- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Normal son adet tarihine göre canım benim bildiğim
Bilmıyorum canımda oyle duymustum sanki genede bilgisi olan daha net söyler sanaTüp bebekte farklı oluyor belkide Bilmiyorum ki. Adetime göre 4+5 hesaplıyor internet.
Ne güzel sende izmirdesin sanırım.guzel haberler aliriz inşallah ben ilk çocuğumda Tınaztepe takipliydim bunda ssk ya giderim sanırım sezeryan olacak zaten.
Evet inşallah canımm bende kızmda hep özele gittim bunda kontrollere sgkya gidicem nasipse :)Ne güzel sende izmirdesin sanırım.guzel haberler aliriz inşallah ben ilk çocuğumda Tınaztepe takipliydim bunda ssk ya giderim sanırım sezeryan olacak zaten.
Ben buca kadın doğum hastanesi ne gidecegim nasipse.orada hemşire arkadaşım da var sağolsun her konuda yardımcı da oluyor.Evet inşallah canımm bende kızmda hep özele gittim bunda kontrollere sgkya gidicem nasipse :) sen hangi hastaneye gidicen canım
İyi canım ne güzell :)Ben buca kadın doğum hastanesi ne gidecegim nasipse.orada hemşire arkadaşım da var sağolsun her konuda yardımcı da oluyor.
Aminn.Hadi inş fayda eder :) Annem arabayla 20 dklık mesafede ama malesef sıkıntıları var babamın maddi olarak. Bizde elimizden geleni yaptık ama halledemedik, annemin yüzü bi torununu görünce gülüyor bu aralar.
Babamın sıkıntıları gitsin, işleri açılsın,aynı hatalara düşmesin,kimselere borcu kalmasın, feraha çıksınlar, anneminde yüzü gülsün inş. Duama hamişler olarak içinizden bir amin derseniz çok sevinirim kızlar
Niğde’de mi yaşıyorsunuz sizde :)isimdeyimgucumdeyim merhaba bende niğde hayat hastanesinde oluyorum kontrolleri mi :)
Niğde’de mi yaşıyorsunuz sizde :)
Hangi doktora gidiyorsunuz ?
Merhaba canım. Benim bebeğim de 6+0 bugün gittim doktora keseyi gördü ama kalp atışı henüz yok. BU haftada gebelerin %80inde kalp atışı pek görünmüyor dedi. İnşallah sen duyarsın ama duyamazsan da canını sıkma biz de beklemedeyiz:)Merhaba kızlar.. bende 6+2 hamileyim. Bir onceki 7 haftalıkken kalbi atmadı. Yarin kontrolum var insallah kalp atisini duyarim.
Sakin ol canım yaa uzann benimde bazen giriyor ağrı normaldir benceMerhaba kızlar benim sağ kasığımda alte doğru keskin bir sancı girdi bir kaç dakika devam etti umarım bebeğim beni bırakmaz tüp bebek olunca çok endişeliyim
Sürekli olmuyorsa çok şekilde normaldir canım. Rahim büyüyor sonuçta iyiye yor :)Merhaba kızlar benim sağ kasığımda alte doğru keskin bir sancı girdi bir kaç dakika devam etti umarım bebeğim beni bırakmaz tüp bebek olunca çok endişeliyim
Tüp bebekte farklı oluyor belkide Bilmiyorum ki. Adetime göre 4+5 hesaplıyor internet.
Canım Sat ve transfer tarihine göre hesaplanıyor. Mesela benim Sat 18 temmuz Transfer 6 Ağustos . Ben şu an 5+4' um. Ama doktorun ultrasonla hesaplaması da var .
Sakin ol canım yaa uzann benimde bazen giriyor ağrı normaldir bence
Sürekli olmuyorsa çok şekilde normaldir canım. Rahim büyüyor sonuçta iyiye yor :)
Merhaba benimde suN 6 hfta gorunuyor.Daha dontor kontrolune gitmedim bugun gun icinde ne tarafs donsem veya kalksam sag alt tarafa sanci girdi hep.İlk gebeligimdede oluyordu doktor olur oyle demisti ama ozaman 9 hftalikti.Gormeden saglikli mi diye bilmeden icim rahat olmayacak.Inşallah öyledir kızlar
Hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Evet niğdede yaşıyorum murat özdile gittim 2 yıl tedavi gördüm gebelik olmadı. Ankarada tedavi gördüm tüp bebek yaptık. Şimdide kontrole tarık beye gidiyorum kalabalik daha az ve ilgi daha çok gibi geldi bana. Sen kime gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?