- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Canım kendini kötüye alıştırma,önce Allahın izniyle sonra bebeğinin gücüyle ayakta durmaya çalış.Yine ben yine hüzün hatırlayan vardır bi kaç kez dr gittim geç döllenme olabileceğini söylemişti en son ğerş günü gittiğimde kese var bebek yoktu 7+6günlükdü sat göre bugün tekrar başka dr gittim bebek oluşmuş ama kalp atışı yok 3 farklı ultrasyona hatta uzmana detaylı ult girdim kalp atılı negatif dendi normalde 8+4 olması gerekirken 6+2çıkıyor ölçümde dr yatış yapıyoruz kürtaj olucak dedi bende kabul etmedim çıktım daha erken gibi geldi perşembeden salıya anca bebek oluşmuş bide kalp atışı beklemek için erken değilmi sizcede kürtajı kabul mu etseydim ama beklemek istiyorum bi hafta daha bu sefer de atmassa kabul ederim sizce bişey olurmu Allah ne zor imtihan her hafta başka bişeyle geliyorum bana bi akıl verin stresden üzüntüden düşünemiyorum eşimden başka kimsenin haberi yok ailelere kalp atımını duymadan söylemeyecez dedik ama tek başıma şiştim artık dertleşeceğim danoşacağım kimse yok![]()
Satını boşver.
İlk önce kese yok demişler,daha sonra görülmüş.
Daha sonra bebek yok demişler oda görülmüş.
Bekle derim kim biliyo belki kalbi atmaya başlıyacak küçük olduğu için görülmüyo.
9.haftada kalp atışını duyanlar var ben bu kkda her türlü yazıya şahit oldum.
Allahın izniyle sende görüceksin inşallah