- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Offfff geçmiş olsun, ben sırf bu yüzden korunmuyorken bir ay bebek işini bırakıp korundum ve 3dişimi yaptırdım öyle devam ettik bebek için. Allah kolaylık versindiş agrısı mahvediyor beni saatlerdir uyutmadı offf offf
Ne güzel keşke Benimde kesilse :) bulantı vs bebeğin sağlıklı olduğunu göstermez ki. Arkadaşım ikizlere hamile 7 aylıklar ve bugüne kadar hiç bulantısı olmadı.Kızlar günaydın, dün bütün belirtilerim bitti, bulantım kesildi, kalkıp iş bile yaptim, bi garip hissediyorum hamile gibi degilim, kontrolüm 1 eylülde, zaten tatildeyim sehir disinda , bekleyimmi sizce normal mi bu
Insallah cnm, benimki bicak gibi kesilince korktum açıkçası, bu saatlerde bulantidan mahfolurdm, neyse hakkımızda hayırlısıNe güzel keşke Benimde kesilse :) bulantı vs bebeğin sağlıklı olduğunu göstermez ki. Arkadaşım ikizlere hamile 7 aylıklar ve bugüne kadar hiç bulantısı olmadı.
10 gün aradan sonra bugün işGünaydın herkesin doktor kontrollerinin çok iyi geçeceği bir hafta olsun işe başlayanlara Allah kolaylık versin :)
Protein alımına dikkat etmelisin canım bebiş tüm depolarını sömürecek dişlerinden olma durduk yerediş agrısı mahvediyor beni saatlerdir uyutmadı offf offf
Aynen bir de ben kapandım bugun iş yerinde ilk tesettürlü günüm agrıca ilk ultrason var kesey bakacağız. Heyecanlı bir güne başladım :)10 gün aradan sonra bugün iş( haftaya izin alıcam bende.
Kolay gelsin o Zaman :)Aynen bir de ben kapandım bugun iş yerinde ilk tesettürlü günüm agrıca ilk ultrason var kesey bakacağız. Heyecanlı bir güne başladım :)
Günaydınlar, işe başlayanlara Allah kolaylık versin. Doktor kontrolü olanlar güzel haberler alsın inşallah
Canım koru hastanesini sen mi önermiştin bana hatırlayamadım daGünaydın herkesin doktor kontrollerinin çok iyi geçeceği bir hafta olsun işe başlayanlara Allah kolaylık versin :)
Kızlar günaydın, dün bütün belirtilerim bitti, bulantım kesildi, kalkıp iş bile yaptim, bi garip hissediyorum hamile gibi degilim, kontrolüm 1 eylülde, zaten tatildeyim sehir disinda , bekleyimmi sizce normal mi bu
Sagol cnm içimi rahatlattinbisey yok gercekten 1 eyluleUmarım bitmiştir ama bende öyle sanmıştım. Hatta göbek attım ya buraya da yazdım
1 gün aradan sonra geri geldi. Kesilmesi hamileliğinde sorun var demek değil, kafana takma 1 Eylüle de birşey kakmamış.
evet canım Koru'ya gidiyorum ben.Canım koru hastanesini sen mi önermiştin bana hatırlayamadım da
Bugün bizim de koru’da kontrolümüz var, doğum tarihimiz de seninle aynı görünüyor :) inşallah görürüz keseyievet canım Koru'ya gidiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?