Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya hangi hoca ve saat kaçta :)Bugün bizim de koru’da kontrolümüz var, doğum tarihimiz de seninle aynı görünüyor :) inşallah görürüz keseyi
bir de senin sat ne zamandı canım?Bugün bizim de koru’da kontrolümüz var, doğum tarihimiz de seninle aynı görünüyor :) inşallah görürüz keseyi
Hadi ya hangi hoca ve saat kaçta :)
Zahide hoca 1 buçukta canım :) 18 temmuz satbir de senin sat ne zamandı canım?
doktorumuz da aynı canım benim sat 17 temmuz yarın 6 haftalık oluyoruz. benim de 10.45te. ben 2 aydan fazladır gidiyorum Zahide hocaya.Zahide hoca 1 buçukta canım :) 18 temmuz sat
Sen zahide hocayı önerince aradım randevu almak için şansıma vardı boş saati güzel haberler alırız inşallah bugün :)doktorumuz da aynı canım benim sat 17 temmuz yarın 6 haftalık oluyoruz. benim de 10.45te. ben 2 aydan fazladır gidiyorum Zahide hocaya.
inşallah çok tatlı bir bayan bana geçen ay aşılama yaptı tutmadı ama bu ay kendiliğinden oldu :)Sen zahide hocayı önerince aradım randevu almak için şansıma vardı boş saati güzel haberler alırız inşallah bugün :)
Zamanı gelmiş demekki canım :) bu arada çukurambar’daki koru’da değil mi ? Sincan’da varmış koru bir deinşallah çok tatlı bir bayan bana geçen ay aşılama yaptı tutmadı ama bu ay kendiliğinden oldu :)
evet canım benim iş yerime yakın diye oraya gidiyorum. işteyim 1 saat sonra çıkacağım :)Zamanı gelmiş demekki canım :) bu arada çukurambar’daki koru’da değil mi ? Sincan’da varmış koru bir de
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)evet canım benim iş yerime yakın diye oraya gidiyorum. işteyim 1 saat sonra çıkacağım :)
inşallah canım zaman geçmiyor ki :)Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)
Hiç korkma bu günlerde vücudun bhcg’ye alışması sebebiyle belirtiler kesilebiliyor. Benim de bazı günler hiç belirtim olmazken bazen tiksinti bulantı oluyor. Ama yiyince geçiyor. Eskisi gibi uykuya meğil de yok.Kızlar günaydın, dün bütün belirtilerim bitti, bulantım kesildi, kalkıp iş bile yaptim, bi garip hissediyorum hamile gibi degilim, kontrolüm 1 eylülde, zaten tatildeyim sehir disinda , bekleyimmi sizce normal mi bu
Sorma valla heyecandan uyuyamadım erkenden uyandıminşallah canım zaman geçmiyor ki :)
bende rüyamda yine beta hcg yaptırıyordum 20bin çıkıyordu sürekli düşüncelerimde bebek var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Sorma valla heyecandan uyuyamadım erkenden uyandım
Sürekli aklımızda onlar olunca inşallah canım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)bende rüyamda yine beta hcg yaptırıyordum 20bin çıkıyordu sürekli düşüncelerimde bebek var Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah :)Slm kızlar. Kalp atımı başlamış.