede az ye cnm günde 1 tane ye doktorun bi bildiği vardırListede havucta var o niye yasak acaba banada çok iyi geliyodu günde 2 tane yiyorum hiç anlayamadim o işi
Ben İstanbul'da gurbetteyim, hiç akrabam yok bı kaç komsum var ve çok gelip gitmiyoruz ayda 1 felan , anlayacağınız gerçekten yalnızım, kanamamı hiç kimseye söylemedim anneme bile ama sizle paylaşmak ve moral bulmak çok iyi geliyorValla kadınlar kulübünde o kadar grup takip ettim, yazdım felan ama en iyi grup bu grup.
Birde birine bişey olsa, biri bişey sorsa herkes yazıyor, bilgisi varsa cevap veriyor hiç olmadı moral veriyor.
Zaten kemik kadrosu olustu güzel grubumuzun.
Bende bu damar ve kan sorunum hakkında kimseyle konuşmuyorum bı kaç arkadaşıma söyledim hatta doktora gittikten sonra da anlatmadım detaylar hakkında.
Güzel grubumuza yazdım.
Eşim diyor yanlızım deme bak ne güzel kadınlar kulübünde arkadaşların var. :):)
5. Haftanın sonundan beri yaşıyorum maalesef. Gece uykudan uyandırıp kusacak kadar çok bulandığı da oluyorTum gun boyunca bulantim var kızlar.Benimle aynı durumu yaşayan var mi aceba? Bu niymiş demeye başladım.Nasil bi işe giriştik arkadaşlar
Ben bende değilim.ben o eski ben degilim![]()
Ziyanı yok tahminde bulunsunda atsın tutsunDoktorlar ilk gördüğünde bile anlıyorlar da hiç tüyo vermiyorlar canımyeğenime ilk kontrollerinde yüksek ihtimal erkek demişti doktoru doğru çıktı tahmini :)
Allahtan 9 gün sonra kontrolüm var ilaç yazdırcam bi 9 gün sonrada ikili için gitcem :)İnşallahGerçi benim 2li testime bile daha 4 hafta var ama neyse beklicez mecbur
Benimkide 4 gün geriden geliyordu en son, benim doktorum perşembeye kadar yokmuş 2 gün sonra gidip sonuçlarımı göstercem, o gün ne zaman gel derse ona göre hareket etcem canım belli değil yani daha![]()
aynen bende.5.haftaya kadar hic birseyim yoktu ,ben hatta sey diyordum ohh ne rahatmis bulantim da yok sıkıntımda yok falan. Sonra 6 ya bi girdik günden gune artan bulantilarla tanıştık. Sen 11.haftada görünüyorsun daha geçmemiş anlaşilan.Kac hafta sürecek acaba5. Haftanın sonundan beri yaşıyorum maalesef. Gece uykudan uyandırıp kusacak kadar çok bulandığı da oluyorbende eski sağlıklı hallerimi çok özledim
Bilmiyorum ya 10. Haftadan sonra azalır dediler ama azalma yok. Psikolojim bozuldu artık. 11+1 olduk bugün ama ne azalma var ne başka bişey. Seninki çok ağır geçmez umarımaynen bende.5.haftaya kadar hic birseyim yoktu ,ben hatta sey diyordum ohh ne rahatmis bulantim da yok sıkıntımda yok falan. Sonra 6 ya bi girdik günden gune artan bulantilarla tanıştık. Sen 11.haftada görünüyorsun daha geçmemiş anlaşilan.Kac hafta sürecek acaba![]()
Amin teşekkürlerMerhaba, İnşallah kalp atışını duyarsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)
Amin hayırlısıyla hepimiz inşallahGünaydınnn
canım inşallah sağlımla kucağına alırsın kuzunu![]()
Amiiiin inşallah. Hakkımızda hayırlısırabbim inşallah sağlıkla kavuşturur, emeklerimizin karşılığı inşallah alırız daha başka tedaviyle uğraşmayız
Arkadaşlar ben de sizler gibi 6. Haftadayım ve bulantı kusmalar başladı. Benim daha önceki gebeliğimde 16. Haftalara kadar sürmüştü. Ama tabii 12den sonra azalıyor biraz üzülmeyin azcık sıkacağız dişimizi napalım. İnşallah sağlıkla devam eder de ben razıyım her gün çıkarmaya..Bilmiyorum ya 10. Haftadan sonra azalır dediler ama azalma yok. Psikolojim bozuldu artık. 11+1 olduk bugün ama ne azalma var ne başka bişey. Seninki çok ağır geçmez umarım
Tabiki sağlıklı olsunlar bende razıyım ama çok ağır geliyor. Yatıyorum sürekli. Ve geçeceğine dair umutlarımı da kaybettimArkadaşlar ben de sizler gibi 6. Haftadayım ve bulantı kusmalar başladı. Benim daha önceki gebeliğimde 16. Haftalara kadar sürmüştü. Ama tabii 12den sonra azalıyor biraz üzülmeyin azcık sıkacağız dişimizi napalım. İnşallah sağlıkla devam eder de ben razıyım her gün çıkarmaya..
Muayene ve doğum ne kadar acaba
Bende o hasteneyi araştıracaktım canım bende anadolu yakasındayım muayene ücreti ne kadar ? Normal doğum ? Sezeryan? Bi de doktor gece doğumlarına giriyor mu acaba?