2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Aynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)
Annemler oda takımını biz alalım diye haber göndermişler,konuşmadığımız için eşim istemiyor.
Kayınvalidem arabasını beğenin biz alalım diyolar :)
Ablamda kıyafet konusunda adan zye hepsini almış benden fazla aldıkları :KK48:
Ohhh ne güzel kızlar bereketiyle geliyor şimdiden :KK76:

Aynen canım insanı maddi manevi çok rahatlatıyor :)
Annemler oda takımını biz alalım diye haber göndermişler,konuşmadığımız için eşim istemiyor.
Kayınvalidem arabasını beğenin biz alalım diyolar :)
Ablamda kıyafet konusunda adan zye hepsini almış benden fazla aldıkları :KK48:
Ne güzel ya maşallah benim kayinvalidem hamil e olduğumdan beri çocuğu istemedi hatta düşürmek için ne kavgalar ne dedikodular çıkardı bırak hazırlığı. Çok şanslısınız

Bende kayınvalideme güveniyorum sanırım. Alma diyorum tamam diyor sonra akşama bakıyorum görüntülü arıyor onu aldım bunu aldım gösteriyor. Bende nasıl olsa dinlemiyor alıyor diye ne ihtiyaç varsa söylüyorum:dondurma: bugünde çıt çıtlı badi almaya gidecekti. Kızkardeşide bohça yapmış daha kızçeme bide sallanan ana kucağı almış (adı buydu sanırım). Bana sadece kendimle ilgili olanları almak kalıcak sanırım:KK76:
Sizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bak:nazar::KK70: demedi deme

Aaa ne bicim bir kaynana böyle.acaba istemeden mi evlendiniz
Başta çok istedi de sonra herseyimuze karıştığı için müdahale ettik tepkimizi gösterdik onu kabullenemedi olaylar oldu anlayacağın. Yanı böyle duyunca imreniyorum tabi.Gerci kaynanam şimdi bana bunları yapsa kabul etmem ama keşke bu kadar koti kaynanam olmasaydı diyorum bazen.

Sizin süper babanne seneye kızın çeyizini de tamamlar bak:nazar::KK70: demedi deme
Hazırlar valla :KK48:
Görümcemin de düğünü var temmuzda kadın hiç düğün yokmuş gibi davranıyor daha görümceme kızıyor ne acelen var 1 sene daha bekle ben torunuma gelinlik alicam ortalıkta gezinecek, oynucak diyor:confused:

Başta çok istedi de sonra herseyimuze karıştığı için müdahale ettik tepkimizi gösterdik onu kabullenemedi olaylar oldu anlayacağın. Yanı böyle duyunca imreniyorum tabi.Gerci kaynanam şimdi bana bunları yapsa kabul etmem ama keşke bu kadar koti kaynanam olmasaydı diyorum bazen.
Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydi

Kaynana cok önemli cunku evliligini cok etkiliyor ama esin iyiyse hic onemli degil.ya tersi olsaydi
Boşanırdık. Eşim annesini çok iyi tanıdı artık birçok şeyi anlayabildi çok şükür. Görüşmüyoruz kafamız rahat çünkü en son benim görüşmediğim teyzem ve kuzenlerimle birleşip bizim dedikodumuzu yapmışlardı. Ona kaynana dersin peli ya kendi sülalem? Gerçekten akraba mı aman diyim o yüzden artık hiçbir akrabamla görüşmüyorum .Görüştüm de ne oldu!

Boşanırdık. Eşim annesini çok iyi tanıdı artık birçok şeyi anlayabildi çok şükür. Görüşmüyoruz kafamız rahat çünkü en son benim görüşmediğim teyzem ve kuzenlerimle birleşip bizim dedikodumuzu yapmışlardı. Ona kaynana dersin peli ya kendi sülalem? Gerçekten akraba mı aman diyim o yüzden artık hiçbir akrabamla görüşmüyorum .Görüştüm de ne oldu!
Akraba akbaba demisler.cok sorunluysa en guzeli görüşmemek.insan arkadaşını secebiliyor ama akrabasını secemiyor ne yazikki

Eklentiler

• D8436B22-F72D-451A-BFD4-B9C28EB42725.png
    D8436B22-F72D-451A-BFD4-B9C28EB42725.png
    349,3 KB · Görüntüleme: 77
  • B3144670-69E5-4005-BC6E-E4CFED8F2393.png
    B3144670-69E5-4005-BC6E-E4CFED8F2393.png
    560,3 KB · Görüntüleme: 69
  • AD0C0611-F849-4CCF-952B-8BB280D35B41.png
    AD0C0611-F849-4CCF-952B-8BB280D35B41.png
    374,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 5EE36C37-5662-4A04-9989-CF9F0D65F475.png
    5EE36C37-5662-4A04-9989-CF9F0D65F475.png